Campeonato de Estônia temporada 59 [2]

Fórum: Língua do Fórum rss-feed

Discuta seu campeonato, quem são os favoritos para ganhar o campeonato essa temporada? Quem será promovido ou rebaixado, Como está seu clube?

Retornar ao início do fórum

Hooaeg 37 (59)

ee raiku770 >> terça-feira abril 3 - 19:33

mul 2p käes. ma ei ole veel viimast sõna öelnud:)

ee raiku770
Novato
Registrado2013-02-05
ee onuelver >> quarta-feira abril 4 - 20:24

Nüüd tuleb homme Navi käest ka pähe saada ja siis on täismäng. 

Hakka või mõtlema et tuleb kolmandas üle tüki aja ära käia kuna selles seerias ei tõuse ma vist kunagi meistrikasse.

ee onuelver
Usuário
Registrado2014-09-02
ee Puka City Strikes Back
ee djdurex >> segunda-feira abril 9 - 08:45

Täna võib küll tulla mis iganes. Üks imelik lineup on, aga sellist olen mõnel näind, et töötab. 

ee djdurex
Usuário
Registrado2015-09-18
ee Navi Vutiselts
ee onuelver >> segunda-feira abril 9 - 16:21

Liiga nõrgad poolikud olid sul et seda 523 tööle saada.

ee onuelver
Usuário
Registrado2014-09-02
ee Balthazor >> segunda-feira abril 9 - 19:25

Paremaid tal hetkel polnud: üks vigane ja teisel kaardid. Teisel poolajal vahetas veel nõrgemad sisse. Mängijate treenitus jätab ka muidugi soovida.

ee Balthazor
Usuário
Registrado2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee djdurex >> terça-feira abril 10 - 11:34, Editado terça-feira abril 10 - 11:37

Eks peab mingi hetk noorendama vist ka. Või tulevad oma noored mingi hetk peale.

Stata sai kasvama pandud ning Valinskasele playmaker. Tema peab mõni hooaeg ju kandma. 

ee djdurex
Usuário
Registrado2015-09-18
ee Navi Vutiselts
ee onuelver >> terça-feira abril 10 - 13:40

Nu Workman, Heikkila ja kreeklane on sul ehk ohtlikus eas aga teistega vead siin liigas välja veel. Noori ka tuleb kuigi nende hulgas pole väga häid kes su tippude hulka tooksid.

ee onuelver
Usuário
Registrado2014-09-02
ee onuelver >> sexta-feira abril 13 - 16:41

Krt kümnes hooaeg järjest mil ma karikas veerandfinaali ei jõua. Kodus kotid taha satsilt kes pole kunagi Meistrikas mänginud. 

ee onuelver
Usuário
Registrado2014-09-02
ee tonis >> sábado abril 14 - 08:51

Tra see Haapsalu räige nuhtlus läbi aegade olnud, pennudega kotti :S

ee tonis
Usuário
Registrado2015-02-22
ee onuelver >> domingo abril 15 - 17:12

Nii tüüpiline et omavärava järel lüüakse sulle veel kohe sisse. Kogu kaitsest saab täielik sült. 

ee onuelver
Usuário
Registrado2014-09-02
ee onuelver >> terça-feira abril 17 - 13:42

Äge seis ju- 7. kohal on võite rohkem kui kaotusi :D

ee onuelver
Usuário
Registrado2014-09-02
ee Balthazor >> terça-feira abril 17 - 16:31

Selle tulemuse vastu ikka ei saa cool https://rockingsoccer.com/en/soccer/league-ee.11/level-2/group-1 ning sellele järgnenud playoffid läksid penaltiseeriani. Aga see oli vist enne sind, sa alustasid minu mäletamist mööda 12. hooajal.

ee Balthazor
Usuário
Registrado2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> terça-feira abril 17 - 20:41

Too ikka väga ulme seis eriti kui veel 2 viimast said mõlemad ka viisakad punktid kätte. Mitte nagu tänavu kui voor enne keskpaika on ka eelviimasel vaid 1 punkt. Kust see Red Bull ilma värkuta mängides ikka punkte korjab? Ning Sillamäe on allpool arvestust mullahunik.

ee onuelver
Usuário
Registrado2014-09-02
ee Balthazor >> quarta-feira abril 18 - 03:52

Tollal oli esiosa klubidel suhteliselt vähe punkte, tabel oli tihe ning juba järgmisel hooajal olin esikolmikus. Tasemevahe oli tükk maad väiksem siis. Igaüks võis võita igaühte. Kui paar hooaega hiljem Meistriliigas viimase koha sain, siis kogusin ju iga klubi vastu vähemalt 2 punkti. 

ee Balthazor
Usuário
Registrado2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> quinta-feira abril 19 - 14:09

Peab ikka tõsiselt hale pask olema kui 10 minutiga laseb 3 palli sisse. Vist vaja järjekordne värku maha müüa kui praak. Teine mäng järjest tal ära sittuda. 2 mänguga 9 sisse lasta arvasin vaid kreeklasel võimalik olevat aga see nõgi pole vist parem.

ee onuelver
Usuário
Registrado2014-09-02