Līga - Polija 17.sezona [2]

Diskusijas: Līgas diskusija rss-feed

Apspried savas līgas aktualitātes. Kurš ir šīs sezonas galvenais favorīts uz uzvaru kopvērtējumā? Kuras komandas pacelsies uz augstāku līgu vai nokritīs zemāk? Kā katram sokas kausa izcīņā?

Atgriezties diskusiju sākumlapā

Sezon 75 (62)

pl Mich >> pirmdiena oktobris 9 - 09:55, Labots pirmdiena oktobris 9 - 09:55

Mario nie kracz, tylko remis z blue w barażach u ciebie to co będzie na wyjeździe u Śliwki? zawsze lepiej grać w wyższej lidze wymusza ciągly progress, a w 3ciej to w zawieszeniu, jak dla mnie, zoabczymy niech wygra lepszy;)

pl Mich
Lietotājs
Reģistrēts2020-06-30
pl RKS Znicz Radziłów
pl Mario >> pirmdiena oktobris 9 - 17:16

No i żegnamy się z 2 ligą. Szkoda, bo w meczu towarzyskim przed pierwszym meczem barażowym wypadł mi najlepszy zawodnik z powodu kontuzji, ale on mógłby zrobić różnicę gdybym przegrał jedną, a nie dwiema bramkami w dwumeczu. Pozostaje mi pogratulować Śliwce zwycięstwa. Dobrze wykorzystaj przyszły sezon!

Mich, spokojnie. Nawet z połową juniorów w składzie myślę, że będę jednym z faworytów w lidze 3, także może za 2 miesiące będę z powrotem w 2 lidze.

pl Mario
Lietotājs
Reģistrēts2014-08-07
pl MKS Wataha Poznań
pl Vordum >> pirmdiena oktobris 9 - 18:38

Mario spada z 2 do 3

Za to z 1 do 2 spada Marek

Prawie nie ma różnicy :D 

pl Vordum
Lietotājs
Reģistrēts2013-06-12
pl Wolni Kłaj
pl Mich >> otrdiena oktobris 10 - 07:18

Tak czułem Mario, raz też zleciałem z 2 ligi nie będąc świadomym takiej możliowści, przed 2 meczem barażowym przeciwnik kupił mega staruchów i mnie okiwał, zawsze to jakieś doświadczenie więc jak wrócisz do nas to będziesz mocniejszy. Pozdro

pl Mich
Lietotājs
Reģistrēts2020-06-30
pl RKS Znicz Radziłów
pl Śliwka >> otrdiena oktobris 10 - 10:11

Po sezonie będzie zmiana Mario między nami, na spokojnie. 3 liga też jest spoczko :) 

pl Śliwka
Lietotājs
Reģistrēts2013-07-28
pl Blue Team
pl Sidney68 >> sestdiena oktobris 21 - 21:14

Wszystko wskazuje że w końcu tutaj wrócę  :)

pl Sidney68
Lietotājs
Reģistrēts2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl Mario >> svētdiena oktobris 22 - 13:48

Człowiek z 2 ligi wyjdzie, ale druga liga z człowieka już nie :D

pl Mario
Lietotājs
Reģistrēts2014-08-07
pl MKS Wataha Poznań
pl Sidney68 >> svētdiena oktobris 22 - 19:37

Dokładnie tak :) Nigdy nie miałem aspiracji grać na najwyższym poziomie jak niektórzy. 2 liga jest dla mnie idealna do zabawy w piłkę  !

pl Sidney68
Lietotājs
Reģistrēts2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl Feekohur >> trešdiena novembris 1 - 23:16

Coś czuję, że ten sezon nie będzie przyjemny w moim wykonaniu, widać jak potężnie duża rywalizacja jest na przełomie 2 i 3 ligi. Nie zdziwię się, jak w przyszłym wyląduje w trzeciej, po czym waląc przez najbliższe parę sezonów w sufit, nie mogąc wrócić

pl Feekohur
Lietotājs
Reģistrēts2021-07-04
pl Korona
pl Mario >> ceturtdiena novembris 2 - 19:23

Nie przesadzajmy. W ostatnim sezonie spadłem w barażach przez nieszczęśliwy wypadek, wyprzedałem pół podstawowej jedenastki i nikogo nie dokupiłem i nadal biję się o bezpośredni awans do 2 ligi. Przed spadnięciem miałem podobną opinię do ciebie Feekohur, na temat 3 ligi ale teraz jak już tu siedzę to widzę jak słaby jest trzeci poziom rozgrywkowy. Jeśli ktoś ma 200 mln na zbyciu to z średniaka 3 ligi jest w stanie się stać głównym kandydatem do awansu - wystarczą 2 dobre wypożyczenia i jeden transfer zbliżającego się do trzydziestki 14-gwiazdkowego piłkarza z ligi chińskiej. A umówmy się - w RS 200 mln to nie jest wcale duża kwota.

pl Mario
Lietotājs
Reģistrēts2014-08-07
pl MKS Wataha Poznań
pl Sidney68 >> otrdiena novembris 7 - 03:26

Po 100 baniek banki skupują nieudaczników !

pl Sidney68
Lietotājs
Reģistrēts2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl Sidney68 >> piektdiena novembris 17 - 19:53

Ciekawie się u Was zrobiło  !!!

pl Sidney68
Lietotājs
Reģistrēts2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl Śliwka >> sestdiena novembris 18 - 14:33

W której części tabeli? :P 

pl Śliwka
Lietotājs
Reģistrēts2013-07-28
pl Blue Team
pl Vordum >> sestdiena novembris 18 - 16:16

Sidney, chyba znowu tutaj się nie pojawisz :D 

pl Vordum
Lietotājs
Reģistrēts2013-06-12
pl Wolni Kłaj
pl Sidney68 >> svētdiena novembris 19 - 14:41

Jak pech to pech :( Staram się już słabe składy wystawiać na które pozwala System i nic. Rywale grają jeszcze gorzej niż ja :) Pamiętam jak spadłem do 3 ligi i też mówiłem że to tylko na jeden sezon. I miałem ogromne problemy żeby awansować do 2 ligi. Ta gra jest już tak losowa że chyba nikt już nie wie o co tu chodzi. Mieszkam w Holandii i nawet poznałem ludzi którzy się w to bawią na codzień. I oni też są zniechęceni i zawiedzeni że od lat nikt już nic nie robi z tą gierką :( Wszystko toczy się swoim utartym szlakiem bez zmian. GM-y też prawie nie reagują na różne reklamację albo odsyłają do...FAQ :)  Kpiny po prostu :( Ale dopóki to jeszcze działa będę się dalej bawił. Pamiętam jeszcze pionierskie czasy gdy RS było tylko po niderlandzku i angielsku. Wtedy dopiero była jazda bez trzymanki bo 90% Polaków grających tutaj nie znało języka  :) Ja też nabijałem np. bramkarzowi strzały bo nie wiedziałem jak sobie FAQ tłumaczyć  :) Życzę wszystkim dobrej zabawy i nie przejmujcie się wynikami. CARPE DIEM  !!!

pl Sidney68
Lietotājs
Reģistrēts2013-01-26
pl ŁKS Łódź