Līga - Polija 82.sezona [3.1]

Diskusijas: Līgas diskusija rss-feed

Apspried savas līgas aktualitātes. Kurš ir šīs sezonas galvenais favorīts uz uzvaru kopvērtējumā? Kuras komandas pacelsies uz augstāku līgu vai nokritīs zemāk? Kā katram sokas kausa izcīņā?

Atgriezties diskusiju sākumlapā

Sezon 15 - Ogólna stypa (19)

pl Nefix >> ceturtdiena februāris 19 - 21:05, Labots ceturtdiena februāris 19 - 21:06
Sidney Ty to jednak serio pechowy chlop jestes. Tak mnie wykartkowalo ze w meczu z Toba gralo 3 zawodnikow ktory graja na codzien w U21 a i tak wywalczyli 3 pkt ;|
pl Nefix
Lietotājs
Reģistrēts2013-09-19
pl Twierdza Wrocław
pl Torment >> ceturtdiena marts 19 - 19:13
Ufff dzieki Borowiakm za ten ostatni mecz, tylek mi uratowalo zyciestwo nad Toba ;p juz sie balem, ze spadne do 4ej... Rady, Panowie, rady potrzeba, bo przegrywam mimo fajnego skladu i nic nie pomaga ;p albo mam mega pecha, albo cos zle robie ;]
pl Torment
Lietotājs
Reģistrēts2013-04-27
pl Sidney68 >> ceturtdiena marts 19 - 21:19, Labots ceturtdiena marts 19 - 21:20
A może popatrzysz na moje osiągi... ledwo się utrzymałem a skład mam dobry. Grałem na bramce i w ataku juniorkami i nie zawiedli mnie... szkoda,że nie awansowałem ale zrobię to w tym sezonie. !!!!
pl Sidney68
Lietotājs
Reģistrēts2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl Torment >> piektdiena marts 20 - 00:03
Ciezko ocenic kolego :) moi ciut starsi, Twoi ciut mlodsi, zalezy kto jak skladem mieszal (ja tez juniorkom dalem pograc nie raz ;) ale tez i malo dokladnie ustawialem takse, za duzo pracy, za malo czasu na gre bylo ;) ale serio przyznaje ze juz sie balem ze do 4ej spadne jak 5 porazek z rzedu bylo ;p ale sie udalo i to sie liczy ;p
pl Torment
Lietotājs
Reģistrēts2013-04-27