מה שאני עומד לכתוב זה לא רק בקשר למה שאתה כתבת דייב אלא בקשר לתלונות מצטברות של כמעט כל מנג'ר שפעיל בפורום (כולל אני)*.
אם יש יותר בעיטות במשחק לצד אחד (אני מסתכל בעיקר על בעיטות שהגיעו לשער, כלומר גולים או הצלות של השוער, אני לא מחשיב בעיטות שהגיעו למגנים (ועפו לקרן או נשארו אצל המגנים) או שבכלל לא היו למסגרת), זה לא אומר שהוא ינצח.
ס"ך בכל בעיטה יש אחוז מסויים של סיכוי שהבעיטה תכנס, אם בועטים יותר הסיכוי המצטבר גדל אבל זה לא אומר כלום, אם אני אקח לדוגמא את המשחק של דייב (סתם כי זאת הייתה התלונה האחרונה, באותה מידה אחרת יכולתי לקחת גם את המשחק שלי עם ברצלונה אתמול או של אחרים), אז אמנם הוא הוביל 14-9 בבעיטות המדויקות, אבל צריך לשים לב שבעיטה אחת הייתה פנדל (כלומר סיכוי טוב מאוד להכניס, פנדל שווה לבערך 4-5 בעיטות רגילות לדעתי), לכן כבר רואים כמעט שיוויון בסיכוי המצטבר להבקיע.
בנוסף, אנחנו לא יודעים כמה הסיכוי של כל בעיטה להכנס, יש הבדל בין בעיטה של קשר עם כדור כיבוש אחד לבין בעיטה של חלוץ עם 4 כיבוש.
ואחרון- גם בחיים האמיתיים לא כל קבוצה עם יותר מצבים תנצח, רק לדוגמא במשחק של ברצלונה (האמיתיים), לפני איזה שלוש שבועות הם הובילו 25-5 בבעיטות והפסידו (למרות גם שהשחקנים שלהם טובים משל היריבה על הנייר).
כך שלסיכום מנוע המשחק ריאלי בהחלט לדעתי (להפך, הוא נותן לחזקות יותר סיכוי לנצח מאשר במציאות), פשוט בדרך בה זה מוצג זה מעצבן להפסיד שהשוער היריב מקבל 10 או שהיו לך יותר בעיטות (מניסיון), אבל גם בחיים האמיתיים זה קורה, פשוט לא מראים את זה ככה, אם בכל משחק הפייבוריטית הייתה מנצחת אז היה משעמם.
צריך לשפר את הקבוצה ואז התוצאות יבואו לבד, יש כאן הרבה קבוצות כמו טל שפירא סתיו מידפילד אוקללה פינק וכו' שעושות את זה ואני מצפה להם עתיד טוב יותר.
בהצלחה לכולם.