Liga Izrael sezon 13

Forum: Forum ligowe rss-feed

Prowadź dyskusje z innymi managerami odnośnie rozgrywek. Typujcie swoich faworytów do zwycięstwa. Kto spadnie, a kto awansuje? Kto wyeliminuje resztę rywali i wygra puchar?

Powrót do głównego forum

עונה 7 (137)

il basta >> piątek grudzień 20 - 20:53
באמת ניצחון מפתיע על עופר, במיוחד בגלל שעליתי בלי הבלם התותח שלי, וגם המגן המחליף נפצע... אבל דין אהרון שם, וגם מגן הנבחרת שלא מפסיק לכבוש - ובמיוחד השוער המצוין וקצת מזל...
אבל העונה עוד ארוכה והכל יכול להיות.
כל הכבוד למידפילד!!! הלוואי ויעלה לשלב הבתים
il basta
Gracz
Zarejestrowany2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il joest5 >> piątek grudzień 20 - 20:53
עושה רושם שהפועל היא ממש המנחוס של עופר. כבר 4 משחקים (3 בליגה ואחד בגביע) רשמיים שעופר לא מנצחים את הפועל כששלוש נגמרים בניצחונות של הפועל. טוב, יש גם לקחת בחשבון ש 3 מתוך אותם 4 משחקים נערכו בבלומפילד וכפי שעופר כתב בלומפילד הוא מגרש קשה לכל קבוצה וסביר שגם אני לא ילקק שם דבש.

ולגבי שיחקתי היום משחק שהרבה יותר עניין אותי כמות הצופים שיגיעו מהתוצאה. בסופו של דבר אכזבה גדולה כשלא הצלחתי להגיע ל 80 אחוז שהיו מבטיחים לי שידרוג איצטדיון ובמשחק הבית הבא מול אריאל, לה יש פופולריות נמוכה, אם לא אצליח להשיג את ה 80 אחוז לצערי אצטרך לספור מחדש. ולגבי התוצאה 7-0 קל ובניון כבר עם 10 בישולים אחרי 3 משחקים.
il joest5
Tłumacz
Zarejestrowany2013-02-07
il basta >> piątek grudzień 20 - 21:06
אתה כן תלקק דבש במשחק בבלומפילד, באותו יום יש לי משחק קריטי ביותר בפלייאוף ליגת האלופות... ואתה בטח מבין איפה ישחקו שחקני ההרכב הראשון שלי.
il basta
Gracz
Zarejestrowany2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il joest5 >> piątek grudzień 20 - 21:19
מממ...את זה לא לקחתי בחשבון אבל זה גם יהיה תלוי בשעות של שני המשחקים. אם יהיה הבדל מספיק של שעות אני מניח שעדיין תוכל לשחק עם ההרכב החזק שלך בשניהם ובלי שחקנים יותר מדי עייפים.
il joest5
Tłumacz
Zarejestrowany2013-02-07
il basta >> piątek grudzień 20 - 21:27
לא אקח סיכונים מיותרים - העלייה לליגת האלופות היא הדבר הכי קריטי עבורי!
ולכן שני משחקי הפלייאוף הם המשחקים הכי חשובים העונה - ואליהם אגיע ב- 100% כשירות בלי סיכונים מיותרים.
המשחקים נגדך ונגד עופר הם רק בונוס.
il basta
Gracz
Zarejestrowany2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il joest5 >> piątek grudzień 20 - 21:39
כן, רק שאם המשחק באירופה יתקיים נאמר ב 9 בבוקר רוב השחקנים שלך כבר יתאוששו עד המשחק בינינו ובכל מקרה לא תיקח בכך סיכון כי המשחק באירופה כבר יהיה מאחורייך.
il joest5
Tłumacz
Zarejestrowany2013-02-07
il Jordy Cruijff >> sobota grudzień 21 - 09:07, Zmieniony sobota grudzień 21 - 09:23
ברכות להפועל על עוד ניצחון על עופר, כל הכבוד, אכן נראה שהוא המנחוס של עופר.

