Liga de Polónia Época 14 [2]

Fórum: Fórum da Liga rss-feed

Discuta sobre a sua Liga, quem são os favoritos para ganhar a Liga esta época, quais serão os promovidos, os despromovidos o que está a fazer na Taça.

Voltar a página principal do Fórum

[Sezon VI] Ogólna dyskusja (250)

pl Sidney68 >> sexta outubro 25 - 16:52
Już mi powoli przechodzi !!! Chcę tylko płacić zobowiązania tymi moimi milionami. Jeśli mam wydatek 200 000 a w skarpecie leży 30 mln. to jakim cudem za tydzień znów mam debet ? Tylko to mnie wkurzyło. A teraz o piłce. Ciągle nie mam kredytu na spara więc jak tylko będę mogł to zagram z Tobą Patryk w wolny dzień od ligi. A dzisiejszy meczyk z Nurkiem muszę grać znowu tak jak mi System pozwoli. Nie mam jak ustawić składu więc zostaje opcja AUTO. Tylko zmiany zrobię samemu. Szkoda bo kilku graczy mogło zyskać trochę XP a tak kicha. To uroki posiadania muzealnych fonów !!! Może jutro dorwę się do normalnego sprzętu i coś tam poustawiam tak jak chcę. Kiedyś bardzo narzekałem na opcję AUTO bo mnie ograniczała ale za to miałem wyniki. Teraz gdy grzebię w ustawieniach to same klęski. Co jest lepsze sam nie wiem. Teraz czekam na lanie od Nurka chyba że wystawi do gry pracowników biurowych,ogrodnika i panie z serwisu sprzątającego...wtedy mogę liczyć na zwycięski remis !!!
pl Sidney68
Utilizador
Inscrito2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl Sidney68 >> sexta outubro 25 - 21:38
No i było 1-1. To taki pokazowy meczyk. Aza grzmotnął już w 2 minucie i mam nadzieję że godnie zastąpi Sokolovsky'ego którego po tym sezonie muszę już sprzedać bo dobija on do 32 lat. A po przekroczeniu tego wieku nie można sprzedać grajka. Może jeszcze namieszać w niższych ligach. Jestem zadowolony z meczy sparingowych bo mogłem sprawdzić możliwości młodzieży. Mają niezły potencjał a jak trochę potrenują to będzie całkiem dobrze. Najsłabsi są bramkarze lecz to co pokazują w lidze U-21 zaskakuje wszystkich. Razem z Koksiarzami jesteśmy na czele tabeli ale to się zmieni. Dobry początek a potem już równia pochyła na dno. Patryk dałem Ci zapkę na ostatniego spara bo potem tylko liga...
pl Sidney68
Utilizador
Inscrito2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl andrewshot >> sexta outubro 25 - 22:10
Dobra spary rozegrane, kadra wybrana:) Mam nadzieję, że kilka niespodzianek (nie)miłych sprawię - zależy z czyjego punktu widzenia;) Mój stadion przy Waszych 8-tysięcznikach to taka trochę wioska... Ale mam nadzieję, że kameralna atmosfera mi pomoże:D Powodzenia wszystkim!
pl andrewshot
Utilizador
Inscrito2013-04-28
pl Wojtas >> sábado outubro 26 - 07:47
Widzę, że w naszej lidze 4 drużyny z WLKP. Nieprzewidywalni, Gamonie, Obra i ja. W Ekstraklasie nie ma nikogo, więc gramy o mistrzostwo naszego województwa ;)
pl Wojtas
Amador
Inscrito2013-01-16
pl Zabrzu >> sábado outubro 26 - 12:35
Gamonie raczej w tym sezonie pożegnają się z 2 ligą :(
pl Zabrzu
Utilizador
Inscrito2013-04-26
pl Gamonie FC
pl Sidney68 >> sábado outubro 26 - 15:38
