Līga - Izraēla 84.sezona

Diskusijas: Līgas diskusija rss-feed

Apspried savas līgas aktualitātes. Kurš ir šīs sezonas galvenais favorīts uz uzvaru kopvērtējumā? Kuras komandas pacelsies uz augstāku līgu vai nokritīs zemāk? Kā katram sokas kausa izcīņā?

Atgriezties diskusiju sākumlapā

עונה חדשה (61)

il Jordy Cruijff >> ceturtdiena oktobris 10 - 12:57
ולמרות שב15 משחקים הסקאוט נתן לי 15 זכיות, במשחק האמיתי הפסדתי, עכשיו אני צריך לחזור להתרכז בליגה, היום מול השמאים, לא קל עם העייפות של השחקנים שלי (שיחקו 120 דקות היום).
il Jordy Cruijff
Zaļš gurķis
Reģistrēts2013-04-08
il joest5 >> ceturtdiena oktobris 10 - 20:32
אז מחר זה מגיע. המשחק שהוא לא רק הגדול ביותר שהיה העונה אלא הגדול ביותר שהיה בכל 5 העונות בהן הליגה קיימת. שתי הקבוצות מגיעות בסגל מלא ובריא (במשחק היום לא שיתפתי את בניון כדי שלא יספוג בטעות צהוב שלישי), צריך להיות מעניין.

ולהימורים:

אלופה - תרשו לי שלא להמר?

מקום 4 - מכבי. עם 6 ניצחונות ב 7 המשחקים האחרונים כאשר ההפסד היחיד שלהם בתקופה האחרונה היה מולי ובמשחק צמוד. עם הכושר שלהם ועם ה 4 נקודות יתרון שכבר פתחו קשה לי לראות קבוצה אחרת שעוקפת אותם במקום הרביעי.

מקום 5- זה יהיה צמוד אבל גם אני הולך על מידפילד שפשוט נראית הקבוצה הטובה מבין אלו שנאבקות על המקום החמישי.

מבחנים: 5 נקודות היתרון שיופלונים פתחו על אריאל לדעתי יספיקו לה ואריאל לדעתי תלך למבחנים. אם היא תרד אז היא תשחזר את ההישג של הפועל ר"ג מעונה שעברה עם גביע וירידת ליגה.

רבע גמר ליגה אירופית - אז לגבי ההימור שלי הוא קצת פחות הוגן מאחר ואני כבר יודע את תוצאת המשחק הראשון. לצערי הפולנים נראים כרגע כפייבוריטים לעלייה. בכל מקרה גם אם תודח, הפועל ת"א עשתה עונה נהדרת מבחינתה באירופה.
il joest5
Tulkotājs
Reģistrēts2013-02-07
il guylamed >> piektdiena oktobris 11 - 04:23
בדיוק כמו עונת 2001 של הפועל תל אביב באירופה... אני מאוד מקווה עכשיו להמשיך לנצח עד הסוף, ולנסות להגיע הכי גבוה שאפשר, למרות ההפסדים השטותיים שאני גורר איתי
il guylamed
Lietotājs
Reģistrēts2013-04-04
il guylamed >> piektdiena oktobris 11 - 19:43
גבירותי ורבותיי- מהפך!
il guylamed
Lietotājs
Reģistrēts2013-04-04
il Jordy Cruijff >> sestdiena oktobris 12 - 12:24
למרות העונה המאכזבת של רוב הקבוצות באירופה (כולם חוץ מחולון והפועל), עדיין עונה הבאה יהיו לנו 3 כרטיסים לאלופות ו3 לאירופה, התודות לצמד האחים עופר (27.000) והפועל (20.000), וגם חולון (5.500) עשתה את שלה, אני (2.000) וחיפה (14.000) יחסית אכזבנו, אבל נקווה להשתפר עונה הבאה. (אם אני יגיע לשם).
il Jordy Cruijff
Zaļš gurķis
Reģistrēts2013-04-08
il basta >> sestdiena oktobris 12 - 15:25
אצלי, למרות ההצלחה - ההתחלה הייתה מאכזבת מאוד - הפסדתי בפנדלים את המקום בשלב הבתים באלופות...
אבל בסוף באמת יצאתי בסדר גמור.
מקווה להגיע בעונה הבאה לשלב הבתים - אבל עד אז יש עוד המון זמן...
כל הכבוד לחיפה על הניצחון על עופר וכנראה על האליפות!
il basta
Lietotājs
Reģistrēts2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il joest5 >> sestdiena oktobris 12 - 17:22
תודה רבה אבל לאליפות חסרים עוד 5 משחקים כולל משחק ממש לא פשוט מול הפועל תל אביב (כשגם לעופר יש משחק מולם) עם רק שתי נקודות הפרש. יחד עם זאת בהחלט ניצחון גדול של הקבוצה שלי וברור שעדיף להגיע לחמשת המשחקים האחרונים ביתרון שתי נקודות ולא בפיגור של נקודה או ארבע.

