Līga - Lietuva 51.sezona

Diskusijas: Līgas diskusija rss-feed

Apspried savas līgas aktualitātes. Kurš ir šīs sezonas galvenais favorīts uz uzvaru kopvērtējumā? Kuras komandas pacelsies uz augstāku līgu vai nokritīs zemāk? Kā katram sokas kausa izcīņā?

Atgriezties diskusiju sākumlapā

Lietuvos lygos - 18 sezonas! (133)

lt Ziu ✔ >> otrdiena jūlijs 21 - 11:43, Labots otrdiena jūlijs 21 - 11:58
Sekmes! Gal tik lygoje nereikejo zaisti pagrindine sudetimi, dabar zaidejai pavarge ir gauni bauda.
lt Ziu ✔
Lietotājs
Reģistrēts2013-11-02
lt Ziu ✔ >> trešdiena jūlijs 22 - 19:11
Mazyliai laimes lyga?
lt Ziu ✔
Lietotājs
Reģistrēts2013-11-02
lt Bagacius >> trešdiena jūlijs 22 - 22:02
Nežinau ar galiu kelti sau tikslus :D Su tokia komanda kokia esu..
Žinoma norėčiau būti šį sezoną 3 Lygoje - 1-2 vietoje, jog galėčiau bent kovoti dėl patekimo į 2 lygą. Bet tai dideli tikslai šį sezona su tokia komanda.

Žinau , kad viduryje sezona perkursiu komandos sudėti, stengsiuosi įsigyti ( senuku ) jog nors kiek turėčiau šansu, kadangi biudžeto turiu ir dar susikaups.

Pastangų dėsiu vienu žodžiu.

Dar betrūko kad traumuoti mano žaidėjai.
lt Bagacius
Lietotājs
Reģistrēts2013-03-29
lt FK Grigiškių Šviesa
lt Ziu ✔ >> ceturtdiena jūlijs 23 - 07:18
Dar nemaciau tiek traumuotu vienu metu. Kelk sveikatos centra.
lt Ziu ✔
Lietotājs
Reģistrēts2013-11-02
lt Justas >> ceturtdiena jūlijs 23 - 07:51
Joo, Bagaciau. Praraja pas tave tarp training ir health centro milžiniška, dėl to ir turi tiek traumų :/

Man pačiam tai sunkiai sekasi kol kas sezonas, šiaip ne taip taškelius susirenku. Prie to labai prisideda, kad išvykęs dabar esu ir neturiu daug laiko skirti pačiam žaidimui, o tiek kiek skiriu, šiuo metu labiau tenka rūpintis vienu reikalu bendraujant su adminais, o ne pačia savo komanda :/
lt Justas
Lietotājs
Reģistrēts2014-01-08
lt Apuokas >> ceturtdiena jūlijs 23 - 12:33
Na Bagaciau as jau si sezona Taves laukiau 2-troje lygoje.

Sugebejau iskristi is abieju tauriu nepraejus net pirmo rato ;D
Taureje susitikau su chaosu, laimejo po baudiniu serijos, taip pat siandienos lygos rungtynes buvo pries chaosa. Gavosi kad per diena, du kartus su chaosu suzaidziau :)

Kas traumas liecia, tai tik 2 kartus suzaidziau su pilna ir netraumuota sudetimi, skaudziausias smugis buvo, kai rungtynese su zaliai baltais, pagrindinis vartininkas patyre 4 dienu trauma .
lt Apuokas
Lietotājs
Reģistrēts2013-12-12
lt Apuokas >> ceturtdiena jūlijs 23 - 13:54
http://rockingsoccer.com/lt/soccer/info/player-1011131

dar vienas jaunis, keista kad jau turi 1 vertes zvaigzdute :D
lt Apuokas
Lietotājs
Reģistrēts2013-12-12
lt Justas >> ceturtdiena jūlijs 23 - 16:55
Geras speed'as, gal šiek tiek talento daugiau norėtus tik, bet šiaip tikrai fainas toks puolėjas :D

p.s. pasinaudodamas proga tuo pačiu parašysiu visiem įspėjimą, kad nesukčiautumėt ir žaistumėt sąžiningai. Pastarąsias dienas teko nemažai laiko iššvaistyt dėl vieno iš mūsų bendruomenės nario veikos, kuris dabar jau nubaustas ir keli jo transferai anuliuoti. Pirštais nerodysiu, tiesiog prašau Jūsų dar kartą, žaiskit sąžiningai, gi taip daug įdomiau ir paprasčiau :)
lt Justas
Lietotājs
Reģistrēts2014-01-08
lt Apuokas >> ceturtdiena jūlijs 23 - 17:26, Labots ceturtdiena jūlijs 23 - 17:28
Parodyk pirstais :D