Niestety Gamonie zostaną w naszej lidze. Miałeś dobre mecze tylko wyniki takie dziwne. Dasz tym razem popis gry. Jutro pierwszy mecz na nowym stadionie i nowej genetycznie zmodyfikowanej murawie. Teraz trzeba grać u mnie w specjalnych korkach...jak ktoś chętny to w sklepie klubowym mam pełną rozmiarówkę w promocji po 389 PLN. Nakatsu na razie nic o tym nie wiedzą więc mam psychologiczną przewagę. No i tej trawki nie trzeba kosić więc same zyski. Życzę powodzenia jutro wszystkim.
pl Sidney68
Utilizador
Inscrito2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl Sidney68 >> sábado outubro 26 - 16:31
Jak mogłeś Patryk wyautować mojego kluczowego obrońcę ? Przecież ten spar to mecz przyjaźni. Ładnie się zaczyna ten sezon ! Mam tak stworzoną ekipę że na każdej pozycji w podstawowym składzie grają tylko seniorzy a na zmiany mam tylko juniorów. Więc muszę teraz kombinować ze składem na jutro. Ale tym razem wybaczam Ci !!!
pl Sidney68
Utilizador
Inscrito2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl Sidney68 >> domingo outubro 27 - 10:26
Początek sezonu zrobiony. Nowa trawa jest genialna mając specjalne korki. Juvenia i Obra bramki ładują jak na treningu i tylko fartem można ich ograć. Czekam na resztę meczy bo jestem ciekaw siły innych drużyn. Po zmianie czasu powstał chyba błąd serwera. Miałem grać o 11.39 a mecz był godzinę wcześniej i dlatego nie obejrzałem go na żywo. Czy u siebie też to zauważyliście. Zegar serwera idzie jednak dobrze więc o co chodzi ?
pl Sidney68
Utilizador
Inscrito2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl St. Pauli >> domingo outubro 27 - 11:26
Sidney gratuluję zwycięstwa. Juvenia, Obra też ładnie - również gratulacje!
A co do naszego spara, to nie wiem jak to się stało bo ustawiłem ŁAGODNY styl, no i dziwię się, że nie wystawiłeś rezerw tak jak ja :/
pl St. Pauli
Amador
Inscrito2013-06-01
pl Bartek >> domingo outubro 27 - 18:07
Godzina do mojego pierwszego meczu,liczę na udany debiut w drugiej lidze ;)
pl Bartek
Utilizador
Inscrito2013-03-17
pl Potion Drinkers
pl Sidney68 >> domingo outubro 27 - 19:07
Patryk nie miałem jak ustawić składu za bardzo. Tym bardziej to mówi o Twojej sile. Czekam teraz na Twój zwycięski mecz.
pl Sidney68
Utilizador
Inscrito2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pw Niko >> domingo outubro 27 - 20:48
Cel na pierwsza kolejke osiągnięty :D Wygrana w pierwszy meczu, miejmy nadzieje, że nie ostatnia :)
gratuluje tez pozostałym zwycięzcom :)
pw Niko
Amador
Inscrito2013-04-23
pl St. Pauli >> segunda outubro 28 - 05:25, Editado segunda outubro 28 - 08:35
No Panowie ładne te wyniki w tej kolejce padły :)
Następna kolejka to mój ciężki bój z FC Siemowo- ależ jestem ciekawy co mój team pokaże przeciwko Wojtkowi ;)
pl St. Pauli
Amador
Inscrito2013-06-01
pl Wojtas >> segunda outubro 28 - 19:03
Zobaczymy, powodzenia! ;)
pl Wojtas
Amador
Inscrito2013-01-16
pl Sidney68 >> segunda outubro 28 - 21:43
Będzie remis !!!! Ja mam w ćzwartek u siebie Siemowo i co mam powiedzieć ?!?!
pl Sidney68
Utilizador
Inscrito2013-01-26
pl ŁKS Łódź