Sima >>
terça-feira agosto 6 - 09:00 Тео, много подло изказване. Тук се говори как по-добрият пада и ти веднага написа, че съм по-добър.
Не че искам да ти дигам самочувствието, ама спечели прекия двубой, водач си този сезон, като само два мача не си спечелил, а вече си ставал и шампион. Така че стискам палци рандъма да продължи да е такъв. Честно казано предпочитам да падна в редовното време, а не след дузпи. Вече два сезона (т.е. всеки сезон) така отпадам от победителя. А и така ще ти прецакам Големия шлем ;)
А сега като гледам програмата, аз ще играя малко след труден мач за шампионата. Наистина е голяма гадост тази програма, особено че втора година се опитвам да играя и в групите за Еврокупата, а за това темпо сигурно ще ми трябват поне 18 равностойни играчи ако искам да се боря за нещо. Или може би по-умно да постъпвам и да се боря само на едно място. И сега да жертвам шампионат или купа.
Явно трябва да събирам пари и да плащам на съперниците ви да играят надъхано и ако може да контузват по някой и друг играч.