Līga - Polija 31.sezona [4.2]

Diskusijas: Līgas diskusija rss-feed

Apspried savas līgas aktualitātes. Kurš ir šīs sezonas galvenais favorīts uz uzvaru kopvērtējumā? Kuras komandas pacelsies uz augstāku līgu vai nokritīs zemāk? Kā katram sokas kausa izcīņā?

Atgriezties diskusiju sākumlapā

sezon 30. (8)

pl Konrad Wróbel >> otrdiena marts 28 - 14:48
Może w tym sezonie trafi się więcej aktywnych na forum managerów.
Jakie macie plany?

Ja podobnie jak w poprzednim sezonie: miejsca 7-10. Nie mam składu na nic więcej na razie. Może za kilka sezonów się to zmieni.

Pozdrawiam.
pl Konrad Wróbel
Lietotājs
Reģistrēts2014-09-19
pl FC Nasi Chłopcy
pl Daniello >> otrdiena marts 28 - 17:47
Witam, ja jako że jestem spadkowiczem z 3 ligi licze na szybki powrót do niej :D
pl Daniello
Zaļš gurķis
Reģistrēts2014-06-15
pl Arrow >> otrdiena marts 28 - 20:39
Po poprzednim sezonie gdzie jako beniaminek zakończyłem w środku tabeli będę starał się to utrzymać. Na razie nie mam składu ani środków na nic więcej.
Pozdrawiam.
pl Arrow
Lietotājs
Reģistrēts2013-05-22
pl FC Tumnnus
pl Konrad Wróbel >> trešdiena marts 29 - 09:19
@Hazard,

Skoro się nie utrzymałeś to jaki sens tak szybko wracać?
Nie lepiej trochę drużynę podciągnąć?

Ja stawiam na powolny rozwoj, i opieram grę na swoich juniorach.
Liczę, że za kilka sezonów będę gotowy do awansu.

Oczywiście można wybrać krótszą drogę, przez transfery i wypożyczenia, ale wydaje mi się, że na dłuższą metę to się nie sprawdzi.
Niemniej na pewno kiedyś spotkamy się w wyższych ligach :)
pl Konrad Wróbel
Lietotājs
Reģistrēts2014-09-19
pl FC Nasi Chłopcy
pl Daniello >> ceturtdiena marts 30 - 02:17
Nie utrzymałem się z jednego powodu...olałem ta gre na ponad 2-3 miesiące, logowałem się tylko po to zeby mnie z klubu nie wywaliło, ale pod koniec zeszłego juz sezonu z powrotem zachciało mnie się grać, także zabrałem się ostatnio za klub..i licze że w tym sezonie moi zaczną w końcu grać na miarę swoich możliwości, ale zakładam rownież że awans może się nie udać. W takim razie jak nie w tym sezonie to w nastepnym będzie walczył o jak najwyższe cele.
pl Daniello
Zaļš gurķis
Reģistrēts2014-06-15
pl Cinek >> ceturtdiena marts 30 - 02:23
Witajcie.

Ja w tym sezonie na awans raczej nie liczę, w poprzednim sezonie zawaliłem na sam koniec zajmują 4 pozycję. Teraz bardziej liczę nie o walkę o awans a o zajęcie miejsca jakoś 5-8.
Skład mam juz trochę za stary więc trzeba będzie się brac ostro za siebie, niestety w tym sezonie nie zrobiłem wielu transferów takze może być mi ciężko.
pl Cinek
Lietotājs
Reģistrēts2013-08-31
pl Konrad Wróbel >> ceturtdiena marts 30 - 07:38
Ja chomikuję pieniądze. Nie bardzo wiem na co je wydać aktualnie.
Po dwóch sezonach doświadczeń, 2-3 gwiazdkowcy spokojnie starczą na utrzymanie w 4. lidze.
Na razie udaje mi się w miarę płynnie wymieniać graczy starszych (już 28letni wydają się słabsi) na świeżą krew z juniorów, a zespół nie traci na jakości.
Także powoli i do przodu :)
pl Konrad Wróbel
Lietotājs
Reģistrēts2014-09-19
pl FC Nasi Chłopcy
pl KT77 >> pirmdiena aprīlis 3 - 18:03
Siema siema a ja sie bawie w ta gre jak juz wczesniej pisalem ;) nie zalezy mi na zadnych wynikach czysta zabawa gra hehe
pl KT77
Lietotājs
Reģistrēts2014-09-12