Liga de Polónia Época 40 [3.1]

Fórum: Fórum da Liga rss-feed

Discuta sobre a sua Liga, quem são os favoritos para ganhar a Liga esta época, quais serão os promovidos, os despromovidos o que está a fazer na Taça.

Voltar a página principal do Fórum

Sezon 38 (138)

pl marcepanowy >> terça junho 5 - 08:13

Hi hi hi :D niezbadane są wyroki silnika tej gry hi hi hi :D

pl marcepanowy
Utilizador
Inscrito2016-11-04
pl Electro >> terça junho 5 - 09:01

Ja rozumiem, że można przegrać nawet i 5-0, ale przegrać po 2 ownach (które wpadają wyjątkowo często w tej grze...) trochę wkurza. A ten pajac zamiast poprawić silnik, czy dodać wartość, która pokazywałaby jak bardzo gracz jest podatny na kontuzje, ewentualnie dodać coś sensownego, to sobie wprowadził... wyzwania i nowe poziomy budynków 0.o

Nie rozumiem czemu twórcy gier czasami dodają jakiś szit, który chyba tylko jacyś maniacy będą zdobywać. Albo tak jak inny geniusz, nowości w becie co pół roku i ludzie się wykruszyli... NIE ROZUMIEM...

Dobra kończę to narzekanie, bo i tak nic nie poprawi ten upalony Holender. Najwyżej jak nie wyjdę w tym sezonie to zrobię wyprzedaż :o

pl Electro
Amador
Inscrito2016-02-28
pl MAT >> terça junho 5 - 09:07, Editado terça junho 5 - 11:41

@Electo

Widzę, że dostajesz wk******ia jak ja w tym sezonie. Ja już nie mogę 20-35 strzałów na bramkę rywala od 0 do 2 bramek góra. Rywale od 1 do 4 strzałów 1-2 bramki, ależ to jest irytujące! Ten sezon jest wyjątkowy pod tym względem dla mnie!

Rocking Soccer whats wrong with you?

pl MAT
Utilizador
Inscrito2014-06-04
dk Mystic Warrior Copenhagen
pl kamikaze >> terça junho 5 - 11:46

Powiem wam nie ma co się denerwować, ja w poprzednim sezonie to samo przechodziłem. I trzeba to olać, uda lub nie uda się. Ja jeden sezon mam z*******y, by w kolejnym dostawać wciery i pod końcówka sezonu gonić rywali. 

W tym sezonie, na razie wszystko wychodzi, zobaczymy jak długo. Tylko 2 remisy, a reszta wygrana, byle nie przyszła za jakiś czas fala porażek, wtedy by mnie to nie zdziwiło

pl kamikaze
Utilizador
Inscrito2013-05-10
pl Electro >> terça junho 5 - 15:10

Fakt, trochę złapałem rage po wczorajszym spotkaniu foot-in-mouth Podobnie mnie wkurzał Football Manager 2017, bo też wieczne oblężenie rywala (chyba, że taka to specyfika gry Termalicą), a wystarczyła 1 kontra i przegrana... Hmm, chyba wiem na czym wzorują Rocking XD

pl Electro
Amador
Inscrito2016-02-28
pl marcepanowy >> quarta junho 6 - 06:18

@kamikaze - a mecz u mnie na boisku jeż nie długo hi hi hi hi :D

Tak jak piszecie. Ta gra to nic innego jak rachunek prawdopodobieństwa z odchyłami :) ostatnio u was są same odchyły :) Inna sprawa, że gracze mają coraz lepsze drużyny. Sam zastanawiam się czy bym teraz moim składem awansował do 3 ligi.

pl marcepanowy
Utilizador
Inscrito2016-11-04
pl MAT >> quinta junho 7 - 15:40

Ciekawie się u was robi dwóch walczy o bezpośredni awans. A potem długa kolejka o jedno miejsce barażowe :P

pl MAT
Utilizador
Inscrito2014-06-04
pl Electro >> quinta junho 7 - 17:45

Dobra, oficjalnie nie mam pytań do tej gry XD
2-12 w strzałach i ofc przegrana XD

pl Electro
Amador
Inscrito2016-02-28
pl kamikaze >> quinta junho 7 - 18:45

Słaba skuteczność, jednak przeciwnik słabszy o ponad 1 gwiazdkę, więc tym bardziej to boli 

pl kamikaze
Utilizador
Inscrito2013-05-10
pl kamikaze >> quinta junho 7 - 20:59

Na razie idę jak burza, wyczuwam minimum baraże w tym sezonie. Zobaczymy jak będzie dalej.

MAT widzę, że powoli łapiesz formę, może spotkamy, się w następnym sezonie w 2 lidze

pl kamikaze
Utilizador
Inscrito2013-05-10
pl MAT >> quinta junho 7 - 21:45

Jutro przegram bo Nie mam połowy pomocy. Ech. Ciężki ten 38 sezon.

pl MAT
Utilizador
Inscrito2014-06-04
pl marcepanowy >> quinta junho 7 - 21:54

Kamikaze - czekam na Ciebie :D

urwałem punkty Stormblastowi :D Czas na Ciebie ? :D

pl marcepanowy
Utilizador
Inscrito2016-11-04
pl kamikaze >> quinta junho 7 - 22:05

Zobaczymy, grasz u siebie więc masz przewagę. Jednak postaram się postawić, może 1 porażka będzie?

pl kamikaze
Utilizador
Inscrito2013-05-10
pl MAT >> sexta junho 8 - 09:00, Editado sexta junho 8 - 09:01

@kamikaze Też mam nadzieję spotkać sie w II lidze z Tobą. Będzie więcej ciekawych meczy :D

@marcepanowy Twój Błysk błysną w ostatniej chwili aby uratować choćby punkt :D

pl MAT
Utilizador
Inscrito2014-06-04
pl Electro >> sexta junho 8 - 11:58

No boli, boli, tym bardziej, że jego bramkarz i napastnik byli o 1 poziom głównego skilla słabsi xD

Nvm. 

Tak sobie myślę nad tym, co Vini mógłby dodać do gry i mi brakuje czegoś takiego jak forma zawodnika, i zgranie zespołu. Może będąc w top formie, mając wysokie zgranie szło by pokonac rywala z górnej półki, który miesza w składzie i stracił formę... Ale że to jest w FMie, to pewnie tego nie wprowadzą xd

pl Electro
Amador
Inscrito2016-02-28