Ligaen i Israel sesong 27

Forum: Ligaforum rss-feed

Diskuter din liga, hvem er dine favoritter til å vinne denne sesongen? Hvem tror du vil rykke ned eller rykke opp? Og hvordan tror du Cupen vil gå?

Returner til forum indeks

עונה 9 (266)

il טל >> tirsdag mai 6 - 18:08
עוד תיקו ובשבילי תיקו זה יותר מעצבן מהפסד.
30-11 לי בבעיטות ותמיד מולי השוערים תופסים יום..והשוער שלי, כרגיל מקבל 3!!!
חבל כי הסקאוט הראה לי גם נצחונות של 6-1 וזה הראה שבכל משחק אני מנצח.
השוער שלו עצר כל בעיטה של החלוצים שלי והקרנות הצילו אותי עם 2.
2-2 מאכזב בסיום.
il טל
Nybegynner
Registrert2013-07-20
il Jordy Cruijff >> tirsdag mai 6 - 18:11
ובינתיים השוער שלי בתצוגת שוערות נדירה- 21 הצלות ו0 ספיגות, ציון פנימי של 759, משאיר את ההתקפה הקטלנית של חיפה על 0 שערים, בהתקפה שלושה שערים שלי וזה נגמר ב3-0 ממש לא משקף, תוצאה מכובדת לי אבל לא במשחק חשוב מידי, גם ההפסד לא נוראי מידי מצידו של חיפה, נקווה שבאלופות המזל שלו יתאזן עם תצוגת שוערות חלשה של השוער של ליברפול סיטי.
il Jordy Cruijff
Nybegynner
Registrert2013-04-08
il stav >> onsdag mai 7 - 10:43
טל אתה יותר מדי שחצן
il stav
Bruker
Registrert2013-02-08
il Dave >> onsdag mai 7 - 11:38
מקווה בשביל חיפה שהשוער שלו יציג הלילה באלופות את אותה היכולת שהציג מולי ציון 10 כבר במחצית... בנוסף 5 שערים מקרנות נדמה לי... נו מה לעשות... המשחק החשוב ביותר שלנו מחר מול ברצלונה, ניצחון ואנחנו למעשה נשארים בליגה
il Dave
Bruker
Registrert2013-07-22
il FC Wanaka
il AP >> onsdag mai 7 - 11:50
מכבי עושים תיקו עם ברצלונה, קבוצה שעשתה חיים קשים מאוד לכל ארבעת הגדולות, ולדעתי המיקום שלה לא משקף אותה.
il AP
Nybegynner
Registrert2013-06-19
il Jordy Cruijff >> onsdag mai 7 - 11:51
בינתיים תיקו מאכזב מאוד לי מול ברצלונה.

השוער שלו עם 18 הצלות ו3 ספיגות ושלי עם 3 ספיגות ו5 הצלות.

כנראה השחקנים היו באופוריה מהניצחון אתמול ושיחקו את משחקם החלש ביותר העונה, כולם איכזבו חוץ מהמגן השמאלי (שהייתי אומר שהיה טוב גם אם לא היה מבקיע כי תיקל המון).
מאכזב מאוד, אבל קורה.
il Jordy Cruijff
Nybegynner
Registrert2013-04-08
il ALEXIS >> onsdag mai 7 - 11:55
אביב צודק. זה שהיא הכניסה 3 שערים לאלופה הבאה עופר זה משקף שברצלונה אמורה להיות שביעית, אם לא יותר.
il ALEXIS
Nybegynner
Registrert2013-08-16
il טל >> onsdag mai 7 - 12:02
אני לא חושב ככה כי עדיין אני, סתיו ומידפילד ברמה הרבה יותר גבוהה, ההרכב של הקבוצה שלי יותר צעיר משל ברצלונה ב-3 שנים בממוצע ובכוכבים אני יותר טוב ב-1 בממוצע.

