Competitie van Letland seizoen 40

Forum: Competitie forum rss-feed

Bespreek je competitie, wie zijn de kanshebbers voor de titel? Wie zullen promoveren of degraderen? Hoe zijn de prestaties van jou club?

Terug naar forum overzicht

9. sezona (128)

lv Rudnevs >> woensdag mei 7 - 10:44
Uzvara pret Caines. Skatoties vārtu attiecību jūtos droši, bet jāņem punkti un jācīnās par 3nieku tāpat. Patīkami arī tas ka atlikušajās spelēs iekrīt tā vairāk mājas spēļu.
lv Rudnevs
Gebruiker
Geregistreerd2013-08-03
lv aTossinsh >> woensdag mei 7 - 11:34
Tā kā neesmu neko lielu pircis/pārdevis vai pat sekojis īsti kas notiek darījumu tirgos, varbūt kādam ir kāds aptuvens cipars prātā cik es varētu nopelnīt par komandas ilggadējo līderi?
http://rockingsoccer.com/en/soccer/info/player-290575
lv aTossinsh
Gebruiker
Geregistreerd2013-05-27
lv aTossinsh >> woensdag mei 7 - 12:03
Par sezonu.
Sezona ir gandrīz galā un mums vairs nav par ko šeit cīnīties, mērķis nav izpildīts, bet esam saglabājuši vietu virslīgā...
Ir uzlabota jauniešu akadēmija kā arī uzlabošanas stadijā ir treniņu laukums, bet nav labuma bez ļaunuma! Kluba izdevumi pārsniedz tā ieņēmumus līdz ar to sezonas beigās tiks pārdoti pāris vadošie spēlētāji, lai samazinātu kopējās algas. Protams, sekas būs, un nākamgad jau būs jāpacīnās par vietas saglabāšanu līgā...
lv aTossinsh
Gebruiker
Geregistreerd2013-05-27
ua Kristaps >> woensdag mei 7 - 12:24
Šeit ir grūti prognozējams tirgus. Ir bagātnieki, kuri milzu summas atdod par jauniem perspektīviem vai superzvaigznēm. Ir vidusslānis, kurš mēģina nopirkt kaut ko jaunu perspektīvu vai spēlētāju savas komandas pastiprināšanai, ko nav nopirkuši bagātnieki. Viens gan ir skaidrs visaktīvākais un labākais pārdošanas laiks ir pēcsezona, jo, tad visi tiek pie piķa, kuru, tad arī tērē :) 100% pārdosi krietni zem tirgu cenas.
ua Kristaps
Gebruiker
Geregistreerd2013-02-11
lv SK Liepājas Metalurgs
lv aTossinsh >> woensdag mei 7 - 13:05
Mani interesētu teiksim 10milj. vai maz tas ir iespējams?!
lv aTossinsh
Gebruiker
Geregistreerd2013-05-27
lv Rudnevs >> woensdag mei 7 - 14:05
8m-12m es domaju apmēram.
lv Rudnevs
Gebruiker
Geregistreerd2013-08-03
ua Kristaps >> woensdag mei 7 - 15:05
Es prognozēju 6-9 milj.
ua Kristaps
Gebruiker
Geregistreerd2013-02-11
lv SK Liepājas Metalurgs
lv bukss_a >> woensdag mei 7 - 15:31
šodien jācer ka uzvarēs Gauja pār BORUSSIA, lai lielākā intriga un blīvāki rezultāti :D
lv bukss_a
Gebruiker
Geregistreerd2013-06-16
lv Rudnevs >> woensdag mei 7 - 18:50
Manu Azerbaidžānieti iespējams pārdošu. Pats par 4m nopirku pirms mazāk kā mēneša. Ir informācija ka viņš tiks izlasē +1 spēks jau 11 maijā, tirgus cena ap 12miljoniem es domāju. Par miljoniem 8-10 ir doma aizsūtīt. To pašu ir doma darīt arī ar nopirkto uzbrucēju, 4mil nopirku, domaju tagad par miljoniem 10 aizies, jo arī viņš tiks izlasē jau pēc 2 dienām! :)
lv Rudnevs
Gebruiker
Geregistreerd2013-08-03
ua Kristaps >> woensdag mei 7 - 19:47
čempioni, čempioni, čempioni ... urrrrraaaaaaaaaaaaaaaa! Vēl tikai jāuzvar kausā :)
ua Kristaps
Gebruiker
Geregistreerd2013-02-11
lv SK Liepājas Metalurgs
lv bukss_a >> donderdag mei 8 - 08:34
apsveicu kristap tevi ar kārtējo čempiona titulu, bet ceru ka kausā izrādīšu pienācīgu pretestību.
lv bukss_a
Gebruiker
Geregistreerd2013-06-16
lv Rudnevs >> donderdag mei 8 - 12:08
explosion labu darbu izdarīja, pašam arī šodien jāņem 3 punkti.
lv Rudnevs
Gebruiker
Geregistreerd2013-08-03
lv Ervīns >> donderdag mei 8 - 16:43
Sānāca nelielu brīnumu paveikt 2-1 Pret Party Team.
lv Ervīns
Beginner
Geregistreerd2013-07-20
lv bukss_a >> donderdag mei 8 - 16:53
šitik blīvi rezultāti laikam sen nav bijuši
lv bukss_a
Gebruiker
Geregistreerd2013-06-16
lv Kristiāns >> donderdag mei 8 - 16:55
Cerēju, ka uzvarēšu šodien, 3 punkti varbūt vēl būtu ļāvuši saglabāt nelielas cerības par iekļūšanu Top 4, bet nu, var teikt, sezona man ir beigusies. Vismaz izdevies palikt līgā, tad jau viss kārtībā. :)
lv Kristiāns
Gebruiker
Geregistreerd2013-07-19
lv Dzirciems