Ligaen i Polen sesong 78 [2]
Forum: Ligaforum
Diskuter din liga, hvem er dine favoritter til å vinne denne sesongen? Hvem tror du vil rykke ned eller rykke opp? Og hvordan tror du Cupen vil gå?
[Sezon VI] Ogólna dyskusja (250)
Ta gra zaczyna mnie denerwowac,ostatni mecz to jakas kpina ;) swietny silnik meczowy.
No Andrew gatulacje! ;)
A moi no hmmmm... fatalnie i TYSKIEGO nie dostaną...
Nikt, nie mówił, że będzie pięknie, łatwo i przyjemnie a poza tym grałem ze znakomitą drużyną więc nie ma źle i nie ma co panikować ;D
A moi no hmmmm... fatalnie i TYSKIEGO nie dostaną...
Nikt, nie mówił, że będzie pięknie, łatwo i przyjemnie a poza tym grałem ze znakomitą drużyną więc nie ma źle i nie ma co panikować ;D
dzięki Patryk:) W rewanżu mi się odegrasz:) W sumie teraz troszkę w siebie uwierzyłem i cel się zmienił i obecnie to górna połowa tabeli:) Musiałem swoich temperować po tym meczu bo szampan w szatni lał się strumieniami:)
No i dzisiaj wszystko wróciło na właściwe tory jeśli chodzi o GKS ;)
A w tej kolejce nie obyło się bez niespodzianek- ŁKS zremisował z KS TURBACZ no i Obra z Dzikimi Kunami bezbramkowy remis, co się Panowie dzieje z Waszymi klubami ? O_o
No i oczywiście z niecierpliwością czekam na mecz Nieprzewidywalnych- bo już tylko Oni w tej kolejce mogą mi zagrozić :/
A w tej kolejce nie obyło się bez niespodzianek- ŁKS zremisował z KS TURBACZ no i Obra z Dzikimi Kunami bezbramkowy remis, co się Panowie dzieje z Waszymi klubami ? O_o
No i oczywiście z niecierpliwością czekam na mecz Nieprzewidywalnych- bo już tylko Oni w tej kolejce mogą mi zagrozić :/
O, wygrałem! ;)
Jestem drużyną własnego stadionu, u siebie komplet zwycięstw, na wyjeździe komplet porażek.
Jestem drużyną własnego stadionu, u siebie komplet zwycięstw, na wyjeździe komplet porażek.
No i mamy Nieprzewidywalny wynik w ostatnim spotkaniu kolejki :P
Na moje szczęście czołówka dziś grała tak by z powrotem mnie wepchnąć na fotel lidera - za co bardzo dziękuję ;)
No i Miedź się troszkę wykartkowała w tym dzisiejszym spotkaniu, co może odegrać ważną rolę w naszym spotkaniu w następnej kolejce.
Sidney wracaj! Wczoraj pospamowałeś i dziś odpoczywasz czy jak ?? :D
Na moje szczęście czołówka dziś grała tak by z powrotem mnie wepchnąć na fotel lidera - za co bardzo dziękuję ;)
No i Miedź się troszkę wykartkowała w tym dzisiejszym spotkaniu, co może odegrać ważną rolę w naszym spotkaniu w następnej kolejce.
Sidney wracaj! Wczoraj pospamowałeś i dziś odpoczywasz czy jak ?? :D
wiele niespodzianek i to mnie cieszy, bo za kilka kolejek mogę się doczołgać do czołówki
Nigdzie się nie wybrałem tylko to co produkuję na tym forum nikomu na nic się nie przydaje. To spam w czystej postaci. Po co więc się gimnastykować na próżno. Nie mam nic do przekazu więc tylko sobie czytam posty innych. W naszej lidze jest podobno 16 drużyn a ile osób tutaj pisze ? I do kogo to trafia ? Jakbyście zobaczyli fora z innych sezonów to byście nie uwierzyli jak one działały przez całą dobę i były pełne wiadomości. Wojtek coś o tym wie. To dzięki forum nasi szlachetni tłumacze kilka razy zmienili wygląd gry specjalnie dla mnie i mojej muzealnej Nokii 6300 bo nie miałem jakichś opcji na ekranie. Do dzisiaj jestem im za to wdzięczny. Dawało się robić takie sztuczki ! Teraz to trochę zmatowiało i wyblakło bo pierwsi pisarze forum siedzą w 1 lidze i tam postują na całego. Dlaczego u nas nie może być podobníe ? Wpierw był lament że nikt nie pisze. A teraz co się zmieniło ? Chcę żebyśmy pisali wszyscy a nie tylko czytali !!! To tyle gwoli wyjaśnienia nt. mojego chwilowego zniknięcia. Po co pisać książkę której cały nakład i tak wyląduje na skupie makulatury ?!?!
