Līga - Polija 36.sezona [2]

Diskusijas: Līgas diskusija rss-feed

Apspried savas līgas aktualitātes. Kurš ir šīs sezonas galvenais favorīts uz uzvaru kopvērtējumā? Kuras komandas pacelsies uz augstāku līgu vai nokritīs zemāk? Kā katram sokas kausa izcīņā?

Atgriezties diskusiju sākumlapā

SEZON 84 (36)

pl Tomplus >> pirmdiena janvāris 13 - 15:43

@Feekohur 

Gratulację zwycięstwa 2 ligi :)

W takim tempie, to nie długo będziesz atakował Mistrza Polski :)

pl Tomplus
Lietotājs
Reģistrēts2013-02-08
pl Sarmacja Będzin
pl Mario >> pirmdiena janvāris 13 - 16:04

Dołączam się do gratulacji.

Cel udało mi się zrealizować. Miejsce w górnej połówce tabeli jest. Za sezon baraże o awans

pl Mario
Lietotājs
Reģistrēts2014-08-07
pl MKS Wataha Poznań
pl Eciu >> pirmdiena janvāris 13 - 22:13

Ja jestem zadowolony zostało mi 600 mln aby kupić stadion jestem w szoku że to 3 sezony i uzbierałem kasę nawet nie spadając z ligi tylko szorując w dolnej części ;) kto mi pożyczy kupując jakiegoś zawodnika ;)

pl Eciu
Lietotājs
Reģistrēts2014-04-02
pl ECIU
pl Sidney68 >> otrdiena janvāris 14 - 03:56

Ja też jestem zadowolony z sezonu. Gratuluję wszystkim fajnej zabawy !!!

pl Sidney68
Lietotājs
Reģistrēts2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl Feekohur >> otrdiena janvāris 14 - 13:27, Labots otrdiena janvāris 14 - 13:27

Dziękuje wszystkim :)

Zwycięstwo ligi chciałbym zadedykować Nurkowi, zrobienie mojemu wypożyczonemu pomocnikowi "Rozgrywającego" przez niego było gamechangerem, po nowej umiejce na ostatnich 13 meczów wygrałem 12 :P

Aktualnie tak jak Eciu zbieram na stadion, po tym sezonie powinienem mieć +/- 2 miliardy złotych, także atak na Mistrza Polski jeszcze trochę poczeka xd Do tego potrzebuje i stadionu, i bazy treningowej z akademią na 13/14 poziomach. Liczę na to, że do 100 sezonu będę już drużyną liczącą się do walki o mistrza (oczywiście zakładając, że do tego 100 sezonu ta gra dotrwa xD)

pl Feekohur
Lietotājs
Reģistrēts2021-07-04
pl Korona
pl Sidney68 >> piektdiena janvāris 17 - 01:12

No i udało się zostać w najlepszej lidze :)

pl Sidney68
Lietotājs
Reģistrēts2013-01-26
pl ŁKS Łódź