Competitie van Israël seizoen 76

Forum: Competitie forum rss-feed

Bespreek je competitie, wie zijn de kanshebbers voor de titel? Wie zullen promoveren of degraderen? Hoe zijn de prestaties van jou club?

Terug naar forum overzicht

הנציגות באירופה (103)

il ofer cohen >> maandag november 18 - 17:45
אפרופוהמאבק בליגה:
ביום שישי יש לי ולחיפה את משחק העונה השני, הפעם בבית שלו
המשחק יתקיים בצל שמינית גמר ליגת האלופות שתתקיים באותו יום...
אסטרטגית - ליגת האלופות חשובה לי מהליגה אבל רק לפי השעות אוכל לגבש דעה איך לפעול.
il ofer cohen
Beginner
Geregistreerd2013-02-05
il joest5 >> maandag november 18 - 21:02
כנ"ל. הליגה חשובה לי אבל אירופה יותר. אני מאוד מקווה שהמשחק לא יוכרע בגלל שלאחת הקבוצות תהיה צפיפות גדולה עם המשחק באירופה.
il joest5
Vertaler
Geregistreerd2013-02-07
il Jordy Cruijff >> maandag november 18 - 21:43, Bewerkt maandag november 18 - 21:43
איזו אכזבה, להתכונן למשחק, לבזבז על זה 5 קרדיטים (בשבילי יותר מ50% ממה שיש), להתחבר מאוחר בשביל זה, הכל כדי לחטוף אדום דקה ראשונה (כבר פעם שניה שלי בטורניר) ולהפסיד.

עכשיו אני חייב ניצחון במחזור הסיום, אחרת האיטלקים עולים, נקווה לא לחטוף אדום.
il Jordy Cruijff
Beginner
Geregistreerd2013-04-08
il basta >> maandag november 18 - 22:12
גם אני הפסדתי, אבל אני מקווה שזה הפסד שכולו ניצחון אם אני מבין את החוקים - אנא סייעו לי.
אם אני והיריב שלי עם אותו מספר נקודות, האם תוצאות המשחקים בינינו קובעים (בבית ניצחתי 1-0 , בחוץ הפסדתי 1-2 ולכן יתרון שער חוץ) או הפרש שערים כללי?
כרגע בטבלה אני מופיע במקום השני למרות הפרש שערים נחות.
ובלי קשר אני מאמין שאני אנצח בבית את הקבוצה הכי חלשה, בעוד היריב שלי מארח את המובילה ובכלל לא בטוח שינצח.
ושאלה נוספת - האם בכלל עדיף לי מקום שני על מקום שלישי? אשמח חוות דעת בנושא.
il basta
Gebruiker
Geregistreerd2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> dinsdag november 19 - 05:33
אני לא יודע על החוקים בוודאות, אבל אם עכשיו אתה מעליו כנראה שאתה צודק והתוצאה הפנימית ביניכם יותר חשובה.

היריבה שלך (ואני מקווה שגם שלי), תוותר בסיבוב האחרון, אז בבית (אם ניצחת הרכב חזק שלהם בחוץ), אין סיבה שלא תנצח.

בין מקום שני למקום 3 יש התלבטות:

במקום שני אתה מקבל הכל "על המקום" , גם כסף וגם ניקוד למדינה, ואחרי זה כנראה יהיה לך קשה כי אתה יכול לקבל קבוצות כמו סובוטיקה, אבל כבר תקבל לפחות עוד 4 נקודות דירוג למדינה (6 אם תנצח את האיטלקים), 3 מיליון לחשבון הבנק.

מקום שלישי זה הימור- הכל תלוי בהגרלה ובאיך תשחק מול היריבים שלך, עם הגרלה טובה אתה יכול לקבל בערך אותו כסף כמו באלופות, אבל הרבה יותר דירוג למדינה ולקבוצה, הגרלה רעה- ואתה יכול לעוף סיבוב ראשון, לקבל הרבה פחות כסף וניקוד למדינה.

כך שהשאלה זה כמה אתה בטוח בקבוצה שלך,מה יותר חשוב לך, כסף/דירוג לקבוצה ולמדינה, ואת מי יש סיכוי שתקבל בכל מצב (אם אתה מקום 2 אז תקבל קבוצות במקום 1 באלופות, אם אתה מקום 3 תקבל אם אני לא טועה מקום 2 באירופה).

