Līga - Polija 17.sezona [2]

Diskusijas: Līgas diskusija rss-feed

Apspried savas līgas aktualitātes. Kurš ir šīs sezonas galvenais favorīts uz uzvaru kopvērtējumā? Kuras komandas pacelsies uz augstāku līgu vai nokritīs zemāk? Kā katram sokas kausa izcīņā?

Atgriezties diskusiju sākumlapā

Sezon 75 (62)

pl globuss >> sestdiena augusts 19 - 11:32

Witam po raz pierwszy w 75 sezonie :D

W tym sezonie miałem w planach budować na spokojnie biuro skautów tak do 9-10 poziomu, ale wyszło że mam znacznie więcej kasy niż oczekiwałem xd. Więc, jak tylko skończy mi się budowa biura, prawdopodobnie zacznę budować stadion na 10 poziom. Po wypożyczeniu zawodników i rozpoczęciu budowy powinno mi zostać z jakieś 100mln, więc nie powinienem wyjść na czerwono. Stadion zbuduje mi się dopiero za jakieś 2 sezony niecałe, ale jak chce się rozwijać to chyba nie mam wyboru :P Na dłuższą metę rozbudowa stadionu bardzo mi się opłaca, a im wcześniej zaczne tym lepiej.

pl globuss
Lietotājs
Reģistrēts2021-07-04
pl Globiki
pl Sidney68 >> svētdiena augusts 27 - 21:53

Widać u Was już ekipy które chcą awansować  ! Wszystko się jeszcze pozmienia ale potencjał jest. Powodzenia wszystkim  !

pl Sidney68
Lietotājs
Reģistrēts2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl Mario >> piektdiena septembris 1 - 17:14

W końcu jakieś zwycięstwo po 6 kolejakch

pl Mario
Lietotājs
Reģistrēts2014-08-07
pl MKS Wataha Poznań
pl Sidney68 >> piektdiena septembris 1 - 20:00

Będzie ich więcej  !!!

pl Sidney68
Lietotājs
Reģistrēts2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl Mario >> sestdiena septembris 2 - 06:40

Mam nadzieję!

BTW twój ŁKS trochę za dobrze sobie radzi, żeby awansować do 2 ligi :D

pl Mario
Lietotājs
Reģistrēts2014-08-07
pl MKS Wataha Poznań
pl Sidney68 >> svētdiena septembris 3 - 19:18

To najsłabszy zespół w lidze :) Ale coś tam niestety wygrywam co jakiś czas ! Za długo już tam siedzę i chcę tu wrócić  !

pl Sidney68
Lietotājs
Reģistrēts2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl Mario >> piektdiena septembris 22 - 20:05

Jezu ale dzisiaj meczycho z Zniczem. 45 strzałów w meczu...

pl Mario
Lietotājs
Reģistrēts2014-08-07
pl MKS Wataha Poznań
pl Sidney68 >> svētdiena septembris 24 - 17:13

I o to chodzi w tej zabawie  :)

pl Sidney68
Lietotājs
Reģistrēts2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl Sidney68 >> otrdiena oktobris 3 - 03:54

Ładny koniec sezonu u Was. Ostatni mecz zdecyduje o awansie bezpośrednio. Powodzenia !

pl Sidney68
Lietotājs
Reģistrēts2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl globuss >> otrdiena oktobris 3 - 17:16

Ale miałem zaskoczenie na koniec sezonu xd

W ostatnich 6 meczach, obawiałem się 3 meczy: z Boom Xhaka Tackle, Kapibarą i Obrą. No i wszystkie te mecze udało mi się wygrać/zremisować.

Żeby później przegrać ze Szwagrami i Kotem Haroldem, z którymi myślałem, że jestem faworytem i powinienem mieć remis na spokojnie.

W meczu z Kotem Haroldem dla zabawy ustawiłem ostry odbiór piłki, żeby zobaczyć jaki to da efekt, bo kartki i tak nie przechodzą na następny sezon. Dostałem 6 żółtych kartek w jednym meczu xd. Aż mnie zastanawia jaki jest rekord RSa xd.

pl globuss
Lietotājs
Reģistrēts2021-07-04
pl Globiki
pl Mario >> otrdiena oktobris 3 - 17:20

Ehh, no i muszę się jeszcze w barażach męczyć...

pl Mario
Lietotājs
Reģistrēts2014-08-07
pl MKS Wataha Poznań
pl globuss >> otrdiena oktobris 3 - 17:33

Masz pecha Mario. Sezon temu 31 punktów na spokojnie by ci wystarczyło, żeby ominąć baraże.

pl globuss
Lietotājs
Reģistrēts2021-07-04
pl Globiki
pl Sidney68 >> ceturtdiena oktobris 5 - 20:36

Ciekawe te baraże u Was :)

pl Sidney68
Lietotājs
Reģistrēts2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl Mario >> piektdiena oktobris 6 - 07:37, Labots piektdiena oktobris 6 - 07:38

Myślę, że powinienem się utrzymać bez problemu, chyba że do czasu meczów ktoś zdąży kupić ode mnie 28-letniego napastnika i pomocnika, ale zanim ceny zejdą do warunków rynku, to jeszcze ze 3 dni miną na pewno, a nikt nie zapłaci za nich 400 mln. Gdyby jednak ktoś się znalazł, to mogę wtedy nawet spadać z ligi :D

Tak czy inaczej, przyszły sezon docelowo miał być ostatnim moim w lidze 2, jako że coraz bardziej wchodzę w redukcję kosztów, by przyspieszyć budowę stadionu. Część składu zostanie wyprzedana i połowę jedenastki będą stanowić juniorzy. Aktualnie nawet w 3 lidze w większości meczów miałbym obecny stadion w 90% wypełniony, więc przychody nie spadną prawie wcale.

pl Mario
Lietotājs
Reģistrēts2014-08-07
pl MKS Wataha Poznań
pl Śliwka >> sestdiena oktobris 7 - 14:44

Powalczymy Mario :) 

pl Śliwka
Lietotājs
Reģistrēts2013-07-28
pl Blue Team