joest5 >>
otrdiena decembris 30 - 21:00 נראה לי ששכחת שמדובר באירופה. באירופה אין חייב ואין מוכרח. באירופה הבדלי הרמות קטנים יחסית וגם הגדולות יכולות להפסיד ולהיות מודחות. אם בליגה לא הולך לנו קל (אמנם המאזן של הקבוצה שלי כמעט מושלם עד כה אבל לא מעט מהניצחונות שלי מול קבוצות הרבה יותר חלשות מאלו מולן אני אמור לשחק באירופה באו ממש בשיניים) אז על אחת כמה וכמה באירופה לא מצפה לנו טיול קל.
לגבי ליגת האלופות אז אכן שלושתינו פייבוריטים אבל לא יהיה פשוט. הבית שלי נראה הקשה ביותר מבין ה3 כאשר כל 3 היריבות שלי עומדות על ממוצע כוכבים של 7.5-8 (על פי 14 שחקנים מובילים), הבית שלך גם לא פשוט עם קבוצה אחת עם 7-7.5 ושתיים עם 7.5-8 (קמבור כבר לא חזקה כמו פעם) והבית של עופר נראה על הנייר כקל ביותר (אם כי בעבר כבר ראינו למה הנייר שווה) בו קבוצה אחת של 6-6.5 בלבד, אחת 7-7.5 ואחת 7.5-8. שלושתינו עומדים על 8-8.5 כך שההבדלים לא עד כדי כך גדולים.
בליגה האירופית סתיו וטל קיבלו בתים אמנם קצת קלים יותר משלנו אך גם הן קבוצות פחות טובות מאיתנו כך שגם להן ממש לא יהיה פשוט.
טל שעומד על ממוצע של בערך 6.75-7.5 בבית עם קבוצה אחת של 7.5-8 ושתי קבוצות של 6.5-7. סתיו שעומד על 6.75-7.75 (קבוצה צעירה יחסית) יתמודד מול אחת של 8-8.5 ושתיים של 6.5-7.
אם מסתכלים נטו על מי פייבוריטיות כל ה5 פייבוריטיות לעלות שלב והלוואי וכך יקרה אבל ההבדלים קטנים וממש לא יהיה פשוט.
בכל מקרה מצטרף לברכה, בהצלחה לכולם!