לגבי אירופה אז אכן היתה לי עונה מאוד מאכזבת כאשר איכשהוא הצלחתי לעבור את שלב הבתים עם 7 נקודות ועפתי מיד לאחר מכן. המעניין הוא ששתי הקבוצות שהדיחו את הפועל מאירופה (הגרמנים מליגת האלופות והפולנים מהליגה האירופית) היו שתיהן בבית יחד איתי בליגת האלופות. אני דוקא הצלחתי, אמנם בקושי, לעבור אותן.
il joest5
Tulkotājs
Reģistrēts2013-02-07
il guylamed >> sestdiena oktobris 12 - 17:49
משחק מטורף בין מכבי להפועל, שבסופו מכבי מנצחים 4-3, מגדילים את הפער ממני ל4 ומדניאל ל7.
אני ניצחתי את רון כצפוי אבל רק 1-0, ומחר מגיע המשחק החשוב נגד דניאל, שאם אני מנצח בו אני פותח פער של 6 נק' ממנו וכנראה מבטיח מקום באירופה.
il guylamed
Lietotājs
Reģistrēts2013-04-04
il Jordy Cruijff >> sestdiena oktobris 12 - 19:42, Labots sestdiena oktobris 12 - 19:52
וניצחון חשוב מאוד אצלי (יש סיכוי שהמשחק הדו צדדי עם הכי הרבה גולים עד עכשיו (היו יותר בתבוסות שחיפה נתן לי, 11-0 ו8-0, אבל זה לא דו צדדי...), ראוי לציון המגן הירדני שלי שהיום כבש צמד, ויחס הכיבושים שלו למשחקים הכי גבוה אצלי בקבוצה (והוא שיחק 27 משחקים).

ואם מדברים על התבוסות שאכלתי מחיפה, אז די יפה לדעתי שעכשיו אני במאזן שערים חיובי (+6).

הקרבות בין שלושת המועמדים לאירופה (אני מידפילד ודניאל), נשמרו לסוף, מחר מידפילד דניאל באחד המשחקים המעניינים שנותרו לעונה, כמו שמידפילד ציין ניצחון שלו זה פער 6 שלו על דניאל, ופער 7-10 שלי על דניאל שיכול לסגור סיפור.
il Jordy Cruijff
Zaļš gurķis
Reģistrēts2013-04-08
il Jordy Cruijff >> trešdiena oktobris 16 - 21:34
ולמחזור האחרון, חיפה הבטיחו אליפות (ברכות!), אני הבטחתי מקום 4.

עכשיו מקום ה5 נשאר פתוח, דניאל מולי, מידפילד מול אריאל, כל תוצאה מלבד ניצחון שלי ושל מידפילד ודניאל עולים, אם ניצחון שלי ושל מידפילד אז מידפילד עולים.

