Jeden nowy obrońca i zamiana bramkarzy. Młody już dorósł do pierwszego składu ;) Chyba pierwszy raz średnia wieku pierwszej jedenastki spadła mi poniżej 25 lat, więc przez najbliższe dwa, trzy sezony nie będę musiał się już martwić odmładzaniem składu.
Dla mnie sezon juz jest udany:) pierwszy superpuchar rozegrany zostal na moim stadionie i tak samo bedzie z pierwszym finalem pucharu u21. na dobre wyniki nie licze, aby jakos sie utrzymac.
Ja przede wszystkim znów powalczę o utrzymanie i dalej chcę rozwijać zaplecze. Dokonałem małych wzmocnień, niestety bez szału, j.w. sprzedanie "starszych" zawodników za więcej niż bezcen jest obecnie niemal niemożliwe.
Choć przyznam szczerze zachowanie zawodników Wojskowych mnie zaskoczyło, ciągle podawali przez pół boiska do tyłu zamiast strzelać. Ace, użyłeś kombinacji długie podania i szukaj dogodnej pozycji przy strzałach może?
Potwierdzają się moje obawy. Silnik wariuje i teraz nie wiadomo co się wydarzy. Pierwszy mecz U-21 i obrońca za czerwień pauzuje 4 mecze ! Jak tak dalej pójdzie to będzie cała drużyna odpoczywać...jedni na trybunach drudzy w szpitalu. Strach się bać ;D
Lauri >> torsdag mai 22 - 09:13, Redigert torsdag mai 22 - 09:18
Gratulacje Anomander!
pytanie od byłej pani minister..dlaczego w meczu o superpuchar wystąpił vicelider ligi, a nie finalista Pucharu? Tak mówią przepisy czy Vincent źle to poustawiał?