Edit jau pats man rodos radau
lt Apuokas
Lietotājs
Reģistrēts2013-12-12
lt Edvard Zinkevic >> svētdiena jūlijs 26 - 08:43
Ir taip buvo aisku jog Ji anksciau ar veliau pagaus uz fiktyvus, dar jungdavo durniu ale nesupranta apie ka kalbu As. Gaila jog adminai netikrino anksciau Jo kai po 20mln parduodadvo sudinus zaidejus. O kalbant apie pasiekimus tai kritau cupe nes vartininkas traumuotas buvo, apmaudu bet nieko nepakeisi... :)
lt Edvard Zinkevic
Lietotājs
Reģistrēts2013-04-24
lt Ziu ✔ >> svētdiena jūlijs 26 - 09:12
Toks jo likimas :)
lt Ziu ✔
Lietotājs
Reģistrēts2013-11-02
lt Justas >> svētdiena jūlijs 26 - 11:18, Labots svētdiena jūlijs 26 - 11:19
Labai sunku, kad mūsų bendruomenės transferai, net ir nesąžiningi, būtų pastebėti už mūsų pačių bendruomenės ribų. Jei sukčiaujama protingai, neužlaužiant kainų ir pan. Visgi žaidimo pačio rinkos kainos nustatymas žaidėjams gana kreivas, ir nors žaidėjas dažnai būna nevertas net 50% ten nurodytos sumos, o yra parduodamas už ~125% pastebėti sukčiavimą iš bendro sąrašo transferų yra gana sunku, nes mūsų transferų sumos lyginant su kitomis šalimis yra gana mažos kol kas, o ir akivaidzdžiai kainos neužlaužius turi atidžiai tą žaidėją tada tikrint kiek jis vertas realiai, nes iš pirmo žvilgsnio nesimato. Šįkart įkliūta buvo dėl kitų aplinkybių, visų pirma pastebint ne tą žmogų, kuris nubaustas, o tuos, kurie pirko tuos žaidėjus. Kažkokie neaiškūs "vartotojai", prisijungdavo prie boto valdomos komandos, nupirkdavo žaidėją ir iškart palikdavo komandą (viskas per dieną). Kitaip tariant, godumas matomai pakišo koją. Iš dalies yra didelė mano kaltė čia, visgi būtent aš kaip bendruomenės administratorius turiu prižiūrėti visus jūsų transferus, nuo šiol šį vartotoją per padidinimąjį stiklą dabosiu, bet ir jūsų norėčiau paprašyti, kad jei pastebėsit ką nors įtartino (ne tik šio, bet ir kitų vartotojų), rašykit iškarto man. Aš turiu šiektiek daugiau įrankių, kaip patikrinti ar tas vartotojas tikrai sukčiauja. Būkim vieningi ir, žinoma, nesukčiaukim! :)
lt Justas
Lietotājs
Reģistrēts2014-01-08
lt kekas >> pirmdiena jūlijs 27 - 09:34, Labots pirmdiena jūlijs 27 - 09:34
Mest lauk nesaziningus vartotojus. Labai jau paprastai issisuko.

Siandiena netiketai nugalejau U21 taures pernai metu cempionus. Gal jau komanda subrendo laimeti ir sia taure... :)
lt kekas
Lietotājs
Reģistrēts2013-04-04
lt FK Mazyliai
lt Justas >> pirmdiena jūlijs 27 - 10:04, Labots pirmdiena jūlijs 27 - 10:04
Atšaukti trys transferai ir uždėtos baudos už kiekvieną jų. Kaip pirmam kartui nieko daugiau padaryt negalim. Deja, į praeitį grįžt neišeis ir neatkapstysim jau kiek jis ten sau naudos anksčiau pasidarė, bet bent jau galim užkirst kelią, kad daugiau tokių bairių nebebūtų, tai manau irgi laimėjimas.
lt Justas
Lietotājs
Reģistrēts2014-01-08
lt Arunas Valickas Jr. >> pirmdiena jūlijs 27 - 14:43
O kas su tais transferiais ivyko? Nes buvau ir as papuoles i tuos "sukciavimus" su transferiais nors paprasciausiai su kitu zmogum susitariau jog as is jo nusiperku 3 zaidejus jis is manes 1. Tai paprasciausiai revertino transferius ir pinigus grazino ir del to buvau patekes i minusa(-6 mil eur).
lt Arunas Valickas Jr.
Lietotājs
Reģistrēts2013-02-07