Лига на Израел Сезонa 44

Форум: Форум за лигата rss-feed

Разговарајте за Вашата лига, кои се фаворити за освојување на лигата оваа сезона? Кој ќе биде промовиран/исфрлен, каков е Вашиот напредок во купот?

Врати се на форумскиот каталог

עונה 12 (110)

il Jordy Cruijff >> Понеделник Септември 8 - 07:40
העונה אבל התחזקת מאוד, חיפה קצת נחלש, למרות יתרון הביתיות אני מעריך עדיפות קלה לך, אבל כמובן שהכל תלוי בבונוס הנוער שהצעירים יקבלו, ובמזל.
il Jordy Cruijff
Почетник
Регистриран2013-04-08
il guy fink >> Понеделник Септември 8 - 20:19, Уредено Понеделник Септември 8 - 20:20
איזה הפסד כואב :((((((

השוער שלי עם תצוגת שיא,
ועד לדקה ה89 אני ב1-1 לא ממש מוצדק מול עופר
ואז זה הגיע :(
il guy fink
Почетник
Регистриран2013-05-16
il ofer cohen >> Понеделник Септември 8 - 21:04
מתחת לי את העצבים...
וזה עוד היה בבית שלי והלך כל כך כל כך קשה...
il ofer cohen
Почетник
Регистриран2013-02-05
il stav >> Среда Септември 10 - 14:08
נצחון חשוב מאוד נגד קבוצה חזקה מאוד ( בערך ברמה שלי) פלוס מינוס...
il stav
Корисник
Регистриран2013-02-08
il joest5 >> Среда Септември 10 - 16:01
וגם לי ניצחון מאוד חשוב מול הפועל בחוץ 3-1. כפי שציין הפועל בשירשור הלא נכון משחק שקול מאוד בו כל קבוצה יכלה לנצח ובו כל השערים הובקעו מקרנות (די נדיר מאז השינוי שנעשה בקרנות). הפעם המזל עמד לצידי והצלחתי לכבוש שני קרנות יותר (בעיקר בעזרתו האדיבה של המגן האנגויילי הצעיר והמצויין שלי שכבר עומד על 6 שערי ליגה) ולנצח. הפועל כפי שציין מתוסכל ובצדק אבל אין מה לעשות, היו פעמים שהפסדתי גם כששלטתי בצורה מוחלטת במשחק אז אם מדובר במשחק שקול על אחת כמה וכמה יש סיכוי לא רע שאחת הקבוצות תצא מתוסכלת.
il joest5
Преведувач
Регистриран2013-02-07
il basta >> Среда Септември 10 - 18:53
מסכים עם כל מילה שלך...
אבל האמת שאתה קבוצה יותר טובה ממני באופן בולט - אז אין מה לעשות... - נתמקד באירופה
il basta
Корисник
Регистриран2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il basta >> Среда Септември 10 - 18:55
לפחות הייתה לי הכנסה אדירה!
מילאתי 35000 צופים - וכרגע כל שקל חשוב לי לשיפור המתקנים.
il basta
Корисник
Регистриран2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> Среда Септември 10 - 19:16
כן, כמו אתמול למשל שהיית 18-18 איתי בבעיטות אבל לא הייתי מאוכזב מההפסד עצמו (אם כי קצת מההפרש, 4-1 נראה לי מוגזם) כי היה לי ברור שהסיכויים שלך להכניס כל בעיטה גבוהים יותר (כי שחקנים טובים יותר ברוב העמדות)...

מספר הצופים לא מפתיע, אם אתה משמעותית עם פחות פופולריות מהיריבה אז מגיעים אוטומטית המון צופים יחסית למה שצריך, לכן גם בוודאות תמלא 35000 מול עופר למשל, ובכלל בגלל זה כל יריבה (למעט חיפה בבית נגד עופר, כי הבדל הפופולריות לא היה גדול) ששיחקה נגד חיפה ועופר מילאה את כל האיצטדיון.

בכל מקרה בסטה הקבוצה שלך צעירה יחסית (רק קדיש מנדל ואהרון בגילאים מבוגרים, שהאחרון כבר לא כל כך משמעותי ואת השני יעקפו גם עוד לא מעט זמן), אז סביר שבהתחלה יהיה לה קשה וככל שיעבור הזמן הפערים יצטמצמו, להארכתי עוד 3 עונות (בהנחה שלא יהיו שינויים דרסטים בסגלי הקבוצות), הפערים כבר יצטמצמו והקרב בין עופר חיפה והפועל יהיה שווה כמעט לחלוטין (אולי יתרון קטן לקבוצה מסויימת, אבל בגדול גם במשחקים בין הגדולות עצמן יהיה שיוויון).
il Jordy Cruijff
Почетник
Регистриран2013-04-08
il basta >> Среда Септември 10 - 19:36
וגם אתה עם כל הכשרוניים התותחים תהיה באותו מצב
il basta
Корисник
Регистриран2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> Среда Септември 10 - 19:40
בהנחה שלא אמכור סביר שכן (עוד איזה 6-8 עונות), אבל אצלי קשה לדעת איך ישאר הסגל אחרי חלון אחד, אי אפשר לדבר על 6-8 עונות...
נראה, חלון אמצע בטח יהיה רגוע ואז לקראת החלון סוף הבא אני יחשוב הרבה.
il Jordy Cruijff
Почетник
Регистриран2013-04-08
il guylamed >> Четврток Септември 11 - 19:29
1-0 אדיר על הפועל בדקה האחרונה, אחרי פנדל שהוחמץ! איזה כיף!
il guylamed
Корисник
Регистриран2013-04-04
il Dave >> Четврток Септември 11 - 19:33
ניצחון גדול של מידפילד היום, סחטיין!
il Dave
Корисник
Регистриран2013-07-22
il FC Wanaka
il Jordy Cruijff >> Четврток Септември 11 - 19:34, Уредено Четврток Септември 11 - 19:34
ואוו,כל הכבוד, אפילו לא רק החמצת פנדל אחד אלא 2.

אצלי לראשונה זה לא מעט זמן אני לא מצליח להבקיע שער וחיפה מנצח אותי ושובר את הרצף היפה שהיה לי, לא נורא, הגיע לו כמובן...
il Jordy Cruijff
Почетник
Регистриран2013-04-08
il guylamed >> Четврток Септември 11 - 19:42
בכנות, לא חשבתי שאנצח, לא טרחתי להכין טקטיקה למשחק, ונתתי למחשב להחליט, בגלל זה גם הפנדלים המוחמצים. בסופו של דבר זה עבד בעזרת יום אדיר של השוער שלי וטיפת מזל, ואולי גם העובדה שבסטה לא התכונן למערך הרנדומלי שהמחשב שם.
il guylamed
Корисник
Регистриран2013-04-04
il basta >> Петок Септември 12 - 01:18
אצלי באמת משבר - החלוצים לא כובשים!
גם מול סתיו, גם מול חיפה ועכשיו מול מידפילד.
צריך לבדוק מה קרה פה, והתירוץ שהשוער היריב קיבל 10 לא מספק אותי.

לפחות יצא שחקן נוער תותח.
il basta
Корисник
Регистриран2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv