Justas >>
svētdiena jūlijs 26 - 11:18, Labots
svētdiena jūlijs 26 - 11:19 Labai sunku, kad mūsų bendruomenės transferai, net ir nesąžiningi, būtų pastebėti už mūsų pačių bendruomenės ribų. Jei sukčiaujama protingai, neužlaužiant kainų ir pan. Visgi žaidimo pačio rinkos kainos nustatymas žaidėjams gana kreivas, ir nors žaidėjas dažnai būna nevertas net 50% ten nurodytos sumos, o yra parduodamas už ~125% pastebėti sukčiavimą iš bendro sąrašo transferų yra gana sunku, nes mūsų transferų sumos lyginant su kitomis šalimis yra gana mažos kol kas, o ir akivaidzdžiai kainos neužlaužius turi atidžiai tą žaidėją tada tikrint kiek jis vertas realiai, nes iš pirmo žvilgsnio nesimato. Šįkart įkliūta buvo dėl kitų aplinkybių, visų pirma pastebint ne tą žmogų, kuris nubaustas, o tuos, kurie pirko tuos žaidėjus. Kažkokie neaiškūs "vartotojai", prisijungdavo prie boto valdomos komandos, nupirkdavo žaidėją ir iškart palikdavo komandą (viskas per dieną). Kitaip tariant, godumas matomai pakišo koją. Iš dalies yra didelė mano kaltė čia, visgi būtent aš kaip bendruomenės administratorius turiu prižiūrėti visus jūsų transferus, nuo šiol šį vartotoją per padidinimąjį stiklą dabosiu, bet ir jūsų norėčiau paprašyti, kad jei pastebėsit ką nors įtartino (ne tik šio, bet ir kitų vartotojų), rašykit iškarto man. Aš turiu šiektiek daugiau įrankių, kaip patikrinti ar tas vartotojas tikrai sukčiauja. Būkim vieningi ir, žinoma, nesukčiaukim! :)