Лига на Полска Сезонa 38

Форум: Форум за лигата rss-feed

Разговарајте за Вашата лига, кои се фаворити за освојување на лигата оваа сезона? Кој ќе биде промовиран/исфрлен, каков е Вашиот напредок во купот?

Врати се на форумскиот каталог

[Sezon IX] Ogólna dyskusja (175)

pl Lauri >> Сабота Април 19 - 13:55
@Tomplus
zgadza się, nie ma lepszej "gały" od SWOSa ;)

@Anomander
możesz spróbować już od tego sezonu :X ;)
pl Lauri
Корисник
Регистриран2013-02-10
pl Azmo >> Сабота Април 19 - 19:53
Gra mojego zespołu, głównie skuteczność jest na żenującym poziomie :/

Krolestwo za skutecznego napastnika! Pewnie kupie jakiegoś porządnego, bo tak to sie grac nie da.
pl Azmo
Почетник
Регистриран2013-05-11
pl Azmo >> Четврток Април 24 - 13:53
W 8 min stracić 4 bramki, to jest wyczyn :/
pl Azmo
Почетник
Регистриран2013-05-11
pl Lauri >> Четврток Април 24 - 16:07
Wczoraj Calisia Kalisz straciła 3 w 9min, prowadząc 2:0...grunt to się nie załamywac ;)

"Jessica Alba właśnie zakupił bilet na Twój mecz i prosi o odwdzięczenie się tym samym. Bezpośredni link do jego meczu: 免费买票"

a u Was kto będzie na najbliższym meczu? :)
pl Lauri
Корисник
Регистриран2013-02-10
pl Atluck >> Четврток Април 24 - 16:32
U mnie tez Jessica ;D
Spora zadyszka na koniec rudny, a dzisiaj do tego wszystkiego zapomnialem taktyki ustawic -.-
pl Atluck
Корисник
Регистриран2013-05-29
pl Kot Harold
pl Azmo >> Четврток Април 24 - 17:20
U mnie mimo wszystko powoli do przodu, remis z Krakenem, zwyciestwo z Pionierem.

Nowy napad sie sprawdza :D
pl Azmo
Почетник
Регистриран2013-05-11
pl Sidney68 >> Четврток Април 24 - 17:22
Końcówka meczu i jest 0-0. Nagle tracę bramkarza,2 minuty pózniej bramkę i...gwizdek na koniec ;D Nie tylko Wy macie wesołe meczyki. Pech i genialny silniczek meczowy rules ;D
pl Sidney68
Корисник
Регистриран2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl Tomplus >> Четврток Април 24 - 18:06
Łapówka chyba miała romans z sędzią :)
pl Tomplus
Корисник
Регистриран2013-02-08
pl Sarmacja Będzin
pl Ace >> Четврток Април 24 - 18:41
Wojskowi po raz kolejny potwierdzają swoją dominację. Mam nadzieję, że to co zdarzyło się w zeszłym sezonie było tylko wypadkiem przy pracy...
pl Ace
Корисник
Регистриран2013-02-09
pl EGS >> Четврток Април 24 - 19:04
Wojskowi ida jak burza, padnie pare rekordow w tym sezonie napewno.
pl EGS
Корисник
Регистриран2013-02-05
pl zmarek >> Четврток Април 24 - 19:35
Pff bez problemu z nimi zremisowałem... ;) A tak na serio to faktycznie nie pozostawiają nikomu złudzeń i wygrywają wszystko jak leci. Ace posiedział swego czasu trochę dłużej w drugiej lidze, ale jak widać opłacało się.
pl zmarek
Почетник
Регистриран2013-02-09
pl Anomander >> Четврток Април 24 - 19:37
Wiesz Ace, dominowanie ligi dzięki szczęściu do rzutów rożnych nie jest zbyt wielkim powodem do dumy :)

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1VsrlihnMOILHpRp8_Gfnr8jlx299G1fzho9C4SFHz3A/edit#gid=554902969

Bez rzutów rożnych po 10 kolejkach miałbyś jedynie 1 pkt przewagi, teraz oczywiście byłoby ich parę więcej. Prawię połowę swoich bramek strzelasz z rożnych :)

W poprzednim sezonie było podobnie zresztą, dopiero w drugiej części sezonu szczęście do rożnych się od Ciebie 'odwróciło' i przeniosło na mnie.

Mam tylko nadzieję, że Vincent w końcu z tym coś zrobi, bo w tej chwili gra polega w 100% na szczęście do strzelania bramek z rożnych i nic więcej się nie liczy.
pl Anomander
Корисник
Регистриран2013-03-05
pl Nurek >> Четврток Април 24 - 19:50
O! Dobrze, że mi przypomniałeś, muszę zaktualizować statystyki ;)
pl Nurek
Корисник
Регистриран2013-02-05
pl KS Nurki
pl St. Pauli >> Четврток Април 24 - 21:21
Oj Tyszanie się rozkręcają i już dwa zwycięstwa pod rząd no, no oby tak dalej i ucieczka z zagrożonych miejsc :)
pl St. Pauli
Почетник
Регистриран2013-06-01
pl Ace >> Четврток Април 24 - 21:57, Уредено Четврток Април 24 - 21:58
Anomander, piszesz, że wygrywam głównie, z rzutów rożnych, ale bez nich I TAK byłbym pierwszy... I tak miałbym najmniej straconych bramek (mniej niż połowę Twoich)... I tak byłbym niepokonaną drużyną.

A teraz zrób proszę taką tabelkę bez bramek LF/RF, gdzie ja uważam, że ta gra polega głównie na strzelaniu bramek ze skrzydeł i Vincent już powinien coś z tym zrobić... Które byś miał miejsce? Ile byś mistrzostw zdobył do tej pory?!

Ale wiesz co? Już zrobił. Jest Corner Stopper i Watchdog. I na tym powinno się skończyć.

Fajnie jest gadać, żeby ktoś obrócił silnik gry do góry nogami, jak się dzięki temu zdobyło 3 mistrzostwa z rzędu.

Weź jeszcze pod uwagę, że ja gram kilkoma Polakami, którzy nie dostają tyle szans w kadrze, co Twoi rodowici Szachmaci i Kuntakintańczycy. Odejmij sobie te kilkanaście tysięcy expa, które dzięki temu zarobiłeś. Jacy by to byli teraz piłkarze?
pl Ace
Корисник
Регистриран2013-02-09