Ligaen i Estland sesong 53

Forum: Ligaforum rss-feed

Diskuter din liga, hvem er dine favoritter til å vinne denne sesongen? Hvem tror du vil rykke ned eller rykke opp? Og hvordan tror du Cupen vil gå?

Returner til forum indeks

H30 (161)

ee Taavi >> tirsdag april 4 - 11:58
Küll kunagi tiitel ka tuleb :D
ee Taavi
Samfunnsadministrator
Registrert2014-01-17
ee FC Pusa
ee Balthazor >> tirsdag april 4 - 18:18
Õnneks suutis Peegel ühe kolmest melonisööjate kaitsjast rajalt maha võtta, muidu kiskunuks asi väga mullust rada. Saab ka veel natukese aega eurotsoonis kükitada enne tavalisele 6.-7. kohale taandumist. Senised 3 võitu kõik ju nende üle, keda eeldatavasti peaksin lõpuks kindlasti edestama.
ee Balthazor
Bruker
Registrert2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> tirsdag april 4 - 18:37
Kes teab ehk kestad lõpuni seekord esimeses pooles?
ee onuelver
Bruker
Registrert2014-09-02
ee Puka City Strikes Back
ee Balthazor >> tirsdag april 4 - 20:08
No ei anna see hädine viik Kosmose vastu piisavat kindlust, kui AA neist ilusti jagu sai ning ma pidin isegi selle viigi üle õnnelik olema. Pusa vastu oli mäng täiesti lootusetu, hea vaid et kaitsepool vastu pidas. Viies koht eeldaks, et edestan vähemalt kahte meeskonda pundist Kosmos-Tartu-AA. Nüüd aga tulevadki 4 mängu just kõvematega. Pealegi hakkab meeskonda pisut kollitama vananemine(sinu seisukohast :D), kuna ei ostnud ju ühtegi noort viimases aknas juurde. Kahtlane, kas hooaja keskelgi ostan.
ee Balthazor
Bruker
Registrert2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
nz Luke Broadcast >> onsdag april 5 - 05:00
Vingats :D
nz Luke Broadcast
Nybegynner
Registrert2013-09-18
ee Balthazor >> onsdag april 5 - 18:49
Ning veelkordne tõestus mu jutule, mängisin ju selle kiidetud 5-3-2 ja DM-ga, kuna Mayat oli audis. Sellelt baasilt ju pole võimalik esimesse poolde jääda, kui ei hakka ühel hetkel üllatusvõite robinal tulema.
ee Balthazor
Bruker
Registrert2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Kaarel >> onsdag april 5 - 19:25
Ebaõnn. Viigi pealt sai su keskkaitsja vigastada ning kohe tuli 2 väravat. Sinnamaani oli enam-vähem võrdne mäng.
ee Kaarel
Bruker
Registrert2013-12-25
ee Anonüümsed Alkohoolikud
ee Balthazor >> onsdag april 5 - 19:39
Koduste viikide toel ju ikka ei edesta kedagi :D ning skaut juba arvas et mul pole sellest mängust midagi loota. Vahe tippudega on mul hoopis kärisenud, kuigi teoorias peaks tasapisi vähenema, sest TC ja YC pealt on pea kõigil lagi ju käes. Järelikult teen midagi kuskil valesti, õnneks pole see veel väga saatuslikuks mulle saanud.
ee Balthazor
Bruker
Registrert2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> onsdag april 5 - 20:10
Küll ta jõuab ka lähemale sul kuna sul on suht noor meeskond ning esimesed oma YC10 nagad alles hakkavad jõudma põhisse kuid on veel u21 eas kõik. Alles üleelmine hooaeg istusid suure osa väljakukkumistsoonis enne kui teise poolega pääsesid.
ee onuelver
Bruker
Registrert2014-09-02
ee Puka City Strikes Back
nz Luke Broadcast >> torsdag april 6 - 11:57
Julm, pääsesin ehmatusega. 4-3-3 pole ikka vapsee mõtet panna, ükskõik mis vastase vastu. Escareno - 11 tõrjet :D
nz Luke Broadcast
Nybegynner
Registrert2013-09-18
ee Balthazor >> torsdag april 6 - 15:26
Terve hooaja tõrjed ühe mänguga- kindlasti lebab nüüd tilgutite all ja on paar järgmist päeva veel koomas sellisest pingutusest.
ee Balthazor
Bruker
Registrert2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
nz Luke Broadcast >> fredag april 7 - 13:11
Balthazor, Kaarel, Amigo, Haapsalu ja Anomaalia ei ehita hetkel midagi. Areng seisab lihtsalt :D
nz Luke Broadcast
Nybegynner
Registrert2013-09-18
ee Taavi >> fredag april 7 - 13:15
Mul tegelt ka otsas mida ehitada ... parem office toob suuremat kulu ja health center töötab väga hästi hetkel :D

200k statast pole mõtet veel mõeldagi , ei saa 100kgi täis
ee Taavi
Samfunnsadministrator
Registrert2014-01-17
ee FC Pusa
nz Luke Broadcast >> fredag april 7 - 13:59
mul tuli üle 100k, kui sa bussi parkima tulid
nz Luke Broadcast
Nybegynner
Registrert2013-09-18
ee Balthazor >> fredag april 7 - 14:52
Mida ma ehitan? Järge ootaks staadion, aga jääb kõvasti raha puudu. Kui mingit pudi-padi ehitan, läheb staadioni kokkusaamiseni veel rohkem aega. T, YC ja skaut on lõpuni ehitatud, staadioni pärast pole ka veel krediidipoisse juurde loonud.
ee Balthazor
Bruker
Registrert2013-12-01
ee Dünamo Tallinn