ולמשחק בינו לבין חיפה, אז יש זמן עד אז ונראה, צריך לקחת בחשבון שיום קודם גם יש לו משחק חוץ מולי שאני מעריך שהוא ירצה לעלות בו עם הרכב הכי חזק (אז הוא מרצונו לא יעביר לשעה כמו 9)...
il Jordy Cruijff
Nowicjusz
Zarejestrowany2013-04-08
il guylamed >> sobota grudzień 21 - 10:56
אני מגיע למשחק מחר מול עופר כשאני מעליו בטבךה, זה לא הולך לשנות את תוצאת המשחק, שתהיה כנראה ניצחון שלו, אבל זה סתם פרט מעניין
il guylamed
Gracz
Zarejestrowany2013-04-04
il Jordy Cruijff >> sobota grudzień 21 - 12:10
יפה, השנה גם אתה תוכל אולי לדבר בצמרת, כרגע אתה עם 3 ניצחונות מרשימים בליגה (במיוחד ה5-0 על שמאיה), וגם עם ניצחון מרשים באירופה, ביכולת הזאת אין ספק שתוכל לתת פייט רציני על מקום 4.

אבל מול עופר זה אכן כנראה לא יספיק.

אם מדברים על פרטים מעניינים: שימו לב לסקורר שלי, ולא מדובר בחלוץ של איכות 5-5.8 (טוב, גם הוא, אבל פחות, הוא "רק" 4 שערים ב3 משחקים), אלא על מגן 3.9-4.5, שכבר עם 5 שערים ב3 משחקים! (ולא כבש רק מול חיפה בחוץ).
il Jordy Cruijff
Nowicjusz
Zarejestrowany2013-04-08
il AP >> sobota grudzień 21 - 18:07
אני לא מאמין.
ניצחתי במוקדמות 3-0!!
הם עלו עם כל הטובים שלהם!!
קיוויתי למשחק מול מידפילד בשלב הזה, אבל מה שיש יש.
il AP
Nowicjusz
Zarejestrowany2013-06-19
il guylamed >> sobota grudzień 21 - 21:04
ניצחון יפה מאוד שכמעט ומסדר לך עלייה, לגביי, יש לי עכשיו סיכוי של בערך 50% לעלות על פי הסקאוט.
הגרלה מולך בשלב הבא תהיה נוחה בשבילי, בטח ביחס לשאר הקבוצות במפעל.
il guylamed
Gracz
Zarejestrowany2013-04-04
il basta >> sobota grudzień 21 - 21:42
שיהיה לשניכם המון בהצלחה!
il basta
Gracz
Zarejestrowany2013-02-07
il Hapoel Tel Aviv
il Jordy Cruijff >> niedziela grudzień 22 - 07:43, Zmieniony niedziela grudzień 22 - 07:57
ולצערנו אביב לא עלה, לאחר שאף בדו קרב הפנדלים.

לא נורא, ניצחון בית על קבוצה כזאת זה יפה.

בינתיים חוץ מלאחל למידפילד בהצלחה נשאר לנו לראות מה היריבות שלנו לדירוג הליגות עושות:

איטליה: 2/2 מהקבוצות שלהם בחוץ

פולין: 2 הקבוצות שלהם הפסידו 3-0 ו3-1 במשחקי החוץ, נקווה שגם יודחו (מידפילד משחק מול פולנית).

שבדיה: אחת בחוץ, השניה עם רגל וחצי בשלב הבא אחרי 5-2 ביתי.

אוסטריה: אחת תהיה בשלב הבא, השניה משחקת ברגעים אלו ממש אחרי שהיא ניצחה 1-0 בבית.

ואצלנו כאמור רק מידפילד פעיל ונקווה שיעלה.
לסיכום: חוץ מהאוסטרים כמעט לאף אחד לא הולך, אז נקווה לנצל את זה בהמשך שהתותחים הכבדים יכנסו לפעולה.

עריכה: עכשיו גם לאוסטרים לא הולך משהו, הם עפו בגלל 10 לשוער של היריבה...
il Jordy Cruijff
Nowicjusz
Zarejestrowany2013-04-08
il AP >> niedziela grudzień 22 - 12:52
איזה באסה, בפנדלים!!
לא נורא, בסך הכול יש עונה הבאה.
אני יורד לליגה האירופאית?
il AP
Nowicjusz
Zarejestrowany2013-06-19
il Jordy Cruijff >> niedziela grudzień 22 - 13:10
לא חושב, ולצערנו גם מידפילד בחוץ.