בכל מקרה התלבטות, אני חושב שעדיף אלופות אבל כרגע לא בדקתי לעומק מידי את היריבות שתקבל בכל מצב, אולי אח"כ ואז אני יחזור עם תשובה יותר טובה.
il Jordy Cruijff
Beginner
Geregistreerd2013-04-08
il basta >> dinsdag november 19 - 08:18
קודם כל תודה על התשובה - אבל כדי להגיע לכסף הזה אצטרך לעבור שלושה סיבובים בליגה האירופית לפחות.

כרגע נוטה להעדיף מקום שני.
il basta
Gebruiker
Geregistreerd2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il joest5 >> dinsdag november 19 - 10:41
במידה ויש שוויון נקודות בין קבוצות המאזן הפנימי ביניהן קובע.

לגבי הבחירה במיקום אז כמו שמכבי אמר אז עם מקום שני יש לך יותר כסף במיידי פלוס נקודות דירוג אבל יהיה לך מאוד קשה להשיג יותר מזה בעוד מקום שלישי זה הימור. במיידי אתה מקבל פחות אבל יש לך יותר סיכוי להתקדם ולקבל יותר, אך זה גם תלוי בהגרלה.

בכל מקרה לא בטוח שזה יהיה תלוי בך. נתחיל מזה שסביר שהאיטלקים יעלו עם הרכב של מחליפים (ממש אין להם על מה להלחם) ואז גם אם תנסה להפסיד לא בטוח שתצליח. מעבר לזה גם אם תפסיד אתה עשוי למצוא את עצמך במקום השני כי הצרפתים משחקים דווקא בחוץ נגד האנגלים ואם הם מפסידים עדיין תסיים שני. האנגלים אגב לא יכולים להרשות לעצמם לעלות עם הרכב של מחליפים כי אם יפסידו בהפרש של שני שערים הם מאבדים את המקום הראשון ואם יפסידו בהפרש של 3 או יותר הם אפילו עשויים למצוא את עצמם במקום השלישי (ועם הרכב של מחליפים הם יכולים לחטוף תבוסה).
גם אם תנצח המקום השני עדיין לא מובטח. אם הצרפתים ינצחו בהפרש של שער או שניים תסיים שלישי כי אז מה שיקבע זה המאזן הפנימי בין שלושתכם ושלך יהיה הפחות טוב.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה בכל מה שתבחר.
il joest5
Vertaler
Geregistreerd2013-02-07
il basta >> dinsdag november 19 - 12:04
תודה על העדכון
il basta
Gebruiker
Geregistreerd2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> woensdag november 20 - 12:34
ול2 הגדולות שלנו נגמר הקמפיין, בהצלחה יש לאמר, עופר עם 5/5 ניצחונות במשחקים שהוא העלה הרכבים חזקים, חיפה עם 4/5 בהרכבים חזקים אבל בבית יותר קשה, היום חיפה הפסיד בסיבוב האחרון וטוב שכך כי הוא הדיח סופית את האיטלקים בבית שלו.

עוד 20 דקות נראה את הפועל,עוד 3 שעות אותי, ומחר הגרלה ודירוג חדש אחרי שלב הבתים (נראה אם הצלחנו לצמצם פערים).
il Jordy Cruijff
Beginner
Geregistreerd2013-04-08
il basta >> woensdag november 20 - 15:12
לי גם היה קמפיין אדיר. ארבע נצחונות ומקום שני. בהצלחה גם למכבי.מתי ההגרלות?
il basta
Gebruiker
Geregistreerd2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> woensdag november 20 - 15:51, Bewerkt woensdag november 20 - 16:02
אין ספק, קמפיין אדיר להפועל שכלל ניצחון על סטרוד בבית, ללא ספק הישראלית המפתיע ביותר לטובה, בקרוב נראה סופית באיזה מקום יסיימו.

גם אני עליתי עם 4-1, ולמרות שזה התחיל רע מבחינתי סיימתי בשלב הבא..

מחר הגרלות, נקווה שהמזל יהיה איתנו, לי ולהפועל הכי קשה...

