Ligaen i Romania sesong 15

Forum: Ligaforum rss-feed

Diskuter din liga, hvem er dine favoritter til å vinne denne sesongen? Hvem tror du vil rykke ned eller rykke opp? Og hvordan tror du Cupen vil gå?

Returner til forum indeks

Sezonul 42 (153)

ro Geweer >> tirsdag desember 25 - 16:31

Sincer nu ma astaptam sa incep asa de bine , oricum pana la urma tot pe locul 7-8 cred ca o sa ajung la sfarsitul sejonului , am luat cv jucatori in speranta sa nu retrogradez :) .Am o echipa plina de mosneguti si cel mai tanar titular are numele de "Felix Mosneagu" deci am un destin maret sezonul asta.

ro Geweer
Bruker
Registrert2016-03-06
ro Fc Blackart
ro Amiral Auris >> tirsdag desember 25 - 18:37

Astept si baba acum! laughing

ro Amiral Auris
Bruker
Registrert2015-02-24
ro Chindia Târgovişte
ro kikiriki >> onsdag desember 26 - 16:47

@Marius Vreau sa fiu Sorin Cartu si in meciul cu tine :)

ro kikiriki
Bruker
Registrert2016-03-10
ro CCA Steaua
ro RSM >> onsdag desember 26 - 18:50

Poate la meciul de acasă, în deplasare e mai greu wink

ro RSM
Samfunnsadministrator
Registrert2013-03-19
ro RS FC
ro kikiriki >> onsdag desember 26 - 20:07

Nici nu-mi aduc aminte de cand nu am mai facut un 0-0 tras de par cu tine. Nici la meciul de acasa nu cred sa fac ceva. Survive in Liga 1 e obiectivul in fiecare sezon. Nici nu stiu daca are vreun sens sa mai joc, ca strategii castigatoare nu prea sunt. Echipele tari devin mai tari. Echipele slabe raman slabe. Doar cine stie cum, vreo investitie masiva de la vreun sponsor anonim, sa mai faca vreo diferenta. laughing

ro kikiriki
Bruker
Registrert2016-03-10
ro CCA Steaua
ro Amiral Auris >> onsdag desember 26 - 20:21

laughingAm mai facut un punct!

ro Amiral Auris
Bruker
Registrert2015-02-24
ro Chindia Târgovişte
ro Vlad >> torsdag desember 27 - 07:16

@Amiral, se pare ca da roade planul egal la tine, altfel nu imi explic ce e cu atatea egaluri pe tine :))

O sa-l pun si eu in aplicare, poate asa scap de retrogradare :))

ro Vlad
Bruker
Registrert2013-05-17
ro Universitatea Craiova
ro Amiral Auris >> torsdag desember 27 - 07:35

Am avut si noroc porcesc laughing

ro Amiral Auris
Bruker
Registrert2015-02-24
ro Chindia Târgovişte
ro RSM >> torsdag desember 27 - 08:23

@kikiriki

Posibilitatea de "investiţie" există, doar că trebuie să accepţi că, măcar pentru o perioadă, orice super talent din academie trebuie să plece. 

Uite aici exemplu
https://rockingsoccer.com/ro/fotbal/info/player-1426142

Arată acum mai aproape de portar pentru că am încercat eu să-l salvez, dar era deja prea târziu când a acceptat managerul de atunci să-l vândă. Mi-a luat vreo 2 sezoane să recuperez punctele de experienţă cheltuite prost (adică peste tot) şi tot degeaba. Nici facilităţi nu avea destul de mari, aşa că oricum nu a acumulat multe puncte. Când s-a înduplecat să-l vândă evident că nu a mai luat bani buni pe el, că proşti ca mine nu mai erau mulţi. Dacă l-ar fi vândut aproape de extragere atunci ar fi sărit mai mulţi manageri pe el, pentru că la vremea aia (poate chiar şi acum), talentul ăla nu era chiar ceva comun.

ro RSM
Samfunnsadministrator
Registrert2013-03-19
ro RS FC
ro Vlad >> torsdag desember 27 - 09:03

Mai ai 2 exemple aici :))

https://rockingsoccer.com/ro/fotbal/info/player-1573094

https://rockingsoccer.com/ro/fotbal/info/player-1597777

Jucatorii astea puteau sa fie mult mai buni...

Ma tot gandesc sa-l vand pe Parcalab, dar doar daca ajunge la o echipa care are Academia de cel putin lvl 2, doar asa ma gandesc ca ar ajunge un jucator de baza al nationalei...

ro Vlad
Bruker
Registrert2013-05-17
ro Universitatea Craiova
ro RSM >> torsdag desember 27 - 15:17

Ajunge la naţională şi de la tine, nu stai aşa rău pe partea de antrenament.

ro RSM
Samfunnsadministrator
Registrert2013-03-19
ro RS FC
ro kikiriki >> torsdag desember 27 - 20:27

@Marius E vorba de un singur jucator la 2-3 sezoane... si cu 200.000.000 tot nu inseamna investitie majora. Poti eventual sa treci de mijlocul clasamentului pentru 1 sezon. Eu vorbesc de faptul ca desi investesc incontinuu in facilitati, tot nu o sa fiu aproape de tine sau de Raderian pentru ca si voi faceti la fel. iar supertalentele pe care le scot eu acum nu se pot vinde cu mai mult de 70-80.000.000. Poate dupa ce ridic Academia de tineret la 10 o sa fie altceva, pentru ca si jucatorii care nu au talent peste 5 se antreneaza mai mult timp si acumuleaza mai mult xp, plus ca ies din academie blank fara puncte irosite aiurea. 

ro kikiriki
Bruker
Registrert2016-03-10
ro CCA Steaua
ro Vlad >> fredag desember 28 - 06:01

kikiriki@

Daca ai rabdare eu te sfatuiesc a te axezi pe cresterea tinerilor.

Cu bani pe care i-ai dat pe Sun imi cumparam cred ca 5 jucatori de 15-16 ani si ii cresteam asa cum voiam eu. Asa ai dat banii pe un batran care nu o sa te ajute mai mult de 5 sezoane si nici profit nu scoti de pe urma lui...

ro Vlad
Bruker
Registrert2013-05-17
ro Universitatea Craiova
ro kikiriki >> fredag desember 28 - 14:43

@Vlad

Am incercat si cu tineri. Poate acum, de cand am baza de antrenament la 10 sa pot sa scot ceva din ei. Dar oricum nu pot sa-i aduc la nivelul lui Sun. asa batran cum e el

ro kikiriki
Bruker
Registrert2016-03-10
ro CCA Steaua
ro Geweer >> fredag desember 28 - 17:04

@Vlad

cu jucatorul ala supravietueste in liga 1 5 sezoane,daca iti ei 5 jucatori tineri si nu poti sa ii cresti, ce faci? ii vinzi la banca cu pret de nimic la 21 de ani,tu fiind in liga 2

ro Geweer
Bruker
Registrert2016-03-06
ro Fc Blackart