Ligaen i Israel sesong 27

Forum: Ligaforum rss-feed

Diskuter din liga, hvem er dine favoritter til å vinne denne sesongen? Hvem tror du vil rykke ned eller rykke opp? Og hvordan tror du Cupen vil gå?

Returner til forum indeks

עונה 9 (266)

il Jordy Cruijff >> torsdag april 3 - 11:27
בינתיים עוד תבוסה שלי וכבר אפשר להגיד שהקבוצה שלי במשבר.

להפסיד 3-0 לחולון? אין לזה שום סיבה הגיונית, גם אם שנה שעברה הם ניצחו את עופר ואת חיפה.

כל השחקנים שלי בלי יוצא מן הכלל שיחקו חלש מאוד, ונראה שהשנה אני ילחם על המקום השישי יותר מאשר על המקום השלישי.

למזלי מחר יש את יום נבחרות, קצת זמן לי ולשחקנים לנוח אחרי שיחת הנזיפה שהייתה היום, אבל אני מקווה מאוד שהם ישתפרו אחרת יכול להיות שאני יהיה הקבוצה הראשונה שתחצה את הרף של 500 מיליון שקל (ואתם יודעים שאני רציני בדברים האלה), אם לא מצליחים להשיג תארים על המגרש גם זה יכול להיות תואר נחמד.
il Jordy Cruijff
Nybegynner
Registrert2013-04-08
il AP >> torsdag april 3 - 12:05
בינתיים אני מביס 2 קבוצות בשני המחזורים הראשונים בליגה ושם את עצמי במקום הראשון.
אני מקווה לנצח גם קבוצות טובות יותר כשאגיע אליהם.
il AP
Nybegynner
Registrert2013-06-19
il טל >> torsdag april 3 - 13:55
אצלי, הקבוצה שלי ממשיכה בדרך של שנה שעברה שמאוד אהבתי. והיום המבחן הגדול שלי מול מידפילד שזה משחק מאוד מעניין ומאוד קשה וגם בסקאוט מראים שלא תהיה תבוסה.

מכבי, אין כמעט סיכוי שתילחם על המקום השישי...
אני חושב שאתה עדיין תילחם על השלישי.

גם שמתי לב שהיום יש את משחק העונה!עופר מול חיפה,בהצלחה לשתי הקבוצות!נקווה שיהיה מעניין...
il טל
Nybegynner
Registrert2013-07-20
il ofer cohen >> torsdag april 3 - 20:03
בהחלט היה משחק מעניין
מחצית ראשונה בשליטת חיפה, מחצית שניה קצת בשליטתי ובסיכום כמעט שקול כאשר (שוב) בזכות הצטיינות של השוער שלי המשחק, שהיה מותח, מוכרע לטובתי.
למרות ניצחון החוץ אני כמובן לא מסתנוור, יודע שיש עונה ארוכה מאוד ועוד יומיים עוד סוג של משחק עונה בבית שלי מול הפועל תל אביב.
il ofer cohen
Nybegynner
Registrert2013-02-05
il טל >> torsdag april 3 - 20:12
כל הכבוד על הניצחון!
בינתיים היה 2-2 אני מול מידפילד.
יכולת גרועה של הקבוצה שלי וזה היה יכול להגמר בקלות בהפסד,מזל שיצא תיקו...
il טל
Nybegynner
Registrert2013-07-20
il Jordy Cruijff >> torsdag april 3 - 20:14, Redigert torsdag april 3 - 20:17
כל הכבוד באמת, ממשיך את היכולת הטובה של סוף העונה שעברה, בהצלחה בהמשך!
il Jordy Cruijff
Nybegynner
Registrert2013-04-08
il AP >> torsdag april 3 - 20:23
איזה ניצחון של עופר נגד הפועל חיפה:
3-2 ענק עם תצוגת שוערות מדהימה של עופר.
il AP
Nybegynner
Registrert2013-06-19
il joest5 >> torsdag april 3 - 21:21
מאז תחילת העונה שעברה נראה שאי אפשר על השוער של עופר בליגה. זהו כבר משחק שביעי רצוף מול הגדולות שהוא מסיים עם 10. אבל אין מה לעשות כך היה והפסדתי. כפי שעופר כתב העונה עוד ארוכה, נקווה לתקן בהמשך(אם כי יהיה מאוד קשה אם השוער שלו ימשיך בתצוגות הללו).
il joest5
Oversetter
Registrert2013-02-07
il Dave >> fredag april 4 - 10:56
אנחנו מוציאים סוף סוף נקודה ראשונה בליגת העל וגם שערהראשון, קשה פה כבר אמרתי??
il Dave
Bruker
Registrert2013-07-22
il FC Wanaka
il טל >> fredag april 4 - 14:24, Redigert fredag april 4 - 14:24
לא נראה לי שאמרת.
אבל דווקא בעונה שעברה לא היה קשה...אבל גם לא קל.
אבל יש הבדלי רמות.
il טל
Nybegynner
Registrert2013-07-20
il ofer cohen >> lørdag april 5 - 21:07
היה משחק מרתק ומעניין ביני לבין בסטב שהסתיים בהפסד ביתי שלי 3:3
מה שהיה מעניין הוא ששנינו עלינו באותו מערך טקטי לחלוטין
בכל הפרמטרים נראה שהייתי טוב יותר אבל הפעם זה לא הספיק לנצח מה שהופך את הצמרת לצפופה במיוחד
il ofer cohen
Nybegynner
Registrert2013-02-05
il Jordy Cruijff >> søndag april 6 - 05:02
כן, נכון, משחק מעניין מאוד ועכשיו הצמרת צפופה מאוד, כרגע בגלל הזיווגים של 3 הראשונות אחת עם השניה והשמיטות שלי ושל בסטה אפילו יש כמה קטנות שמתקרבות לצמרת אבל לא מעריך שימשך הרבה זמן.

