Лига на Израел Сезонa 33

Форум: Форум за лигата rss-feed

Разговарајте за Вашата лига, кои се фаворити за освојување на лигата оваа сезона? Кој ќе биде промовиран/исфрлен, каков е Вашиот напредок во купот?

Врати се на форумскиот каталог

הישראליות באירופה עונה 10 (171)

il basta >> Четврток Јуни 26 - 04:06
שני משחקים מאחורינו:
- אני סחטתי תיקו 1-1 בחוץ, בעיקרון תוצאה טובה לגומלין.
- מכבי הפסיד 1-2 בבית למפתחות האבודים, תוצאה לא משהו - אבל כבר ראינו שהכל אפשרי ולא תמיד יתרון הביתיות כזה משמעותי - אבל כאן עדיין יש סוכוי לא רע בזכות היתרון הטקטי של מכבי.
בהצלחה להפועל חיפה בהמשך!!!
il basta
Корисник
Регистриран2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> Четврток Јуни 26 - 04:23
כן, הפועל עם תיקו חוץ וזה טוב לגומלין.

אצלי הפסד מאוד מבאס, בהתחשב במהלך המשחק.
המגן בן ה17 שהעליתי בגלל שהורחק לי המגן השישי עם עבירה מטופשת נותן לו חופשית ו2-1, יהיה לי מאוד קשה לחזור מזה, אם בכלל אפשרי, סיכויים קלושים אבל ננסה.
il Jordy Cruijff
Почетник
Регистриран2013-04-08
il joest5 >> Четврток Јуни 26 - 09:37
והקבוצה שלי פותחת עם ניצחון 3-1 ביתי מול קמבור. תוצאה ממש לא רעה אבל יש עוד הרבה עבודה לגומלין, בטח שעדיין לא עליתי.

אז אפשר לסכם את היום בשתי תוצאות לא רעות לישראליות ואחת לא כל כך טובה אבל עדיין בגומלין הכל יכול להיות. שיהיה לכולנו בהצלחה.
il joest5
Преведувач
Регистриран2013-02-07
il Jordy Cruijff >> Петок Јуни 27 - 08:06
כל הכבוד,ניצחון גדול, ובהצלחה לכולם מחר.

מה זה "לא כל כך טובה" על התוצאה שלי? היא גרועה מאוד, אין מילים אחרות, קודם כל להפסיד בבית זה גרוע כשלעצמו אבל 2-1, מילא 1-0 ואז עוד היו לי סיכויים נורמלים...
il Jordy Cruijff
Почетник
Регистриран2013-04-08
il joest5 >> Петок Јуни 27 - 08:56
הכל עניין יחסי. ברור שהתוצאה שהשגת במשחק הראשון משאירה לך רק סיכוי קטן לעלות אבל אסור לשכוח שעדיין הקבוצה שלך מבחינת סגל לא שייכת לטופ האירופי בעוד לקבוצה שמולך יש את הסגל אולי הטוב באירופה ואחרי כמה עונות שדברים לא התחברו לה עושה רושם שהעונה סוף סוף הכל מתחבר (אולי בגלל השינויים במנוע), לדוגמא היא טוחנת העונה את הליגה ההולנדית שהיא ללא ספק הטובה באירופה.

אז נכון שגם לסובוטיקה ואסטרוגה יש סגלים מעולים ואותם עברת אבל לא תמיד זה עובד והפעם לצערנו זה לא עבד. לכן אני ממש לא חושב שלקבוצה כמו שלך להפסיד 2-1, גם אם בבית, לקבוצה כמו לוסט קיז היא תוצאה גרועה (כמובן שזו גם לא תוצאה טובה).

אני כמובן מקווה שיקרה איזה נס ותעבור אבל גם אם לא עדיין אפשר יהיה לסכם את העונה שהקבוצה שלך עשתה באירופה כמדהימה, לא פחות.
il joest5
Преведувач
Регистриран2013-02-07
il basta >> Сабота Јуни 28 - 07:37
ניצחון 2-0 חלק בגומלין, ועלייה לחצי הגמר של הליגה האירופית - הישג היסטורי לקבוצה שלי - לא הגעתי מעולם לחצי גמר במסגרת אירופית.
והכל התחיל בקמפיין ממש לא מוצלח בליגת האלופות-מזל שיש הזדמנות שנייה בליגה האירופית...
נקווה לא לקבל את אחת ההולנדיות בחצי
il basta
Корисник
Регистриран2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> Сабота Јуни 28 - 12:36
אז למרות שהמשחק של חיפה לא נגמר (מוביל 4-2 בחוץ), אני מרשה לעצמי לברך אותו על העלייה המרשימה לגמר השני ברציפות.

כמו כן, ברכות גם להפועל על העלייה המרשימה לחצי גמר הליגה האירופית.

בהצלחה בהמשך, לשניכם יש סיכוי מצויין לדעתי לזכות בתואר, ומי יודע,אולי בהמשך היום אני ישחק לשם שינוי טוב בחוץ ויבטיח שישראלית אחת לפחות תזכה בתואר אירופי (ועוד ליגת האלופות), נקווה.
il Jordy Cruijff
Почетник
Регистриран2013-04-08
il joest5 >> Сабота Јуни 28 - 12:55
כן. עונה שנייה ברציפות בגמר ליגת האלופות, בהחלט הישג די מרשים. במשחק עצמו ההתקפה שלי עושה את העבודה ולא רק שאני עובר אלא שאני עושה את זה בצורה חלקה עם שתי ניצחונות והפרש שערים של 7-3.

גם להפועל כמובן מגיעות ברכות על הגעה ראשונה לחצי גמר מפעל אירופאי. שיהיה בהצלחה בהמשך.

