Liga de Polónia Época 48 [2]

Fórum: Fórum da Liga rss-feed

Discuta sobre a sua Liga, quem são os favoritos para ganhar a Liga esta época, quais serão os promovidos, os despromovidos o que está a fazer na Taça.

Voltar a página principal do Fórum

[Sezon III] Ogólna dyskusja (112)

pl WZL >> sábado junho 29 - 06:28
ja np gram juz tylko mecz z wojskowymi najlepszym skladem a potem wystawiam graczy tylko tych co mam jeszcze do wyszkolenia wiec ci co ze mna jeszcze bede grac czyli np gornik siercza moga liczyc na pozytywny wynik
pl WZL
Utilizador
Inscrito2013-03-04
pl WZL >> domingo junho 30 - 11:11
no to zdobylem mistrzostwo drugiej ligi.Zostalem samodzielnym liderem choc na poczatku tak latwo nie bylo.widac ze po pewnym czasie moi mlodziki sie rozkrecili i wytrenowali na taki poziom aby znalesc sie w pierwszej lidze.Zycze teraz innym druzyną które wyląduja w barażach aby i one znalazły sie w najwyższej klasie rozgrywek.Powodzenia chłopaki
pl WZL
Utilizador
Inscrito2013-03-04
pl Lauri >> domingo junho 30 - 18:48
Gratulacje Marcinie :) powodzenia u nas w przyszłym sezonie
pl Lauri
Utilizador
Inscrito2013-02-10
pl ViciPL >> domingo junho 30 - 19:02
Gratuluję !!!

Mam nadzieję że w przeciągu kilkunastu sezonów wszystkie aktywne druzyny znajdą się w 1 lidze.

Poprzedni awansowicze dają radę i spokojnie się utrzymuja.
pl ViciPL
Utilizador
Inscrito2013-03-28
pl WZL >> domingo junho 30 - 19:39
widze ze wygrales z wojskowymi ciekawie skonczy sie tabela na koniec sezonu jeszcze nawet nie jest pewne ze wojskowi drugie miejsce zajma.Najciekawsze to chyba beda baraze :) bo teraz to praktycznie o pietruszke graja wojskowi i lks.ty i gornik siercza musza sie starac do konca sezonu zeby byc w barazach choc masz dobra sytuacje startowa zeby zostac w barazach
pl WZL
Utilizador
Inscrito2013-03-04
pl ViciPL >> domingo junho 30 - 20:04
Oj wyczuwam jutro wpadke z Zawiszą :(

Mam najlepszą sytuację ponieważ moi konkurenci grają ze sobą oraz z lepszymi drużynami.

Minusem jest to że moi chłopcy trochę siadli teraz :(
pl ViciPL
Utilizador
Inscrito2013-03-28
pl Sidney68 >> domingo junho 30 - 21:06
Wstaw po prostu 5 obrońców i tak trochę zamurujesz własną bramkę ;-) Osobiście wolałbym abyś jednak spadł na 5 miejsce. Nie chcę mieć z Tobą baraży. Lubin zasłużenie awansował a my to cieniasy które dopiero tworzą drużyny na 1 ligę. W następnym sezonie może odważę się zapukać do bram 1 ligi bo teraz...Czas pokaże jak to się poukłada wszystko. Do zdobycia jeszcze 9 pkt. więc do roboty chłopaki ;-)
pl Sidney68
Utilizador
Inscrito2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl St. Pauli >> segunda julho 1 - 05:04
Gratulacje Marcin!!
Powodzenia w 1 lidze ;)
pl St. Pauli
Amador
Inscrito2013-06-01
pl Trxior >> terça julho 2 - 16:22
A wiec, witam moich przyszlych rywali. :D
pl Trxior
Utilizador
Inscrito2013-04-20
pl La Zabawa
pl WZL >> terça julho 2 - 18:34
no ciekawa ekipa awansuje chlopaki zbrojcie sie na nastepny sezon
pl WZL
Utilizador
Inscrito2013-03-04
pl Sidney68 >> terça julho 2 - 21:50
Ja nie chcę do 1 ligi !!! Tanio odstąpie miejsce w barażach i dorzucę gratis naszą tajską masażystkę ! Na 1 ligę będę miał team za sezon. Już kombinuję jak przegrać baraże...ale moje juniorki pokazują klasę gdy grają o wysokie stawki ;-( Będzie ciężko zostać w 2 lidze ;-)
pl Sidney68
Utilizador
Inscrito2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl St. Pauli >> quarta julho 3 - 04:59
Trxsior witaj, witaj ;)
No i powodzenia oczywiście!
pl St. Pauli
Amador
Inscrito2013-06-01
pl Trxior >> quarta julho 3 - 08:54
Sid sio do ekstraklasy za jakaś słabszą drużynę :D
pl Trxior
Utilizador
Inscrito2013-04-20
pl La Zabawa
pl Sidney68 >> quarta julho 3 - 09:04
No i wszystko wiadomo. W barażach grają Wojskowi.ŁKS,Cracovia i ztnz. Chyba jednak zagram z Cracovią a tak chciałem tego uniknąć. Życie jest brutalne ;-) Ale to dopiero pierwsze baraże więc wszystko jest możliwe. Spadkowicze z 1 ligi są słabi i do ogrania. Zobaczymy co przyniesie los ;-)
pl Sidney68
Utilizador
Inscrito2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl St. Pauli >> quarta julho 3 - 09:58
Sidney ale przecież nie chcesz awansować także co za znaczenie z kim grasz :P
Z baraży na 100% zwycięsko wyjdą Wojskowi a kto obok nich ?? :P
Jeśli Sidney nie chce to tylko Cracovia :P
Nie wydaję mi się żeby ztnz albo Ci z 1ligi Wam zagrozili :P
Także powodzenia wszystkim w barażach!
pl St. Pauli
Amador