גם המקום במבחני ירידה עדיין לא נסגר, יופלנים מול חיפה אז אני לא צופה לא נקודות (למרות שאולי חיפה יעלו בהרכב חלש כי הבטיחו אליפות), בכל מקרה, אם חיפה ינצחו, אז המשחק בין אריאל למידפילד גם יכריע את זהות היורדת למבחנים, אריאל צריכה נקודות.

בקיצור:
המשחק של חיפה עם יופלנים ישפיע על היורדת למבחנים (ניצחון של חיפה יגביר את המתח, מחר ב4:30).
המשחק שלי עם דניאל ישפיע על העולה לאירופה (ניצחון שלי יגביר את המתח, מחר ב3:30).

ואם אני וחיפה ננצח, כל המתח יהיה במשחק האחרון בין מידפילד לאריאל, מחר ב8:30.
il Jordy Cruijff
Zaļš gurķis
Reģistrēts2013-04-08
il Dor Tayeb >> ceturtdiena oktobris 17 - 07:18
טוב עכשיו אחרי ליגה מאכזבת שלא נגמרה כמו שחשבתי (מקום 5 ) אין מה להגיד חוץ משבעונה הבאה נבוא יותר חזקים ויותר נחושים להילחם על אירופה ונקווה לעשות זאת!
il Dor Tayeb
Zaļš gurķis
Reģistrēts2013-04-18
il guylamed >> ceturtdiena oktobris 17 - 12:45
מסכים עם מה שדור אמר, דניאל עקף אותנו בסיבוב, וגם מכבי
il guylamed
Lietotājs
Reģistrēts2013-04-04
il Jordy Cruijff >> ceturtdiena oktobris 17 - 12:54, Labots ceturtdiena oktobris 17 - 12:57
אני סיימתי בתיקו עם דניאל והוא קיבל מקום באירופה גם עונה הבאה, עדיין סיבוב אחרון מצויין שלי, עם 11 ניצחונות, תיקו והפסד, פתאום הפער עם הפועל הוא רק 4 ומשחק עודף להם, ואם מישהו יסתכל על הטבלה הסופית הוא עוד עלול לחשוב שהיה קרב, אבל כמובן שגם אם רוב העונה הייתי צמוד אליהם (בשלבים מסויימים הפער עמד על 20-30), אני מאמין שהם היו מסיימים בקלות עם יותר נקודות ממה שעשו עכשיו, חלק גדול מהליגה הם עלו עם הרכב ב.

ניר יפה ומידפילד היו גם חזק במאבק על מקום 4-5 , והפכו את העונה ליותר מעניינת (לפחות בגזרה שלי), בהצלחה להם בשנה הבאה.

עכשיו השאלה המעניינת היא מי תהיה העולה (או נשארת אם הקבוצה שתלך אצלנו למבחנים גם תנצח בהם), לשנה הבאה.
ההימור שלי הולך על מכבי חיפה, ובנוסף אליה גם מכבי יפו שיסיימו כנראה ראשונים בליגה 2.
il Jordy Cruijff
Zaļš gurķis
Reģistrēts2013-04-08
il AP >> trešdiena oktobris 23 - 19:12
אני בליגה 1 עונה הבאה.
il AP
Zaļš gurķis
Reģistrēts2013-06-19
il Jordy Cruijff >> trešdiena oktobris 23 - 19:29
יפה, ראיתי שאתה הרבה פעמים מחליף קבוצות, אבל זה לא יקדם אותך, נראה לי שכדאי לך להיות בקבוצה אחת גם אם היא קצת פחות טובה מאחרת שאתה יכול לקבל, ולהשקיע בה, אחרי קצת זמן הצעירים שתקבל מהמרכז צעירים/שאתה קונה יהיו הרבה יותר טובים מהשחקנים המבוגרים שאתה יכול לקבל בכל קבוצה שתבחר.
il Jordy Cruijff
Zaļš gurķis
Reģistrēts2013-04-08