Trxior >>
wtorek styczeń 24 - 10:09 @Azmo Już dawno temu miałem zamiar zrobić własną formułę do obliczania ogólnej wartości każdej pozycji (gwiazdki jak wiadomo od dawna nie grają). Wziąłem się za swój zespół przed finałem i ustawiając tą taktykę wzorowalem się właśnie na tych wartościach. Dlatego też postawiłem na ryzyko z 5-3-2.
Czy będzie to działać na dłuższą metę to przekonam się w następnym sezonie jeśli tylko nie będę zapominać o ustawianiu składu.
Przypomniałem sobie wtedy o czymś takim jak właśnie tabela wszechczasow, którą ktoś kiedyś robił i postanowiłem odświeżyć to ze względu, że lubię bawić się statystykami i miałem sporo wolnego czasu.
Teraz właśnie zabrałem się za poprawienie formuły, żeby obliczyć średnia wartość wszystkich drużyn w lidze ale właściwie to zrobiłem tylko kilku zawodników z naszej ligi do testu, bo przed okienkiem nie ma to sensu. Jeszcze wszystko zależy od tego gdzie ja będę grać i czy będę miał czas na to, żeby zrobić statystyki każdej drużyny w pierwszej bądź drugiej lidze.