joest5 >>
quarta-feira outubro 10 - 10:45 ברכות להפועל על זכייה חמישית ברציפות בתואר האליפות. ברכות גם לטל על העונה הטובה בתולדותיו בליגה (לפחות מבחינת מספר נקודות) ולמכבי שבאמת נתן עונת שיא מבחינתו.
באירופה אחרי 3 עונות חלשות מאוד לא רק שאנחנו חוזרים לעניינים אלא אף משיגים את הניקוד הגבוה באירופה. בהחלט עונה נהדרת, אבל כפי שדייב כתב אנחנו צריכים עוד לפחות שתי עונות טובות בכדי לחזור למיקומים הגבוהים אליהם התרגלנו בעבר. ואני לא רוצה לקלקל את ההתלהבות מההצלחה בעונה האחרונה אבל יש גם להודות ולציין שאירופה מאוד נחלשה בעונה האחרונה כאשר שתי הקבוצות שזכו בליגת האלופות ב5 מתוך 7 העונות האחרונות ביצעו מכירת חיסול בחלון של תחילת העונה וכן הקבוצות ההולנדיות מאוד נחלשו והשיגו להערכתי את הניקוד הנמוך בתולדותיה של הולנד במשחק. עדיין עונה נהדרת שלנו באירופה, נקווה שנשחזר אותה (או אפילו נתקרב אליה) גם בעונות הבאות.
מבחינתי אני לא יודע אם לצחוק או לבכות. בליגה הקבוצה שלי נתנה עונה התקפית נהדרת אך לא ידעה לחלק את השערים בצורה נכונה בין המשחקים ולכן הפסידה יותר מדי נקודות מול הקבוצות שמקיפות אותה בטבלה (מיקומים 1-5) ואיבדה את האליפות. באירופה אמנם רק לפני 4 עונות הגעתי לגמר אבל 3 העונות האחרונות שלי באירופה היו גרועות כך שחזרה לגמר היא אכן השג נהדר, עדיין כשמגיעים לגמר מאכזב לא לזכות בו (וכאמור בפעם השביעית מתוך 8 הגעות לגמר ליגת האלופות) ובמיוחד כשבגמר הקבוצה שלי הייתה עדיפה על היריבה.