ועוד לא דיברתי על הרמה של שחקני הנוער...
אני מסכים עם אביב, אבל לא עם אלכסיס.
il טל
Nybegynner
Registrert2013-07-20
il joest5 >> onsdag mai 7 - 15:55
יש לציין שמתוך 5 השערים מקרנות שהקבוצה שלי כבשה מול דייב שלושה נכבשו על ידי מגן שעדיין לא מלאו לו 18. בכלל השחקן הזה כבש העונה 20 שערים ב 25 משחקים וללא ספק מדובר באחד ממגני העתיד הטובים ביותר במשחק.
il joest5
Oversetter
Registrert2013-02-07
il טל >> onsdag mai 7 - 18:08
ובנתיים מה שאני רגיל אליו, הפסד לא מוצדק והשוער שמולי עם ציון 10 והשוער שלי עם ציון 3.
il טל
Nybegynner
Registrert2013-07-20
il AP >> onsdag mai 7 - 19:44
השוער שלך היה עם ציון 5...
il AP
Nybegynner
Registrert2013-06-19
il טל >> torsdag mai 8 - 04:15, Redigert torsdag mai 8 - 04:18
כן אבל היה חלקים של המשחק שהוא היה עם 3 או 4...
il טל
Nybegynner
Registrert2013-07-20
il Dave >> torsdag mai 8 - 14:35
מתחיל להמאס השטויות של המנוע משחק...
il Dave
Bruker
Registrert2013-07-22
il FC Wanaka
il Jordy Cruijff >> torsdag mai 8 - 15:26
מה שאני עומד לכתוב זה לא רק בקשר למה שאתה כתבת דייב אלא בקשר לתלונות מצטברות של כמעט כל מנג'ר שפעיל בפורום (כולל אני)*.

אם יש יותר בעיטות במשחק לצד אחד (אני מסתכל בעיקר על בעיטות שהגיעו לשער, כלומר גולים או הצלות של השוער, אני לא מחשיב בעיטות שהגיעו למגנים (ועפו לקרן או נשארו אצל המגנים) או שבכלל לא היו למסגרת), זה לא אומר שהוא ינצח.
ס"ך בכל בעיטה יש אחוז מסויים של סיכוי שהבעיטה תכנס, אם בועטים יותר הסיכוי המצטבר גדל אבל זה לא אומר כלום, אם אני אקח לדוגמא את המשחק של דייב (סתם כי זאת הייתה התלונה האחרונה, באותה מידה אחרת יכולתי לקחת גם את המשחק שלי עם ברצלונה אתמול או של אחרים), אז אמנם הוא הוביל 14-9 בבעיטות המדויקות, אבל צריך לשים לב שבעיטה אחת הייתה פנדל (כלומר סיכוי טוב מאוד להכניס, פנדל שווה לבערך 4-5 בעיטות רגילות לדעתי), לכן כבר רואים כמעט שיוויון בסיכוי המצטבר להבקיע.

בנוסף, אנחנו לא יודעים כמה הסיכוי של כל בעיטה להכנס, יש הבדל בין בעיטה של קשר עם כדור כיבוש אחד לבין בעיטה של חלוץ עם 4 כיבוש.

ואחרון- גם בחיים האמיתיים לא כל קבוצה עם יותר מצבים תנצח, רק לדוגמא במשחק של ברצלונה (האמיתיים), לפני איזה שלוש שבועות הם הובילו 25-5 בבעיטות והפסידו (למרות גם שהשחקנים שלהם טובים משל היריבה על הנייר).

כך שלסיכום מנוע המשחק ריאלי בהחלט לדעתי (להפך, הוא נותן לחזקות יותר סיכוי לנצח מאשר במציאות), פשוט בדרך בה זה מוצג זה מעצבן להפסיד שהשוער היריב מקבל 10 או שהיו לך יותר בעיטות (מניסיון), אבל גם בחיים האמיתיים זה קורה, פשוט לא מראים את זה ככה, אם בכל משחק הפייבוריטית הייתה מנצחת אז היה משעמם.

צריך לשפר את הקבוצה ואז התוצאות יבואו לבד, יש כאן הרבה קבוצות כמו טל שפירא סתיו מידפילד אוקללה פינק וכו' שעושות את זה ואני מצפה להם עתיד טוב יותר.

בהצלחה לכולם.
il Jordy Cruijff
Nybegynner
Registrert2013-04-08
il Dave >> torsdag mai 8 - 16:25
זה ריאלי כשזה קורה פעם ב... לא כשזה מגמתי וקורה לך בכל משחק
il Dave
Bruker
Registrert2013-07-22
il FC Wanaka