Liga de Polónia Época 48 [2]

Fórum: Fórum da Liga rss-feed

Discuta sobre a sua Liga, quem são os favoritos para ganhar a Liga esta época, quais serão os promovidos, os despromovidos o que está a fazer na Taça.

Voltar a página principal do Fórum

[Sezon III] Ogólna dyskusja (112)

pl ViciPL >> sexta junho 7 - 04:57
No ja dzisiaj spokojnie powinienem wygrac z Gamoniami gdyz wczoraj dobrze ich ogralem w pucharze :)

A moja przygoda w Pucharze Polski właśnie sie kończy gdyż trafiłem na 1 ligowego Biało-Niebiescy :(
pl ViciPL
Utilizador
Inscrito2013-03-28
pl Sidney68 >> sexta junho 7 - 07:50
Biało-Niebiescy to średniaki i dasz im radę. Posiedź chwilę w ich profilu drużyny i sprawdź ich mecze oraz skład. Znajdziesz jakieś słabe punkty. Z Gamoniami powinno być łatwiej chociaż nie można ich lekceważyć. Lubin umocnił się na pozycji lidera i teraz musimy go gonić z całych sił ;-)
pl Sidney68
Utilizador
Inscrito2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl Zabrzu >> sexta junho 7 - 16:36
Gamonie to jednak nie takie gamonie.
pl Zabrzu
Utilizador
Inscrito2013-04-26
pl Gamonie FC
pl Sidney68 >> sexta junho 7 - 22:47
Dokładnie !!! Cracovia musi zrobić coś z obroną bo to ona szwankuje. Wychodzi na to że w naszej lidze nie ma pewniaków i trzeba uważać w każdym meczu. Najsilniejszy skład ma chyba Lubin no i Wojskowi i to oni najwięcej namieszają. Ja na tapecie mam właśnie Wojskowych i chyba mecz obejrzę w pampersie bo już teraz popuszczam ze strachu ;-(
pl Sidney68
Utilizador
Inscrito2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl WZL >> domingo junho 9 - 09:34
ale porazka z walbrzychem tak myslalem ostatnio za duzo wygralem i gralem inna taktyka niz zawsze.
pl WZL
Utilizador
Inscrito2013-03-04
pl Sidney68 >> domingo junho 9 - 23:57
Ja też pierwszy raz przegrałem ;-( Ale z Wojskowymi więc wstydu nie ma. Ciasno na szczycie tabeli się zrobiło. Ciekawi mnie która słabiutka ekipa pierwsza ogra Wojskowych ?
pl Sidney68
Utilizador
Inscrito2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl WZL >> segunda junho 10 - 18:39
chcialbym nalezec wlasnie do tej slabszej druzyny ktora ogra wojskowych ha
pl WZL
Utilizador
Inscrito2013-03-04
pl Sidney68 >> segunda junho 10 - 23:19
Mam w końcu dostęp do smarfona i będę mógł ustawiać składy. Wczoraj miałem test w sparingu i wyszło dobrze. Fakt że nie przy każdym meczu będę mógł używać go jakoś mnie nie smuci. 2 sezony miałem ruletkę ze składami to teraz pomogę trochę szczęściu. Z PP już wyleciałem a liczyłem na kolejną rundę. W ogóle coś mi nie idzie ;-(
pl Sidney68
Utilizador
Inscrito2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl WZL >> terça junho 11 - 19:28
ufff walka na calego bedzie do konca sezonu zwyciestwo nad wojskowymi duzo daje do tabeli teraz byle nie wpadac ze slabszymi druzynami i bedzie dobrze
pl WZL
Utilizador
Inscrito2013-03-04
pl ViciPL >> terça junho 11 - 20:32
a u mnie znowu wtopa :(

tracę punkty,ciężko będzie utrzymać się w walce o baraże a kolejny mecz z Wojskowymi :(
pl ViciPL
Utilizador
Inscrito2013-03-28
pl Tomplus >> quarta junho 12 - 12:47
Dzisiaj odbył się sparing z ŁKS składy rezerwowe, acz ŁKS wystawił silnego obrońcę (mogę go kupić :) )
Zastosowałem agresywne podejście i jak widzę opłacało się, chętnie z kimś zagram jeszcze sparring w godzinach nocnych aby przetestować nowe taktyki.
pl Tomplus
Utilizador
Inscrito2013-02-08
pl Sarmacja Będzin
pl Sidney68 >> quinta junho 13 - 09:02
Coś niedobrego się dzieje z moimi graczami. Miedź dokopała mi 2-1 chociaż od 2 minuty grali w 10 ?! Zaczyna robić się gorąco w lidze ;-(
pl Sidney68
Utilizador
Inscrito2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl ViciPL >> sexta junho 14 - 04:20
No i Cracovia leci w dół :(

Jak wam idą transfery ?
Ja postanowiłem stawiać na rozbudowę zaplecza i ew. z nowych juniorów zrobię Cracoviin Chwałę :)

Jutro mecz z Gliwicami , teoretycznie powinien być wygrany zobaczyymy co wyjdzie w praktyce :X
pl ViciPL
Utilizador
Inscrito2013-03-28
pl Tomplus >> sexta junho 14 - 21:29
@Marcin
Coś czuje ze w kolejnym sezonie będziesz jednym z liderów w 1 lidze.
Naprawdę ciężki mecz był z Tobą, miałem wiele szczęścia że wygrałem ten mecz, a na dzień dobry straciłem pomocnika, potem ten pomocnik dostał czerwoną, a potem mój najsilniejszy pomocnik znów musiał zmienić się za najsłabszego pomocnika w drużynie. Dobrze że napastnicy moi byli w formie :)
pl Tomplus
Utilizador
Inscrito2013-02-08
pl Sarmacja Będzin
pl WZL >> sábado junho 15 - 05:50
Mialem cicha nadzieje ze wlasnie z toba awansuje do kolejnej rundy a jak awansuje do 1 ligi to raczej pierwsza 8 bo nie mam takiej az dobrej ekipy.a kupowac raczej juz nie bede zawodnikow bo chce rozwijac narazie mlodych chce tylko awansowac i utrzymywac sie w niej :) i za 3 sezony zaszaleć na stale w gornej polce tabeli
pl WZL
Utilizador
Inscrito2013-03-04