Liga de Estónia Época 79

Fórum: Fórum da Liga rss-feed

Discuta sobre a sua Liga, quem são os favoritos para ganhar a Liga esta época, quais serão os promovidos, os despromovidos o que está a fazer na Taça.

Voltar a página principal do Fórum

Duublid (171)

ee Balthazor >> terça outubro 27 - 19:16

Simmeringi algus on igatahes silmatorkav ning lootustandev: 1-5-1. Ainus kaotus täiseduga liidrilt ning juba punkt olemas ka teiselt sealselt suurklubilt. Samas piisab 2 voorust, et hetke viimane endast mööda lasta. 

Üks oluline punkt oli saada korralik värku kasvõi paariks hooajaks, sest enamusel sealseist klubidest on värku üks meeskonna nõrgimaid mängijaid. Seega tuli leida värku, kes oleks üle liiga keskmise taseme ning veel keegi tugevam keskväljale ning ründesse. Esialgu toimib veel. Eesti liigas on sellist nalja raskem teha, sest ilmseid ühiseid nõrkusi eriti pole, mille arvelt kerget tulu lõigata. Kui seal alustasin, polnud enamusel spetsatribuute treenitud mängijaile, aga kui juba mitu kuuendat kohta liiga nõrgima lineupiga võetud oli, hakati ilmselt uurima ning nuputati välja. 

ee Balthazor
Utilizador
Inscrito2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Balthazor >> terça janeiro 19 - 18:35

See polnud küll plaanis, et Euroopasse Simmeringiga satun, aga kauaaegne probleem Loong FC polnud seekord oma ülesannete kõrgusel ega suutnud mu teist värkut üle mängida. Veel nõrgemat rivistust ei lubanud board. 

ee Balthazor
Utilizador
Inscrito2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> sexta janeiro 22 - 22:28

Mul hakkab viirastuma võimalus et Labinoti saab ka kord 200k stata. Praegu juba tuleb 120sel 100k bottide vastugi ära. Pool raha on iseendast olemas aga tahaks enne ka paari noort talenti juurde kelle abil CL Q2 ka hakkaks punkte tooma. Niisama kohalikud tiitlid võtab ära ka ainult oma kasvandikega aga siis saaks juba Q1 kotte. Olla terve dekaad RS halvim champion pole ka ahvatlev. Ega 200k statal pidevalt vaid 100-120k täituvusega ka ei õitse väga. Polnud väga ammu kui 200k tundus olevat ilmvõimatu. Pmtl kui ma kõik paremad müüki peksaks ja vahepeal mõni hooaeg mõne tiitli ohverdaks saaks kiiremini alustada aga siis läheb kauem et taas euros konkureeriv sats kokku saada.

ee onuelver
Utilizador
Inscrito2014-09-02
ee Puka City Strikes Back
ee Balthazor >> segunda janeiro 25 - 20:16

Austria liigast on saamas grupp, kust väljakukkumisohtu lähemal ajal pole: vahepealne hiina invasioon on toonud rea sarnase taktikaga klubisid, kes teises liigas ostavad üheks hooajaks kõvad raugad sisse, tõusevad kõrgemasse seltskonda ja müüvad raugad kohe maha, jäädes mingite poolpiduste noortega saunasid saama staadioni laiendamise nimel. 

Euroopas sain üllatuslikult vastu aastaid Kreekas Meistriliiga lõpuosas veetnud ning hiljuti Maltasse liikunud Kaur Moksi klubi, tundub isegi võidetav, kui kõvu täiendusi ei tee. 

ee Balthazor
Utilizador
Inscrito2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> segunda janeiro 25 - 22:36

Mul tuleb vana tuttav Valentain keda kunagi võitsin ja hiljem vist kaotasin kah. On lootust võita sest kaitseliin tal noortest ja seepärast hõre. 

