Līga - Polija 17.sezona [2]

Diskusijas: Līgas diskusija rss-feed

Apspried savas līgas aktualitātes. Kurš ir šīs sezonas galvenais favorīts uz uzvaru kopvērtējumā? Kuras komandas pacelsies uz augstāku līgu vai nokritīs zemāk? Kā katram sokas kausa izcīņā?

Atgriezties diskusiju sākumlapā

Sezon 71 (23)

pl Mario >> pirmdiena marts 6 - 20:23

Nie wiem, czy ta akademia da aż takie efekty. U mnie ze wszystkich zawodników, co się przewinęli tylko Aftyka faktycznie coś gra i trzyma poziom, ale jest supertalentem i zazwyczaj staram się trzymać go na ławce. Z 10 akademią i 10 bazą juniorzy dobiją do 11 gwiazdek pewnie koło 23-25 lat. Dobre uzupełnienie składu, ale jakby oprzeć skład głównie na nich to co sezon walka o utrzymanie w 2 lidze.

Udało mi się uciec spod topora. Rezerwowy bramkarz zachował jakimś cudem czyste konto w meczu z Sadami i udało się wywieść 3 punkty. Na 3 mecze przed końcem sezonu, 2 mam z rywalami z podobnej półki, więc liczę na chociaż jedno zwycięstwo i utrzymanie 11-12 pozycji. Nie mam zamiaru decydować o swoim utrzymaniu w barażach w trakcie serii jedenastek, jak to było sezon temu XD

pl Mario
Lietotājs
Reģistrēts2014-08-07
pl MKS Wataha Poznań
pl Sidney68 >> otrdiena marts 7 - 21:28

Jednak narzekać na ten sezon nie możecie.  Było ciekawie do końca  !

pl Sidney68
Lietotājs
Reģistrēts2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl Mario >> trešdiena marts 8 - 17:49

No to prawda. Liga może podzielona na 3 osobne podligi, ale w każdej coś się działo. Ciekawie wygląda też to w 1 lidze. Liczę na pierwszy tytuł Twierdzy.

pl Mario
Lietotājs
Reģistrēts2014-08-07
pl MKS Wataha Poznań
pl Feekohur >> piektdiena marts 10 - 12:30

Gratuluję grubemu, życzę powodzenia w 1 lidze.

Szkoda, że nie udało mi się doczłapać do baraży, zabrakło naprawdę niewiele, ale z drugiej strony zaliczyłem w moim zdaniu naprawdę dobry sezon. Ze swoim składem zakładałem, że 10 punktów będzie sukcesem, a tymczasem tych punktów jest 22, a mogło być ich więcej, gdyby nie kontuzja Kubańczyka i czasami moje zapominalstwo przy ustawianiu składu, to mogłoby być ich więcej. Mam nadzieję, że wrócę za niedługo i wrócę silniejszy :p

Życzę wszystkim powodzenia w następnym sezonie

pl Feekohur
Lietotājs
Reģistrēts2021-07-04
pl Korona
pl Śliwka >> piektdiena marts 10 - 18:57

Ja wpadam na sezon i spadam do 3 :D

pl Śliwka
Lietotājs
Reģistrēts2013-07-28
pl Blue Team
pl Mario >> sestdiena marts 11 - 11:52

Jak bot się utrzyma, to on najpewniej spadnie w następnym sezonie, więc jedno miejsce by tylko do bezpośredniego spadku zostało.

pl Mario
Lietotājs
Reģistrēts2014-08-07
pl MKS Wataha Poznań
pl PolishPower >> pirmdiena marts 13 - 17:18

znajac moje szczescie to pewnie z nim przegram ;)

pl PolishPower
Lietotājs
Reģistrēts2013-03-24
pl Miedź Legnica
pl Mario >> pirmdiena marts 13 - 21:21

Prędzej bot nie utrzyma się w barażach :D

pl Mario
Lietotājs
Reģistrēts2014-08-07
pl MKS Wataha Poznań