מחר יגיע תורי מול חיפה ונראה אם עדיין נשאר בקבוצה שלי משהו, יומיים אחרי זה אני מול עופר, ביום האחרון של הסיבוב אני מול הפועל, ומעניין לציין שהכל בבית.
il Jordy Cruijff
Nybegynner
Registrert2013-04-08
il Dave >> søndag april 6 - 08:19
ניצחון ראשון בשיניים מול הקבוצה הנטושה היחידה בליגה, היום קרב תחתית נוסף מול מכבי חיפה בחוץ, נקווה להוציא משהו... הפסד ראשון לטל היום אחרי פתיחה נעדרת, לאותה קבוצה בלתי צפויה שמנצחת את הגדולות ומפסידה לקטנות

הצמרת מעניינת מאי פעם, נראה שטל ומידפילד יעשו חיים קשים לכל קבו
il Dave
Bruker
Registrert2013-07-22
il FC Wanaka
il Jordy Cruijff >> søndag april 6 - 08:25
כן, מה הסוד של השוער שלהם?
הוא אפילו יותר טוב יחסית לרמה ולהגנה של הקבוצה מול חזקות מהשוער של עופר (שלראשונה זה הרבה זמן לא סיים עם 10, גם 8 זה בסדר). מוזר מאוד, ונראה שזה לא פוקס חד פעמי אלא משהו עקבי.

אולי כדאי לקנות אותו למישהו?

בינתיים היום 2 משחקים מעניינים במיוחד-
אני יקווה להמשיך להתאושש מול סתיו, לא יהיה קל אבל אני פייבוריט, הרבה תלוי בשוערים, אם שלי ימשיך לקרטע במשחקי החוץ ושלו יהיה טוב הכל יכול להיות.

ומידפילד מול הפועל, מידפילד בבית כבר עשו תיקו מולי אז נראה מה יעשו מול הפועל, אמנם הפועל רמה מעלי אבל יש סיכוי ויהיה מעניין גם פה, במיוחד בהתחשב בהיסטוריה של המשחקים בין הפועל למידפילד שהיו בבית של מידפילד.
il Jordy Cruijff
Nybegynner
Registrert2013-04-08
il AP >> søndag april 6 - 11:34
ניצחון קשה 4-6 לעופר על ברצלונה שעשתה לעופר חיים קשים.
il AP
Nybegynner
Registrert2013-06-19