והיום בלילה מכבי בקרב ההולנדי-ישראלי השני. יהיה קשה מאוד אבל יש לפעמים הפתעות. שיהיה בהצלחה, תביא לנו גמר כל ישראלי.
il joest5
Преведувач
Регистриран2013-02-07
il basta >> Сабота Јуни 28 - 15:15
ברכות להפועל חיפה על ההעפלה שנייה ברציפות לגמר האלופות, וזה די מקבע אותו כשחקן הטוב באירופה!!!
כל הכבוד, ובהצלחה למכבי
מקווה שאנחנו אוגרים מספיק נקודות כדי לשמור על המקום שלנו באירופה. מתקרבים אולי גם לאנגלים?
il basta
Корисник
Регистриран2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> Сабота Јуни 28 - 21:43, Уредено Сабота Јуни 28 - 21:46
ואני מסיים את הקמפיין האירופי שלי עם הפסד 1-0 למפתחות.

לא יכולתי לשוער שלו שהציג יכולת אדירה בשני המשחקים )גם שלי לא היה כזה רע).

קצת מאכזב ליפול כאן, בעיקר ההפסד במשחק הראשון על אף שסיכנתי יותר את השער.

אבל עדיין קמפיין אירופי מצויין שלי ונקווה לגמור את העונה בטעם טוב עם מקום 4 בליגה.

בהצלחה לחיפה מולם בגמר, גם הפועל יכול לזכות לדעתי.

לקראת עונה הבאה אני ינסה לשפר את החולשה העיקרית שלי- הקשר ההתקפי שרק 3 כח ולא פלימיקר, ונקווה לטוב גם בעונה הבאה.
il Jordy Cruijff
Почетник
Регистриран2013-04-08
il basta >> Сабота Јуни 28 - 22:09
עשית קמפיין אירופי אדיר - כל הכבוד!!!
ולדעתי חיפה ייקח פעם שנייה אלופות - הוא יותר טוב והרבה יותר חכם.
שיהיה בהצלחה!
il basta
Корисник
Регистриран2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il joest5 >> Сабота Јуни 28 - 22:41
אכן קמפיין אדיר למכבי למרות האכזבה מההפסד.

לגבי הגמר אז בעונות האחרונות התמודדתי מספר פעמים מול המפתחות והסתדרתי לא רע אבל העונה עושה רושם שלוסט קיז באו הרבה יותר מוכנים (הם מוליכים את הליגה ההולנדית ב13 נקודות) ונראה שיהיה הרבה יותר קשה. עדיין הקבוצה שלי מספיק חזקה בכדי להיות מסוגלת לעשות את זה וזה בהחלט אפשרי, כרגע אני מסתכל על זה כ 50-50. נקווה לשחזר את היכולת מהגמר של העונה שעברה.
il joest5
Преведувач
Регистриран2013-02-07
il Jordy Cruijff >> Недела Јуни 29 - 05:11, Уредено Недела Јуни 29 - 05:12
והגרלה טובה להפועל נגד האיטלקים, המנצחת תפגוש הולנדית בגמר.

סיכויי זכיה לא רעים בכלל להפועל לדעתי, בהצלחה.

כמובן בהצלחה לחיפה גם.
il Jordy Cruijff
Почетник
Регистриран2013-04-08
il basta >> Недела Јуни 29 - 06:38
אכן הגרלה טובה. אבל גם הם לא פראיירים ואני אתכונן הכי טוב שאפשר.
אם אעלה לגמר זה כבר סיפור אחר.
איפה הסיכומים היפים ביחס למצבנו באירופה וכמה רחוקים מהיריבים?
il basta
Корисник
Регистриран2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> Недела Јуни 29 - 07:02, Уредено Недела Јуни 29 - 07:03
טוב, לגבי הדירוג, אז ככה:

אם אחרי עונה שעברה אמרו שיהיה לנו קשה עד בלתי אפשרי לשחזר את ההצלחות של העונה הקודמת- 15.071 נקודות דירוג (ועוד היינו 7 קבוצות), כולל רבע גמר ליגת אלופות של הפועל, חצי גמר של עופר, וזכיה של חיפה.

העונה אם חס וחלילה נפסיד את שאר המחקים, הדירוג יהיה זהה לחלוטין!
אז עשינו את שלנו ולמרות עונה שהתחילה רע (שלב הבתים הגרוע ביותר של הישראליות בשנים האחרונות), הגענו להישג של עונה שעברה, ואם הפועל/חיפה יקחו נקודות לפחות בעוד משחק אחד- גם נעקוף את ההישג הזה.

תחילת עונה הבאה נוביל ב6.5~ על הגרמניות, קשה לי להאמין שנשמוט את זה, כלומר גם עונה הבאה אנחנו צפויים לסיים מקום שלישי ולשמור על 4 כרטיסים לאלופות.

עוד 2 עונות, הגרמנים יקזזו מאיתנו כמעט 5 נקודות דירוג, ולכן, אם ב2 עונות הקרובות ביחד הם ישיגו ~1.5 נקודות יותר מאיתנו, הם יעקפו אותנו.

ולסיכום- עונה הבאה נשאר מקום שלישי, עונה אחרי זה הכל פתוח.

נ.ב: על האיטלקים אני לא מדבר, כרגע הם חלשים, אם כי אם הם יתנו 2 עונות טובות, הכל פתוח.

לגבי דירוג הקבוצות:
חיפה ועופר יהיו בדרג 1 עונה הבאה (חיפה יהיה אפילו מקום ראשון).
אני והפועל בדרג 2 (אם אני יהיה).
il Jordy Cruijff
Почетник
Регистриран2013-04-08