Форум: Романски rss-feed

Ова е општ форум за дискусија за Романски. Кога ќе постирате на овој форум, мора да го користите овој јазик. Постовите на други јазици може да се отстранат без претходна најава. Овој форум користи потсекции за постови со различни теми или цели. Ве молиме постирајте грешки во делот за грешки и одвојте време за да дознаете каде треба да одат други постови.

Романски >> Прашања

Câteva întrebări (96)

ro Andreinho >> Вторник Август 15 - 19:33

Salut!

Imi recomandati sa cumpar VIP 3* pentu a putea prelua o echipa secunda?

Multumesc!

ro Andreinho
Корисник
Регистриран2014-08-27
ro play >> Среда Август 16 - 12:47, Уредено Среда Август 16 - 12:47

Dacă ai timp pentru  joc și vrei sa ai o atitudine doua  echipa e ok.Eu oricum aveam vip3 înainte sa apară a 2 a echipa..adică am găsit alte beneficii și inainte

ro play
Корисник
Регистриран2015-04-25
ro sanrensei >> Четврток Август 17 - 17:59

Daca ai VIP deja sustii jocul si dev. Apoi este la latitudinea fiecaruia.

Avantajul cel mai mare il vad la income de credite, poti sa creeezi mai des jucatori romani de 1k, poate-poate mai vine un Selaru pe care sa il si punem in valoare si sa ne calificam si noi la un turneu final.

ro sanrensei
Корисник
Регистриран2014-01-11
ro Amiral Auris >> Четврток Октомври 19 - 14:56

Salut!

Nu am bani de TC 11, dar am de YC 11. Parerea voastra este sa astept sa strang bani pentru TC sau sa incep cu YC?

ro Amiral Auris
Корисник
Регистриран2015-02-24
ro Chindia Târgovişte
ro sanrensei >> Четврток Октомври 19 - 15:58

E pacat sa stai fara sa construiesti, dar depinde si cati bani ai. Eu as face oricand TC inainte de YC, ca ajuta toata echipa.

ro sanrensei
Корисник
Регистриран2014-01-11
ro Rapidist >> Сабота Октомври 21 - 09:11

Eu zic sa nu te arunci la aceste upgrade-uri, mai ai destule care pot fi imbunatatite + ca e greu sa te mentii financiar daca le upgradezi.

ro Rapidist
Корисник
Регистриран2013-06-03
ro Tamuz
ro Amiral Auris >> Недела Октомври 22 - 06:21

Scopul meu in jocul asta nu este sa fiu in prima liga sau sa castig campionate, ci sa am un jucator la nationala.

PS. ce ar trebui sa upgradez?

ro Amiral Auris
Корисник
Регистриран2015-02-24
ro Chindia Târgovişte
ro Rapidist >> Недела Октомври 22 - 06:32

Fanshop lvl 7, office lvl 8-9 sa mai pui pe catering- construction master- health center sau catering- health center- construction master, cum crezi ca iti e mai bine; scouts office lvl 7-8 pentru ca iti da mai multe criterii de selectie a jucatorilor si piata transferurilor e foarte importanta daca te descurci si ai o idee cum sa scoti profit.

O sa trebuiasca sa vii in prima liga pentru bani= upgradezi mai departe stadionul, fanshopul si cateringul.

Asa gandeam si eu, dar m-am emancipat rapid= am ajuns la nivelul la care nu aveam ce sa mai upgradez pentru liga a doua -> trebuia sa urc si a fost bine. Intotdeauna trebuie sa upgradezi cate ceva.

De altfel, treaba am facut cu jucatori crescuti de mine. O parte i-am dat pe bani buni, o parte i-am pastrat si inca ii mai folosesc. Am investit putin, i-am antrenat si acum ma descurc in prima liga.

Incearca si sa ai banca ( bani in cont ) mare ca sa primesti mai mult la interes si sa iesi pe +  in fiecare zi.

ro Rapidist
Корисник
Регистриран2013-06-03
ro Tamuz
ro Jimmy >> Недела Март 18 - 09:09

Ce abilitati speciale sa-i antrenez jucatorului https://rockingsoccer.com/ro/fotbal/info/player-1300180 ca poate atunci apare in lista scurta a Australiei?

ro Jimmy
Корисник
Регистриран2017-12-03
cy AE Lemesós
ro Andrei >> Недела Март 18 - 15:49, Уредено Недела Март 18 - 15:50
Depinde ce pozitie are.
ro Andrei
Почетник
Регистриран2014-08-30
ro Amiral Auris >> Среда Април 18 - 06:18

Câte antrenamente de flanc trebuie sa-i dau unui jucător pentru a se familiariza cu poziția?

ro Amiral Auris
Корисник
Регистриран2015-02-24
ro Chindia Târgovişte
ro sanrensei >> Четврток Април 19 - 02:56

Nu merita, joaca-l pur si simplu pe pozitia dorita si se familiarizeaza singur.

ro sanrensei
Корисник
Регистриран2014-01-11
ro Amiral Auris >> Петок Мај 4 - 13:36

Salutare!

Ma poate ajuta cineva cu o analiza a meciului de tineret?

E normal sa fiu putin frustrat cand pierzi ultimul meci, dar in acelasi timp stiu ca avea echipa mult mai buna ca a mea la care se adauga si stiinta jocului!

Ma intereseaza daca voi credeti ca o alta abordare tactica (si daca da care) mi-ar fi oferit alte sanse.

PS. Mai bine nu aveam noroc in meciul cu sanrensei.

ro Amiral Auris
Корисник
Регистриран2015-02-24
ro Chindia Târgovişte
ro sanrensei >> Сабота Мај 5 - 17:55

Salut, nu am nicio idee cum functioneaza meciurile U21, vroiam doar sa spun ca ai avut un rezultat normal contra mea. Avantaj pentru tine din start datorita calitatii jucatorilor la momentul jocului.

Din punctul meu de vedere, esti pe drumul cel bun. Ti-as sugera sa votezi zilnic pentru extra credits, sa duci scout office la nivel 10 si sa creezi jucatori (romani) cu 1000 credite cand e posibil.

Ai o baza de antrenament buna. Nu lasa centrul de juniori sa o ia prea mult inainte pentru ca nu poti creste jucatori faini in conditii mai slabe relative la talent. Mai putin in cazul in care ii tragi ca sa ii vinzi pentru investitii.

ro sanrensei
Корисник
Регистриран2014-01-11
ro Viva_LoCa >> Недела Септември 2 - 06:07

Oare merita sa-i platesc un asa salariu anual lui  ( https://rockingsoccer.com/ro/fotbal/info/player-1204281 ) ? Sunt uimit de cate goluri poate inscrie la ani lui si nu ma indur sa-l vand, dar ca nu stiu daca va avea aceeasi performanta cu inaintare in varsta. Cateva sfaturi pentru un incepator daca se poate.

ro Viva_LoCa
Почетник
Регистриран2018-09-01