Fórum: Romeno rss-feed

Este é o Fórum de discussão em Romeno. Quando publicar no Fórum precisa de usar esta linguagem. Publicações em outras linguagens podem ser removidas sem necessidade de aviso. O Fórum utiliza secções para publicações com diferentes finalidades. Por favor publique Erros na secção de "Erros" (em Inglês) e verifique onde as suas publicações podem ser melhor publicadas.

Romeno >> Perguntas

Echilibrul (7)

md Joryka >> domingo fevereiro 14 - 21:41
Cum eu pot sa joc impotriva echipelor puternice, daca pierd orice meci. De ce nu este un echilibru de a face un egal impotriva lor. Dar stai si pierzi de la echipele puternice si faci egal cu echipele bot. Voi doriti ca incepatorii sa ramina aici in liga, sau sa paraseasca jocul dupa primul sezon?
md Joryka
Utilizador
Inscrito2015-10-30
md FC Paduricea
ro Andrei >> segunda fevereiro 15 - 04:23
Pai vad ca nu pierzi orice meci.

Plus ca mai exista si chestia de nesansa. Mai exista si avantajul terenului propriu. Si mai exista si diferenta de valoare intre echipe. Nu prea poate fi neglijat nici unul din acesti trei factori.
ro Andrei
Amador
Inscrito2014-08-30
ro sanrensei >> segunda fevereiro 15 - 04:28
Joci intr-o prima liga cu doar 10 echipe care mai are si boti pe deasupra. Iar cateva din echipele alea sunt foarte avansate fata de tine.

Ori stai si te lupti sa reduci diferenta, ori iti alegi o liga mai accesibila cum e Romania. Incepi de jos si o sa ai multe satisfactii pana ajungi in prima divizie.
ro sanrensei
Utilizador
Inscrito2014-01-11
ro Petre Daniel Tîrziu >> segunda fevereiro 15 - 04:59
Daca vrei Jorika vino la mine.Sunt 2 ecipe fara manger.cu popularitate 300 de mii sau mai mult.Cred ca au muzeu.
Sunt ele mai joc in clasament,dar poti sa le ridici.Vrei?Oricum in Romania exista competitie mai mare.
ro Petre Daniel Tîrziu
Utilizador
Inscrito2015-02-23
md Joryka >> segunda fevereiro 15 - 19:28
Multumesc, dar eu sunt patriot si ramin in Moldova. Insa ar trebui sa fie meciuri ca sa pot sa cistig sau sa fac o remiza cu echipele puternice.
md Joryka
Utilizador
Inscrito2015-10-30
md FC Paduricea
ro Andrei >> segunda fevereiro 15 - 19:58
Echipele puternice vor avea intotdeauna prima sansa la victorie. Sunt insa si destule surprize. Colegii pot sa ateste acest lucru.
ro Andrei
Amador
Inscrito2014-08-30
ro endou >> segunda março 7 - 09:39, Editado segunda março 7 - 09:40
Si eu miam luato de la echipe bot poate chiar sub mine ca valoare eu avand 10-15 ocazi clare si bot una si marcheaza se intampla depinde de lot de tactica de forma jucatorilor etc deobicei cu alea bot faci multe puncte fortand ofensiv dar se intampla si minuni :)) ( negative)
ro endou
Amador
Inscrito2016-02-29