Ehituse poolest tiksutan muuseumi kuni stata raha koos. Seal vist lähen edasi FAga 3-4 peale sest siht on Euroopas kunagi ehk gruppi jõuda kuhu Albaania klubid pole kunagi jõudnud.

ee onuelver
Utilizador
Inscrito2014-09-02
ee Balthazor >> terça fevereiro 2 - 05:12

Euroopast on vist maksimum juba välja pigistatud poolpiduse meeskonnaga: võit ja viik avaringist ning nüüd veel viik ka Iisraeli regulaarse euroklubi vastu. Liigat olen seni lõdvemalt võtnud. Eeldada võis ju ümmargust nulli enne hooaja algust, nüüd aga on hoopis kolme euromängu järel taga endiselt null. 

ee Balthazor
Utilizador
Inscrito2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> terça fevereiro 2 - 23:15

Mul kah seni üle ootuste kui teises ringis hulga kõvemalt 1-0 võit kätte saadud. Eks kordusmängus saun tuleb aga vähemalt on võimalus et järgmistel hooaegadel Q2 alustades võib mõni punkt ikka tulla. 

ee onuelver
Utilizador
Inscrito2014-09-02
ee Balthazor >> quarta fevereiro 3 - 17:33

Mu duubel väärib tõesti Crazy Gangi hüüdnime :D

ee Balthazor
Utilizador
Inscrito2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> sexta fevereiro 5 - 04:18

Rohkem kui 4* kõvema vastu kaht imet ikka ei tee. Hea et üks võitki Q2 tuli. 

ee onuelver
Utilizador
Inscrito2014-09-02
ee onuelver >> terça março 23 - 06:19

Sain ühe neist kolmest kelle vastu võiks olla võimalusi. Pooliku sain ja kui ühe ründaja ka saaks võiks edasigi pääseda.

ee onuelver
Utilizador
Inscrito2014-09-02
ee Balthazor >> quinta março 25 - 18:05

Simmeringiga tuleb tänavu veel raskem hooaeg kui mullu, sest uue tulija vastu osati juba avamäng kodus kaotada, kuigi tervikuna tundub nõrgem. Rünnet sain juurde, aga värku väljavahetamine ebaõnnestus: üks sobiv kandidaat lipsas ära ning teiste eest taheti rohkem kui raha oli. Eelmisel hooajal sai FA3 peale kogu raha ära kulutatud ning paari mängu ja müügiga kogunes alla 200 milli. Tuleb loota, et Polito hakkab nüüd niimoodi skoorima, et ka punkte juurde tuleks. Mullu nägi rünnak tõesti armetu välja.

ee Balthazor
Utilizador
Inscrito2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> quinta março 25 - 22:08

Mul tasusid investeeringud ära- Sveitši Milani võitsin kodus 4-1 ehk võimalus on teist korda Q3 jõuda ainult et siis oli vastas botistuv Soome klubi. Peamine et siit ringist tulevad punktid. 

ee onuelver
Utilizador
Inscrito2014-09-02
ee Balthazor >> domingo março 28 - 10:47

Leeduka vastu võib sul võimalus olla viigile mängida, kui oma kaitse pidama saad. Ning siis peaksid edasi Euroopa Liiga playoffi minema, kus ehk uus võimalus veel avaneb. 

ee Balthazor
Utilizador
Inscrito2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Balthazor >> quarta abril 7 - 13:35

Plaaniväline ja täitsa mõttetu supertalent. Nii vanuselt kui talendilt veel halvem kui eelmine, Lutikas. 

https://rockingsoccer.com/en/soccer/info/player-2323851

ee Balthazor
Utilizador
Inscrito2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> segunda julho 5 - 09:39

Kunagi jäi Labinotil natukene puudu et saada CL Q2 jaoks asetatud. Nüüd on see lõpuks käes ning vastane ka igati võidetav et edasigi ratingut hoida. 

ee onuelver
Utilizador
Inscrito2014-09-02