Liga de Polónia Época 14 [2]

Fórum: Fórum da Liga rss-feed

Discuta sobre a sua Liga, quem são os favoritos para ganhar a Liga esta época, quais serão os promovidos, os despromovidos o que está a fazer na Taça.

Voltar a página principal do Fórum

[Sezon VI] Ogólna dyskusja (250)

pl St. Pauli >> terça outubro 29 - 05:25
Dzięki Wojtek, Tobie oczywiście też powodzonka życzę ;)
Sidney będziesz miał więcej materiałów do analizy niż ja po jednym meczu :D
pl St. Pauli
Amador
Inscrito2013-06-01
pl Sidney68 >> terça outubro 29 - 14:42
Takiego pecha jak ja to nie ma nikt. Jak można stracić bramkę w doliczonym czasie i to z karnego. Ten mój gwiazdor KOSTKA do tej pory walił samobóje ale teraz się przekwalifikował i gra ostro pod swoją bramką. Jest moim najlepszym obrońcą ale nie zwalnia go to od myślenia... Ten remis traktuję jak porażkę i czekam na inne ciekawe mecze dzisiaj !
pl Sidney68
Utilizador
Inscrito2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl St. Pauli >> terça outubro 29 - 15:02
No Sidney Twój remis to zaskoczenie, myślałem, że spokojnie się dziś wystrzelasz a tu booom... :/
Za to ja dziś wygrywam z FC Siemowo i jestem w niebo wzięty :D
Bardzo, bardzo, bardzo dobrze spisały się moje gwiazdki - zasłużyli na TYSKIE.
A jakby tego było mało to na pierwszy oficjalny mecz na 8-tysięczniku stawił się komplet publiczności ;)
Sezon zaczyna się wyśmiencie!
pl St. Pauli
Amador
Inscrito2013-06-01
pl Wojtas >> terça outubro 29 - 16:28
Gratulacje, w rewanżu muszę Cię ograć, ale do tego jeszcze sporo czasu. Teraz jadę do Łodzi zagrać z Sidneyem
pl Wojtas
Amador
Inscrito2013-01-16
pl Sidney68 >> terça outubro 29 - 18:08
Czekamy,czekamy...Wieczorem dam Ci zapkę na żużel ale tym razem pojedziemy na Twoim torze. Jak widać drużyny z Siemowa są częstymi gośćmi w Łodzi !!! W czwartek spróbuję z Tobą zagrać tak jak na torze czyli na całość. Cały czas myślę jaka formacja będzie dobra aby Cię przechytrzyć. Jestem dobrej myśli. Jeszcze godzina i mecz Juveni. Czy stracą w końcu gola...Ich rywal to na razie bomba zegarowa i jak wybuchnie to níeźle nam namiesza w lidze. Oby nie. Wolę porażkę Juveni ze względu na tabelę ale to przecież mój łódzki ziomek...Serce mam rozdarte jak stare prześcierdło !!!
pl Sidney68
Utilizador
Inscrito2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl Sidney68 >> terça outubro 29 - 18:58, Editado terça outubro 29 - 19:01
I jednak Juvenia dostała w tyłek. Poznaníacy mają graczy z Lecha i to wszystko wyjaśnia. A mój algierski Polak właśnie mi powiedział że po wyjściu ze szpitala i zagraniu w A-kadrze prosto z lotniska jedzie na nasz mecz z zamiarem strzelenia kilku bramek Wojtkowi...Do tej pory dotrzymywał słowa więc...?!?!
pl Sidney68
Utilizador
Inscrito2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl St. Pauli >> terça outubro 29 - 19:21
Więc w następnej kolejce będziemy mieli ARCYciekawe spotkanie :P
pl St. Pauli
Amador
Inscrito2013-06-01
pl andrewshot >> terça outubro 29 - 20:50
Ja bomba zegarowa??:) Obawiam się raczej, że będę królem swojego podwórka a na wyjazdach to bardziej Korona Kielce do niedawna... Ale mecz się udał - wygrana z tak silnym rywalem cieszy:)
PS. Nie mam graczy Lecha tylko raczej z Warty Poznań;) W końcu z ich stadionem to właściwie sąsiadem jestem:)
pl andrewshot
Utilizador
Inscrito2013-04-28
pl Sidney68 >> quarta outubro 30 - 06:24
Marzy mi się wygrana 6-1 z Wojtkiem i 1-0 z Patrykiem !!! Zapka na żużel wysłana na 13.11 ! Andrew nie bądź taki skromny bo masz b.dobry skład. Teraz na mnie kolej żeby coś wygrać...
pl Sidney68
Utilizador
Inscrito2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl St. Pauli >> quarta outubro 30 - 12:44
Ha ha ha ha Sidney i tego Ci życzę ale... mam jednak nadzieję, że napsuje Ci sporo krwi ;)
pl St. Pauli
Amador
Inscrito2013-06-01
pl Sidney68 >> quarta outubro 30 - 14:06
To ma być zemsta za ostatni spar...Pomarzyć nie wolno czy co ? Problemem jest forma AZY bo zasuwa on po 2 mecze dziennie w kadrze Algierii i jest potem zmęczony na ligę. Ale mam jako rehabilitantki 2 uzdolnione Tajki które potrafią postawić do pionu...nawet umarlaka ! Będzie dobrze bo tak ma być !
pl Sidney68
Utilizador
Inscrito2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl Wojtas >> quarta outubro 30 - 15:18
Speedway przyjęty, znów mnie tam pociśniesz ;D Brak funduszy nie pozwala mi na wzmocnienia, więc na razie będę z tobą przegrywał. Ale tu chyba mam szansę na wywiezienie jakiś punktów z Łodzi. Mój napadzior z Liechtensteinu jest głodny bramek, a na treningach wykorzystuje każdą sytuację... bój się Sidney! ;)
pl Wojtas
Amador
Inscrito2013-01-16
pl St. Pauli >> quinta outubro 31 - 11:17, Editado quinta outubro 31 - 11:19
No, no, no Sidney gratulacje ;)

W końcu moja ofensywa funkcjonuje tak jak powinna funkcjonować, oby tak dalej.
Za to defensywa jak narazie równie dobrze, ale poważnym sprawdzianem będzie kolejny meczyk z ŁKS-em. Mam nadzieję, że ten sprawdzian zdam :)

Hej, hej GKS!
pl St. Pauli
Amador
Inscrito2013-06-01
pl Sidney68 >> quinta outubro 31 - 13:35
Kolejny samobój KOSTKI !!! Dlaczego on mi to robi ? Za to na wyżyny wspina się JASIŃSKI,a miałem go sprzedać kiedyś. Swoje już zrobiłem a na Patryka też znajdę sposób tylko trochę pomyślę nad formacją. Muszę gdzieś przesunąć na bok KOSTKĘ bo może on wygrać mecz dla GKS'u...Czyżby brał w łapę od rywali ? Tak mu odbija od czasu gdy Ace wywalił go z kadry Polski i zastąpił jakimś młokosem. Wyślę go chyba na psychoterapię bo nie ma innego wyjścia. Plan minimum osiągnięty więc teraz mam z górki. Meczyk z Patrykiem potraktuję jak sparing. Nie mam nic do stracenia.
pl Sidney68
Utilizador
Inscrito2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl Tomplus >> quinta outubro 31 - 15:57
@Wojtek
Czekamy na powrót do 1 ligi.

@Sidney
Czekamy w końcu na awans do 1 ligi!
pl Tomplus
Utilizador
Inscrito2013-02-08