Campeonato de Letônia temporada 80

Fórum: Língua do Fórum rss-feed

Discuta seu campeonato, quem são os favoritos para ganhar o campeonato essa temporada? Quem será promovido ou rebaixado, Como está seu clube?

Retornar ao início do fórum

17. sezona (132)

lv Dainix >> domingo junho 14 - 13:18
Man liekas ka vārtu attiecība!
lv Dainix
Usuário
Registrado2014-04-15
lv SK Latgols
lv aTossinsh >> domingo junho 14 - 14:17
http://rockingsoccer.com/en/soccer/info/player-966177
Gribēju GK, bet nezinu vai īsti ir piemērots, ir ieteikumi?
lv aTossinsh
Usuário
Registrado2013-05-27
lv Dainix >> domingo junho 14 - 14:46
"ideālā maiņa" priekš GK vispār nav piemērots! Nepatīk man šī prasme! Tad jau uz uzbrucēju jāpārveido.
lv Dainix
Usuário
Registrado2014-04-15
lv SK Latgols
lv Dainix >> domingo junho 14 - 14:47
Lūgums visiem šovakar 22:31 pieslēgties manai mājas spēlei! Vajag kopā savākt 80% apmeklējuma!
lv Dainix
Usuário
Registrado2014-04-15
lv SK Latgols
lv Kristiāns >> domingo junho 14 - 18:25, Editado domingo junho 14 - 18:26
Es taisītu par uzbrucēju, sliktākajā gadījumā - par pussargu.
lv Kristiāns
Usuário
Registrado2013-07-19
lv Dzirciems
lv Rye >> segunda-feira junho 15 - 09:13
IESAKU NELIETOT LĪGU FORUMUS.

Kā arī iesaku neieteikt to citām valstīm.
Mēs bijām otrie lielākie, bet tagad konstanti sarūkam.

Jā, šis(līgu diskusiju nelietošana) viennozīmīgi neatrisinās šo problēmu.
Aicinu aktīvāk piesaistīt jaunus menedžerus.

Un jākoncentrējas tieši uz vidusskolniekiem - aktīvākā, kā arī viena no izglītotākajām grupām.
''Nakļeikas'' ..nav slikti. Citas idejas?

Par iesākto - iedomājaties, ka pievienojas jauns menedžeris X.
Viss ir skaisti, spēle laba, par izpildītajiem iesācēja soļiem dod naudu un žetonus. Viss attīstās ātri. Intriga, kas būs tālāk.

Tālāk vairuma jauno lietotāju acīm raugoties ir klusums.

Arī man tāds bija, klusums. Atceros sākumā - kko skatījos, kko veidoju, nu labi, uzvarēju, labais, bet tas prieks bija īss.
Un tad uzrakstīja lietotājs no Čīles - uzreiz parādījās dzirksts - oo, te ir arī kāds dzīvs!
lv Rye
Novato
Registrado2014-09-07
lv Rye >> segunda-feira junho 15 - 09:21
TĀ VIETĀ IESAKU izmantot vispārīgās LV diskusijas, izveidot tur atsevišķus topikus. Būt laipniem un atsaucīgiem pret jaunajiem.
lv Rye
Novato
Registrado2014-09-07
lv Rye >> segunda-feira junho 15 - 09:38, Editado segunda-feira junho 15 - 09:38
SPORTACENTRS.COM ir izcila vieta kur piesaistīt jaunos, tā diskusija nav jāmaina un tur viss ir lieliski!

