Competitie van Polen seizoen 81

Forum: Competitie forum rss-feed

Bespreek je competitie, wie zijn de kanshebbers voor de titel? Wie zullen promoveren of degraderen? Hoe zijn de prestaties van jou club?

Terug naar forum overzicht

[Sezon V] Ogólna dyskusja (217)

pl Lauri >> maandag september 9 - 09:55
Znowu w końcówce mi musiałeś nerwy zszargać :/ ;) dobry mecz
pl Lauri
Gebruiker
Geregistreerd2013-02-10
pl Ace >> maandag september 9 - 16:21
Eh, dzielnie stawiałem opór, ale przeciwnik był za dobry. Jednak wynik pokazał, że Wojskowi mogą walczyć nawet z najlepszymi w lidze.
pl Ace
Gebruiker
Geregistreerd2013-02-09
pl Wojtas >> maandag september 9 - 16:24
Było blisko, ładny mecz. Ja takim samym wynikiem przegrałem, a z raportów wychodziła mi pewna wygrana :/
pl Wojtas
Beginner
Geregistreerd2013-01-16
pl WZL >> maandag september 9 - 18:11
widze ze coraz wiecej niespodzianek jest na poczatku sezonu moj remis z besciakami teraz nurki przegrywaja z toruniem.widze ze sezon bedzie nieprzewidywalny do ostatniej kolejki :) wkoncu jak co sezon
pl WZL
Gebruiker
Geregistreerd2013-03-04
pl EGS >> maandag september 9 - 18:13
dobry mecz Ace. oj co sezon to pisze ale naprawde jest coraz trudniej.
pl EGS
Gebruiker
Geregistreerd2013-02-05
pl Anomander >> maandag september 9 - 18:55
W tym sezonie każdy może przegrać z każdym - o ile już w poprzednim 'roku' liga była wyrównana, to topowe zespoły jednak miały przewagę nad resztą.

Może z czasem ta różnica znowu się pojawi, jednak na chwilę obecną ciężko wytypować tych najlepszych.

Zapowiada się naprawdę ciekawy sezon :)
pl Anomander
Gebruiker
Geregistreerd2013-03-05
pl Mikro00 >> maandag september 9 - 18:57
Hehe, a mówiłem że Toruń może coś zdziałać w tej lidze, będę patrzył jak jego sytuacja będzie wyglądała.
pl Mikro00
Gebruiker
Geregistreerd2013-05-22
pl WZL >> maandag september 9 - 21:02
spokojnie szybko z gory tabeli zejdzie :) i nie widze przyszlosci temu klubowi.jeden gracz mlody reszte starych.daje 2 sezony i juz go tutaj nie zobaczymy.wiem ze troche surowy jestem ale tak prawdopodobnie bedzie jezeli polityki nie zmieni :)
pl WZL
Gebruiker
Geregistreerd2013-03-04
pl Tomplus >> dinsdag september 10 - 07:34
Nurki są tego dowodem że sezon nigdy nie jest stracony, a nawet jak ma się przewagę to szybko można ją roztrwonić.
pl Tomplus
Gebruiker
Geregistreerd2013-02-08
pl Sarmacja Będzin
pl Anomander >> woensdag september 11 - 15:23
Dziś szczęśliwa wygrana, jednak okupiona czerwoną kartką jednego z moich najlepszych zawodników i czuję, że jutro Nurki doprowadzą do zakończenia tej serii.
pl Anomander
Gebruiker
Geregistreerd2013-03-05
pl Nurek >> woensdag september 11 - 15:41
Heh, przez około tydzień nie było mnie na forum, a tu widzę, że Nurki z tapety nie schodzą :D

Przegrana z Toruniem mnie mocno nie zaskoczyła. To tylko jedna porażka, a sezon jest jeszcze długi. Liczę, że będzie co raz lepiej.
pl Nurek
Gebruiker
Geregistreerd2013-02-05
pl KS Nurki
pl EGS >> donderdag september 12 - 19:26
Torun juz slabnie? ale i tak czołówka ligi troche nie spodziewana.
pl EGS
Gebruiker
Geregistreerd2013-02-05
pl Bartek >> donderdag september 12 - 19:42
Lol drugi raz w tym sezonie trace punkty po bramce w 90 minucie ...
pl Bartek
Gebruiker
Geregistreerd2013-03-17
pl Potion Drinkers
pl Nurek >> vrijdag september 13 - 07:04
@EGS

Dlaczego tak sądzisz? Tutaj

http://rockingsoccer.com/pl/football/league-pl.5/level-1/group-1/forum/11?topic=500&posts=163

wymieniłem siódemkę, która wg mnie powalczy o mistrza. Piątka z nich jest w czołówce, a mi i Tomplusowi niewiele brakuje. Jak na razie, to raczej jest bez większych niespodzianek.
pl Nurek
Gebruiker
Geregistreerd2013-02-05
pl KS Nurki
pl Ace >> vrijdag september 13 - 19:38
Ten Bender będzie mi się PO NOCACH ŚNIŁ! Jako koszmar!
pl Ace
Gebruiker
Geregistreerd2013-02-09