Liga de Letónia Época 71 [2]

Fórum: Fórum da Liga rss-feed

Discuta sobre a sua Liga, quem são os favoritos para ganhar a Liga esta época, quais serão os promovidos, os despromovidos o que está a fazer na Taça.

Voltar a página principal do Fórum

35. Sezona (91)

lv Jankzee >> quarta dezembro 20 - 19:14

Tieši tā, Gipson. Esmu n-tās reizes pirms sezonas kronēts par čempionu. Esmu uzvarējis tik 2 reizes un abas no tām - sezonās, kad mani neviens pirms sezonas neizceļ. OK, ap favorītiem kotējos, bet vnmr grūti gāja.

Domāju, ka pēdējais nepalikšu, bet tā - ir vairākas, komandas, kas stabili var mani vinnēt mājās, un īpaši viesos. Bet nu, ja neuznāks kaut kāds morālais pagrimums un laika trūkums(kā nesen), un izlikšu sastāvu uz visām 36 spēlēm, tad solos cīnīties par katru punktu. 

lv Jankzee
Amador
Inscrito2014-08-07
lv Gipsons >> segunda dezembro 25 - 18:49

Šodien pret Resnajiem pašā spēles sākumā savainojās labās malas aizsargs, uz maiņu uznāca slinkais centra aizsargs un nevis rezervē esošais malējais aizsargs, te bez variantiem, pretīm esošais uzbrucējs ielika 2 vārtus, eh...

lv Gipsons
Utilizador
Inscrito2015-01-19
lv FC Jaunmārupes Lauvas
lv Snobs >> sexta dezembro 29 - 15:59

Tas brīdis, kad spēle ar savu randomu tā izbesī, ka nelogojies pāris dienas, neliec sastāvu - bots uzliek 352 un tu uzvari ....

lv Snobs
Administrador da Comunidade
Inscrito2015-06-06
lv Citizen Seducer
lv SKRUDZZ >> domingo dezembro 31 - 11:07

pavisam bedigi sak iet, baigi atpalieku cerams ka pastiprinashanas sezonas vidu nebus par velu

lv SKRUDZZ
Utilizador
Inscrito2014-07-28
lv FC UGALE
lv Snobs >> quarta janeiro 3 - 14:47

@Namej, tas uzbrucējs pa 130M - ar to pirkumu mēģini labot situāciju līgā?

lv Snobs
Inscrito2015-06-06
lv Citizen Seducer
lv Namejs >> quarta janeiro 3 - 19:04

Izkrist galīgi negribās, pikrt kārtējo viduvējību ne tik. Sālīti gan ir, bet vismaz uz 2 sezonām būs sitošs uzbrucējs un par 65 miljoni sezonā vairs neizklausās tik traki. (Ņemot vērā, ka no stadiona šosezon būs ~300 miljoniem.)

lv Namejs
Amador
Inscrito2014-07-06
lv Namejs >> sexta janeiro 5 - 20:44

Ja pretiniekiem turpināsies haļavas būs laikam jāizkrīt. yell

lv Namejs
Amador
Inscrito2014-07-06
lv Gipsons >> sexta janeiro 5 - 21:02, Editado sexta janeiro 5 - 21:06

Namej, Piedod, bet neuzskatu, ka šodien biju pelnījis zaudēt. Jā, Tev ir ļoti labs uzbrucējs, betviņš arī guva 2 vārtus. Vispār statistika mums savā starpā ir interesanta. Pēdējās 12 spēlēs man 1 uzvara, 9 neizšķirti un 2 uzvaras Tev.

Pareizi, man taču 2 gk vārtos bija. Bet nav jau viņš nemaz tik vājš.

lv Gipsons
Utilizador
Inscrito2015-01-19
lv FC Jaunmārupes Lauvas
lv Namejs >> sexta janeiro 5 - 21:51, Editado sexta janeiro 5 - 21:54

Pa lielam man vienalga vai 2. vai 10. gk vārtos. Haļavas ir pendeles un OG, sevišķi savā laukumā.

P.S. 0,7 bumbas sliktāks par manu gk. Un atvairīja par sitienu vairāk. Tas tā apsverot kurš bija vairāk pelnījis uzvarēt.

lv Namejs
Amador
Inscrito2014-07-06
lv Gipsons >> sábado janeiro 6 - 07:45

Pēc Tavas loģikas sanāk, ka pat manam pirmajam gk būtu jāielaiž vairāk, jo zemāks blocking. Neaizmirsīsim, ka Tavam gk zemāks ātrums. 

Vienus vārtus dabūji no S pozīcijas uzbrucēja, kas būtu loģiski, jo spēlēji bez CB. OG ir ME ziņā

lv Gipsons
Utilizador
Inscrito2015-01-19
lv FC Jaunmārupes Lauvas
lv SKRUDZZ >> sábado janeiro 6 - 13:19

Pastiprināju aizsardzību un uzreiz dabūju savainojumu, gk ka lai tā cinas par palikšanu

lv SKRUDZZ
Utilizador
Inscrito2014-07-28
lv FC UGALE
lv Gipsons >> sábado janeiro 6 - 13:32

Vajadzētu sākt ar to, ka rezervistiem būtu jābūt spējīgiem aizvietot pamatsastāva spēlētājus, tad būs ok

lv Gipsons
Utilizador
Inscrito2015-01-19
lv FC Jaunmārupes Lauvas
lv Namejs >> sábado janeiro 6 - 15:03

Gipson, izlasi vēlreiz ko es teicu: ja pretiniekiem turpināsies haļavas, tad būs jākrīt ārā. Un Tev punktu izglāba haļava nevis tavas komandas sniegums.

lv Namejs
Amador
Inscrito2014-07-06
lv Snobs >> sábado janeiro 6 - 16:13

Namejs sāk Dainix variantus "visiem apkārt haļavas, izņemot mani pašu" laughing

lv Snobs
Inscrito2015-06-06
lv Citizen Seducer
ua honza >> sábado janeiro 6 - 21:22, Editado sábado janeiro 6 - 21:28

Ja Namejam haļavas(biju domājis šo vārdu vairs neredzēt)būs, tad noturēsies līgā!Iespējams Kopienas Adminstrātors ir nedaudz saguris un nepieciešama neliela atpūta!(Kopienas Adminstrātoru izpalīgi būtu pašā laikā).

ua honza
Utilizador
Inscrito2016-02-19
lv Taurupes Zaļā Kļava