Ale w 1. lidze mniej piszą niż u nas. nie mamy co narzekać na frekwencję w tym temacie. Ja za to lubię czytać twoje posty, są one troszkę humorystyczne i to mi się w nich najbardziej podoba.
Powiedział co wiedział...Wojtek,Ace rezygnuje z kadry Polski ?!?! Musisz kandydować na selekcjonera !!! Dlaczego oddałeś Szwecję w ręce Chińczyka ? Przecież tak dobrze Ci szło ! Nasza A-Kadra potrzebuje świeżej krwi i nowego spojrzenia na football. Teraz mamy przesrane bo w el. do ME musimy grać baraże z Belgią (czwartek). Ace opierał síę na grajkach +4 gwiazdkowych czyli pozorníe najlepszych i gdzie to zaprowadziło. Liczy się odpowiednie zgranie formacji a nie granie nazwiskami. Czy ktoś zrozumie dlaczego ja nie przegrałem jeszcze meczu w lidze ? Bo siedzę całe noce i szukam złotego środka na rywala. Wystawianie najsilniejszego składu na nic się nie zda jak grajki plączą się sobie pod nogami i nawzajem przeszkadzają. W każdym meczu ustawiam skład pod rywala i mam nadzieję że trafię w jego ustawienia. Wykorzystuję starą prawdę,że przyzwyczajenie jest drugą naturą ludzi. Kilku z nas nie wyciąga wniosków z poprzednich meczy i nagle ma mecz ze mną. Przegrywa lub remisuje i nie wie jak to się stało. Wczoraj całkiem mi nie wyszło z Turbaczem bo to ja popełniłem błąd zaniechania. Grałem 3 obrońcami zamiast 4. Do tego graliśmy oboje 3-5-2 a ja powinienem 4-4-2 diament. Wtedy bym wygrał bez problemu. Każdy uczy się na błędach. Teraz gram z Potions i już żałuję że będę ich musiał ograć. Mają takie dziury w obronie że i moja babcia wykręciłaby im hattricka (jeśliby ożyła). Nie ma ekipy która by wygrała wszystkie mecze w lidze. Trzeba tylko ograniczyć straty do minimum. Czego wszystkim życzę !!!
Nooo, noooo, nooo Sidney ostatni post jest the best!
Musisz zwiększyć nakład, bo samą prawdę napisałeś ;)
Za co cześć i chwała Ci się należy:P
Musisz zwiększyć nakład, bo samą prawdę napisałeś ;)
Za co cześć i chwała Ci się należy:P
Na selekcjonera polskiej kadry się nie nadaje, jeszcze nie wiem czy gdziekolwiek będę kandydował. W szwecji przegrałem jednym głosem i chińczyk przejął kadrę.
Ale możesz spróbować ! Zresztą walka o ten tron może być ciekawa bo kadrę mamy dobrą tylko trzeba to jakoś ułożyć.
W U-21 zapomniałem ustawić skład i ... wygrałem z Obrą u nich 5-2 !!! W pierwszej połowíe nie istniałem,tak mnie cisnęli. Prowadzili już 2-1,grzmotneli też samobója i byli nie do zatrzymania. W przerwie powiedziałem młokosom,że zabiorę im konsole PS na których trenują gdy pada deszcz. Poskutkowało !!! Druga połowa to popis CIESZYŃSKIEGO,który bez wysiłku strzelił...4 brameczki !? To taka podpowiedź dla tych którzy bez przerwy grzebią w ustawieniach i zmieniają skład co mecz. Korzystajcie z opcji AUTO przy wybieraniu składu bo to nieraz najlepsze wyjście. Albo wogóle nie ustawiajcie składu bo wtedy System dobierze najlepsze rozwiązanie. Ja na AUTO dojechałem do 3 pozycji na koniec sezonu. A teraz ciekawostka. W 1 lidze Namibii jest 6 Polaków managerów ! Są też 3 Polskie kluby: Omega Poznań,KS Poznań 2012 i Wyspiarze. Grają tam też zawodnicy z Polski. Niezłe,co ? W innych krajach też mamy polską myśĺ szkoleniową ale tylu co w Namibii to raczej chyba nie ? A wiecie ile kosztuje pewien argentyński pomocnik ? Prawie 712 mln. Ma ktoś pożyczyć tą skromną sumkę na niewielki procencik ? Brakuje mi tylko 680 mln. PLN !!!
Znowu Obra wygrała i nadal jest bez porażki ! Marzy mi się mecz z nimi taki jak w U-21. Zaczynam się obawiać potyczki z Potions bo ta kolejka może być poddana obróbce przez silnik meczowy. A wtedy na nic nasze plany. Andrew i Patryk wracać na swoje pozycje w tabeli bo może być horror. Czekam na Wasze mecze !!!