עדכון: הפועל במקום השני סופית

אין ספק שהעונה הכי טובה של הישראליות באירופה עד עכשיו.
il Jordy Cruijff
Beginner
Geregistreerd2013-04-08
il basta >> woensdag november 20 - 16:35
יש סיכוי לעבור את האיטלקים ולקבל 4 נציגות לאלופות? או שאני אופטימי מדי...?
יש סכנה מאחורינו?
מי נותן סיכומי נקודות?
il basta
Gebruiker
Geregistreerd2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> woensdag november 20 - 16:48, Bewerkt woensdag november 20 - 16:51
דאגתי לזה כבר מראש:

עכשיו אנחנו צפויים לצמצם את הפער מהאיטלקים (אני מחשיב כבר את ה4 נקודות בונוס שהפועל חיפה ועופר יקבלו על העליה ל16 הגדולות באלופות), למשהו בין 2-3 (ונוטה ל2!), בדירוג מחר זה לא יהיה כתוב אז לא להבהל, בסוף זה יגיע (אחרי שלב ה16 הגדולות יתווספו ה4 בונוס לכל קבוצה).

ו2-3 פער, שלנו יש 4 נציגים מתוך 6, ולהם 1 מתוך 7 זה משהו שאפשר לסגור בקלות לפי דעתי, כך שאותם אנחנו אמורים לעקוף.
הבעיה זה שבדיה, שכל 3 הנציגות שלה ממשיכות באירופה, והנציגה באלופות אולי גם תמשיך לאירופה, זה אומר שיהיו להם 3-4/5 נציגים ואז הם בערך שווים לנו, והמדינה בעלת ההגרלות הטובות יותר תנצח.

גם פולין לא יהיו טיול 4/6 הנציגות שלהם בשלב הבא, ועוד אחת מתנדנדת (ההיא שתשחק מול השבדית, אחת מהם תעלה), ומתוך ה4 2 באלופות.

הקבוצות הפולניות נראות לי פחות חלשות ממנו בכללי (בעיקר עופר וחיפה, קצת פחות מהפועל ויותר טובות ממני) אבל מי יודע.

לסיכום: יהיה מעניין, גם אם לא נקבל 4 מקומות השנה נהיה בעמדת זינוק טובה לעתיד (השבדים לא יעמדו בלחץ לפי דעתי שהם יקבלו עוד כרטיסים, הפולנים גם לא משהו).

חשוב להצליח בגביע, כדי ששנה הבאה רק הפעילות ילכו לאירופה (ולא זוכה מליגה נמוכה שקיבלה הגרלה טובה ומזל במשחק אחד), בכל מקרה גמר בין 2/3 המובילות יסדר את זה, אז לא לשים שם הרכבי צעירים!.
il Jordy Cruijff
Beginner
Geregistreerd2013-04-08
il Jordy Cruijff >> donderdag november 21 - 05:24
הגרלה קשה לאחים עופר ובסטה: 2 הולנדיות חזקות, עופר פייבוריט לעלות, להפועל יהיה קשה אבל עדיין אם הוא ניצח את סטרוד הוא יכול גם אותם.

לחיפה הגרלה יחסית קלה והוא הפייבוריט לעלות

הגרלה קלה יחסית לאופציות (רינארד למשל), לי, אבל לא יהיה קל לעלות (עדיין עדיף מאשר לקבל את רינארד).

בדירוג ליגות, אז בלי בונוס של 2 נקודות שמגיע לנו ונקבל בשלב הבא (3 קבוצות עלו ל16 הגדולות, כל אחת תקבל 4, וחלקי 6 זה 2), אנחנו רק במרחק של 2.8 מהאיטלקים (שיקבלו רק 0.5 בונוס), מרחק 0.7 עם השבדים (שלא יקבלו בונוס), ושווים עם הפולנים (שיקבלו 1.3 בונוס).

זה אומר שכרגע מצבנו טוב, אבל צריך 3 בערך בשלב הבא, לא יהיה קל.
il Jordy Cruijff
Beginner
Geregistreerd2013-04-08
il basta >> donderdag november 21 - 06:22
אצלי באמת הגרלה קשה מאוד ואני לא מאמין שאעבור - צריך נס כמו של מידפילד אתמול...
אבל עופר, חיפה וגם מכבי לדעתי עולים - באמת עונה אירופית יפה מאוד.
il basta
Gebruiker
Geregistreerd2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv