Competitie van Letland seizoen 7 [3.1]

Forum: Competitie forum rss-feed

Bespreek je competitie, wie zijn de kanshebbers voor de titel? Wie zullen promoveren of degraderen? Hoe zijn de prestaties van jou club?

Terug naar forum overzicht

23. sezona (83)

lv Rye >> vrijdag april 8 - 19:55
Remm, tu jau vispar baigais bandits.
Vakar pret mani izprovoceji 2 pendeles un abas realizeji :D
lv Rye
Beginner
Geregistreerd2014-09-07
lv Remm >> vrijdag april 8 - 21:01
Mjā, šodien diemžāl tikai vienreiz tā izdevās. :D
lv Remm
Beginner
Geregistreerd2015-03-24
lv Didzis Dragons >> zaterdag april 9 - 13:36
saldus bebri uzvarēti U21 kausā ( negodīgi gan viņi spēlēja... ar 2 gab 22 gadīgiem ) .. :D bet prieks par savējiem... :) pieaugušo kauss beidzās nākošā kārtā, bet diži par pieaugušajiem man škrobes nebūs :)

joprojām nevaru izlemt ko darīt - 50k stadions ; 10TB ; 9 FS ... nauda pietiek un apmeklētāji visticamāk arī sanāks, lai varētu šo brīnumu izdarīt :)
lv Didzis Dragons
Gebruiker
Geregistreerd2014-11-08
ls LV_everywhere
lv Remm >> zaterdag april 9 - 14:53
Nu, es pie šādām izvēlēm 50k stadionu vēl nebūvētu. Popularitāte mums gandrīz identiska. Tev ir lielāki riski nākamo sezonu spēlēt 4.līgā. Un pat 3.līgā Tu vēl 35k nespēj savākt. Stadions ir ilgtermiņa investīcija, bet šobrīd izskatās, ka tas ilgtermiņš, kad no tā varētu būt jēga, pārsniedz būvēšanas laiku.
lv Remm
Beginner
Geregistreerd2015-03-24
lv Didzis Dragons >> zaterdag april 9 - 16:06
vsp jau pēdējās 4 spēles būtu pilns, ja būtu pats ieradies uz spēli... :P 35,35,32 un 30 k ( pēdējās divās nebiju ieradies ) .. tākā - varētu teikt, ka pilni stadioni nāk ...

redzēs, kas no offisa darbinieka sanāks.. pēc pāris dienām būs gatavs... starpsezonā vienu aizsargu vēl vajadzētu šajā līmenī ..
lv Didzis Dragons
Gebruiker
Geregistreerd2014-11-08
ls LV_everywhere
lv Remm >> zaterdag april 9 - 16:59
Jēga tam stadionam ir vienīgi tad, ja Tu saglabā vietu 3.līgā.
Apskaties mūsu pēdējo spēli. Es reklamēju spēli, skatījos tiešraidi, un man ir divi darbinieki uz stadionu ofisā. Bet bija 27 tk sanākuši. Tas ir vienkārši dubultojot Tavu reitingu (jo mums būtībā vienāds).
Bet 4.līgā jau reitingi vairumam ir mazāki, nekā manējais.
lv Remm
Beginner
Geregistreerd2015-03-24
lv Didzis Dragons >> zaterdag april 9 - 17:18
jā, bet stadiona uzlabošana ļauj sist augšā fanu veikalu un tas ir būtiski šajā gadījumā, 4tā līgā arī popularitāte ir visai augsta ! ;)
lv Didzis Dragons
Gebruiker
Geregistreerd2014-11-08
ls LV_everywhere
lv Remm >> zaterdag april 9 - 17:37
Labi, pierunāji - būvē stadionu. :D
lv Remm
Beginner
Geregistreerd2015-03-24
lv Rye >> zaterdag april 9 - 19:18
Ja jau stadions ir praktiski pilns, tad protams jabuve tas ;)
lv Rye
Beginner
Geregistreerd2014-09-07
lv bukss_a >> zondag april 10 - 07:51
@Didzis Dragons nko negodīgu nesaskatu, spēlējot ar 22 gadīgiem, ja sistēma atļauj, tad lieku laukumā.
lv bukss_a
Gebruiker
Geregistreerd2013-06-16
lv Remm >> dinsdag april 12 - 18:03
Rye te teica, ka es esot baigais bandīts, jo divus 11m nomelnīju, abus rezizēju. Bet ko lai saka par "Saldus bebriem", kas man saliek vienā spēlē 3 vārtus no stūra sitieniem? :D
lv Remm
Beginner
Geregistreerd2015-03-24
lv Didzis Dragons >> zaterdag april 30 - 19:18
traka sezona, es Jums teikšu... cīņa par pirmām divām vietām ir 3 komandas... un vēl - par pēdējām 5ām :) nopirku divus spēlētājus, kas dod man cerības neizkirst, bet tas vairāk atkarīgs vai nebūs traumu, jo sastāvs nav diezko plašs...
lv Didzis Dragons
Gebruiker
Geregistreerd2014-11-08
ls LV_everywhere
lv Remm >> zaterdag april 30 - 20:45
Man jau īsti nebija nodoma ne par ko cīnīties. Bet te sāk atkārtoties tā pati bilde, kas divas sezonas atpakaļ man bija 4.līgā - nu, ja man ir iespēja, es jau pretī neturos un uzvaru.
To gan es nezinu, ko es pasākšu, ja nejauši iebraušu 2.līgā ar šiem spēlētājiem. :D
lv Remm
Beginner
Geregistreerd2015-03-24
mz Eusebio >> zondag mei 1 - 08:52
To es nesaprotu kā lasta ar labākajā gadījumā 4. Līgas sastāvu var būt atkal priekšā man.
Neviens tavs spēlētājs netiktu manā pamatsastāvā :D
mz Eusebio
Beginner
Geregistreerd2014-07-04
lv Didzis Dragons >> zondag mei 1 - 08:54
Es jau pirms divām sezonām domāju līdzīgi, viņš cheat'o!!!!
lv Didzis Dragons
Gebruiker
Geregistreerd2014-11-08
ls LV_everywhere