Bet iekš spēles mēs klibojam!
lv Rye
Novato
Registrado2014-09-07
ua Kristaps >> segunda-feira junho 15 - 12:03
Neko nesapratu! Mani apmierina 1. līgas forums par 1. līgas lietām.
ua Kristaps
Usuário
Registrado2013-02-11
lv SK Liepājas Metalurgs
lv Tamaz >> segunda-feira junho 15 - 20:44
vispār diezgan pastuulba foorumu lieta...katrai liigai katrai grupai savs forums..un beigu beigaas...komuuna PILNIIGI NEKAADA!!!!!
lv Tamaz
Usuário
Registrado2013-07-20
lv Football Club Skonto
lv Tamaz >> segunda-feira junho 15 - 20:47
@Kristaps - nu tev jau pilniigi pie dirsas! jo mazaak lietotaaju jo lielaaka iespeens tev notureeties tur kur tu esi!!!!
debiili ir catot tikai sportacentraa vai/un liigu forumos...

komuuna latvijaa ir nabadziiga!!!! nevines neko nekur neraksta!!! sad tad man arii liekas - ka lielaakoties speeleju pret botiem nevis pret lietotaajiem!!!
lv Tamaz
Usuário
Registrado2013-07-20
lv Football Club Skonto
lv Tamaz >> segunda-feira junho 15 - 20:52, Editado segunda-feira junho 15 - 20:54
Rye...sis uzdevums buutu jaapilda comunity admin...bet mees esam truli...un nav ne suuda dziiviibas! ...
jau sen uzskatu ka KATRAA LIIGU UN GRUPU FORUMAA jaabuut ar sleegto topiku (copy paste tekstu vvisos vienaadu) ar linku uz latvijas lielo forumu un protama ar mazu tekstinju ..mazu ievadu..vai kkko taadu...

bet lv adminam lkam arii pie dirsas...
esmu neskaitaamas reizes teicis arii speles veidotajam :
NAHUJAM 4 LIIGAI (un visaam citaam arii) KATRAI APAKSGRUPAI IR SAVS FAKIN FORUMS????? KAADEELN NEVAR APVIENOT!?!?!
kaadeelj pie velna ir 4.1 4.2 4.3 utt forumi? nahujam??? nevar uztaisiit vienu? 4 liigas forumu???
es blaaviens arii....nevis diskuteeju savaa 4.2 bet eju ciemos pie 4.1 didza un tukumnieka...
paareejie vnk beigti....
trula.sisteema

atbilde ziniet kada bija? : neviens nav suudzeejies viss ir taa kaa tam jaabuut..

pizgjosh kkaads....
lv Tamaz
Usuário
Registrado2013-07-20
lv Football Club Skonto
lv Kristiāns >> segunda-feira junho 15 - 21:00
Kamēr šeit ir tādi foruma noteikumi, kādi ir, tikmēr galvenajā LV forumā nekāda aktivitāte nebūs. Neforši, ka transfēros katra spēlētāja reklamēšanai jāver atsevišķa tēma un ka nedrīkst runāt par offtopic tēmām. Uz sportacentra forumu tas neattiecas, tāpēc nav brīnums, ka viss notiek tur.
lv Kristiāns
Usuário
Registrado2013-07-19
lv Dzirciems
lv Kristiāns >> segunda-feira junho 15 - 21:04
Piekrītu. Katrai līgai atsevišķas diskusiju telpas ir nepiemērotas, kad ir tik maz lietotāju kopumā, un mazajām Latvijas līgām it sevišķi, kurās katrā ir 10 lietotāji, no kuriem 2-3 aktīvi, dažs jau pusbotojies, un pārējie vispār ir boti. :D
lv Kristiāns
Usuário
Registrado2013-07-19
lv Dzirciems
lv Kristiāns >> segunda-feira junho 15 - 21:15, Editado segunda-feira junho 15 - 21:16
Ir tikai saprotams, ka 1.līgā ir visaktīvākās diskusijas, jo te pastāvīgi ir un būs pieredzējušie lietotāji. Pilnīgi normāli, ka 1.līgā runā par 1.līgas lietām. Labi, par izlasi varētu galvenajā forumā runāt, bet kas tad sanāks? Viena diskusija te, viena diskusija tur, neēri, ka nav viss vienuviet.
Atsevišķie līgu forumi ir jālikvidē, diskusiju pogai jābūt ar linku un galveno diskusiju telpu, tad arī kaut kas būs!
lv Kristiāns
Usuário
Registrado2013-07-19
lv Dzirciems