Prowadź dyskusje z innymi managerami odnośnie rozgrywek. Typujcie swoich faworytów do zwycięstwa. Kto spadnie, a kto awansuje? Kto wyeliminuje resztę rywali i wygra puchar?
Jak to miło wygrać mecz w 45 minut po hattricku gracza wracającego z kontuzji Co prawda z botem, ale mam nadzieję, że zacznie on w lidze też ładować seriami
Ech, mój golkiper się popisał... 3 celne strzały i 3 gole... Chyba oficjalnie stwierdzam, że nie rozumiem tego silnika meczowego... No chyba, że przegrałem doświadczeniem...
Ja jestem umiarkowanie zadowolony Bardzo zadowolony jestem z juniorki, która za sezon/dwa może będzie cenna w seniorach - z wyjątkiem dwóch napastników (chyba bug, że 2 razy z rzędu w akademii trafiłem talent powyżej 5.5), bo grają już w meczach o punkty . Niezadowolony z tego co odwala mój "seniorski" skład, choć możliwe, że przez brak doświadczenia, bo chyba z 3 graczy w mojej kadrze nie może grać w U21
Jeden supertalent wpadł z 9, a drugi z 10 lv Akademii. Teraz w Bazie udało mi się zatrudnić drugiego trenejro, co prawda słaby jest, no ale innego wyjścia nie ma. Także łączny skill trenerów to 13 poziomów
No cóż, na następny supertalent sobie troszkę poczekam... Jutro mi się kończy termin na normalnego juniora, nigdy do końca nie czekałem, zwykle w środek mniej więcej trafiałem