Forum: Romanian rss-feed

This is the general discussion forum for Romanian. When you post in this forum you have to use this language. Posts in other languages may be removed without notice. This forum uses subsections for posts with different topics or purposes. Please posts bugs in the bugs section and take some time to figure out where other posts should go.

Romanian >> Questions

Câteva întrebări (96)

ro Dori >> wednesday june 29 - 09:15, Edited wednesday june 29 - 14:39
Salut! sunt la primul sezon în acest joc și am unele întrebări :
1. Care este numărul maxim de bile pe care un jucător îl poate avea la un atribut?
2. Care este vârsta optimã la care trebuie vândut un jucător?
3. Care este talentul minim pe care un jucător tânăr trebuie sã-l aibă pt
a fi crescut?
4. Cât de importanta este așezarea jucătorilor în teren? ex: un adversar are jucători slabi pe flancuri, ajuta sa-mi selectez tactica joc pe flancuri și sã-mi pun jucători buni pe extreme sau jocul este simulat ţinându-se cont doar de valoarea echipelor?
5.Cum pot construi cateringul?
ro Dori
User
Registered2016-06-04
ro Andrei >> wednesday june 29 - 15:16, Edited wednesday june 29 - 15:18
Salut! Bine ai venit. :)

1. La atributele fizice (Rezistenta, Forta, Viteza), 5. Asta daca jucatorul nu are atributul special Atletic. Caz in care poate sa ajunga la 6 prin antrenarea atributelor fizice.

Talentul ... am vazut si 8.

La celelalte atribute ... depinde pana la cat poti ajunge. Nu cred ca s-a trecut de 6 si ceva.

5. Cateringul se construieste numai in momentul in care ai nivelul 3 la Stadion.

La celelalte ... nu am raspunsuri 100% sigure, asa ca las pe altul.
ro Andrei
Newbie
Registered2014-08-30
ro ciubukana >> wednesday june 29 - 20:21
Salutare,o sa imi prezint varianta din ceea ce am observat eu
2.Varsta optima,din ounctul meu de vedere nu este una ce,ar putea fi catalogata ca fiind optima,sunt multi factori la mijloc insa,daca vrei sa faci profit,personal ti-as sugera sa cumperi jucatori de 19 ani,cam pe atunci antrenamentele le cresc valoarea substantial

3.Talentul,cat mai mare posibil,dar,ar fi ideal daca s-ar situa macar peste un minim de 4 5.
4.Din ce am exoerimentat,asezarea are o importanta covarsitoare,intr-adevar ,nu iti garanteaza nimic insa,esre foarte important sa iti faci asezarea in functie de ceea ce ai tu in primul rand.
Daca adversarul are jucatorii oe flancuri destul de slabi,poti profita,insa,ceea ce pui acoli trebuie sa fie calitativ
Asezarea conteaza mult,insa,nimeni nu a gasit secretul,cel mai bine ar fi sa iti analizezi echipa ta,sa profiti la maxim de ceea ce ai,de ex,daca ai doi mijlocasi cu duelul foarte bun dar nu sunt atat de buni pasatori,poti pume unul in defensiva,altul pe stanga iar daca ai un mijlicas cu pasele ridicate,poti creea tactica in jurul lui.,smd
ro ciubukana
Newbie
Registered2013-10-03
ro ALEX >> thursday june 30 - 06:25, Edited thursday june 30 - 06:29
2. Cu cât un jucător e mai tânăr și valoros cu atât obții mai mulți bani pe el. Eu ți-aș indică să vinzi unii jucători de vârstă mică (până în 20 de ani). Cu cât e mai valoros, cu atât mai bine. Ar fi bine să-ți păstrezi unii jucători pentru tine.
Sau poți vinde jucători ce nu pot juca pentru U21
ro ALEX
Newbie
Registered2015-06-13
ro Dori >> thursday june 30 - 07:20
Mulțumesc mult pentru răspunsuri.
ro Dori
User
Registered2016-06-04
ro Dori >> sunday july 17 - 08:32
Revin cu câteva întrebări :
1.care sunt cele mai importante atribute fixe pt fiecare poziție? Ex: cât contează forța pt portar, fundaș etc.
2.când ar trebui sa construiesc un birou?
3. Care este mai bun?între un jucător cu 6 stele si un jucător tânăr care are intre 5 si 7 stele .
ro Dori
User
Registered2016-06-04
ro Andrei >> sunday july 17 - 08:40
Pentru intrebarea 1: http://rockingsoccer.com/ro/fotbal/help/home/category-2/article-7

Intrebarea 2: biroul se poate construi numai in momentul in care ai o facilitate la nivel 7 minimum. Cat despre 'cand ar trebui' ... sincer sa fiu, nu stiu care ar fi cel mai potrivit moment.

Cat despre ultima intrebare ... stelele nu sunt intotdeauna un factor important de determinare a abilitatilor unui jucator. De exemplu, se poate ridica numarul de stele al unui jucator foarte usor crescandu-i tactica. Care nu trebuie ridicata pana la nesfarsit.

Deci trebuie comparate abilitatile celor doi jucatori (atat antrenabile cat si fixe), nu numarul de stele.

Probabil alti colegi vor mai adauga si altele, nu cred ca am acoperit chiar tot.
ro Andrei
Newbie
Registered2014-08-30
ro Dori >> sunday july 17 - 09:17
Ms pt timpul acordat!
Am citit acel articol dar nu m-am lămurit, eu mă gândeam spre exemplu că forța este importanta pentru un atacant dar nu și pentru un portar, in principiu pentru jucătorii de câmp toate atributele mi se pare importante,mai mult mă interesează pentru un portar, dacă ar fi sa-i antrenez atributele fixe pe care sã le antrenez.
ro Dori
User
Registered2016-06-04
ro Andrei >> sunday july 17 - 10:00
Forta nu este importanta pentru un portar. Portarul nu are nevoie de Duel, doar de Blocaj si, eventual un pic de pase.

Pentru jucatorii de camp, intr-adevar, toate atributele fixe sunt importante. Chiar si la atacant, Forta este foarte buna pentru suturi de la distanta.

Dar nu si toate atributele antrenabile sunt importante la jucatorii de camp. Atentie acolo, pentru ca poti arunca cu puncte de experienta pe geam. Fundasii, in principal Duel si apoi Blocaj. Mijlocasii, in principal Pase. Pentru mijlocas defensiv, este nevoie si de Duel ridicat. Nici la restul mijlocasilor nu strica ceva Duel, dar la DM in mod special. Iar la atacanti, numai Finalizare.
ro Andrei
Newbie
Registered2014-08-30
ro Dori >> sunday july 17 - 11:00
Interesant!Ms mult!
ro Dori
User
Registered2016-06-04
ro Andrei >> sunday july 17 - 15:58
Cu multa placere. Succes!
ro Andrei
Newbie
Registered2014-08-30
ro Dori >> monday july 25 - 08:44, Edited monday july 25 - 08:45
La academia de tineret, ce ar trebui sa pun la fără importanță?
ro Dori
User
Registered2016-06-04
ro Stecko >> monday july 25 - 11:33
Rezistenta dupa parerea mea ar trebui pusa la fara importanta.
ro Stecko
Newbie
Registered2015-08-06
ro ALEX >> monday july 25 - 13:34
Tot acolo văd și importanță mărită 2. E la fel de importanta ca "importanță mărită"?
ro ALEX
Newbie
Registered2015-06-13
ro Dori >> monday july 25 - 14:51
@Stecko
Asa ma gandeam si eu.
ro Dori
User
Registered2016-06-04