Liga de Turquia Época 70 [2]

Fórum: Fórum da Liga rss-feed

Discuta sobre a sua Liga, quem são os favoritos para ganhar a Liga esta época, quais serão os promovidos, os despromovidos o que está a fazer na Taça.

Voltar a página principal do Fórum

Selam (36)

tr Sainz >> quarta maio 8 - 20:54
@Deniz

Yine kendi sahamda yenildim yahu, hem de Tekirdağspor'a...Tüküreyim böyle işe, bu gidişle bir aksilik olacak gibi. :D

Yükselme/düşme sistemine gelecek olursak, aslında tamamen farklı bir sistem ama kolay anlaşılabilir şöyle ki;

2. Ligte play-off oynamaya hak kazanan 4 takım öncelikle kendi aralarında eşleşip maç yapacaklar.(Maçlar tek mi yoksa çift ayaklı mı bilemiyorum) Kazanan 2 takım, bir üst ligdeki 2 takım ile maç yapacak.Her şey işte bu maçlarda belli olacak.

İlk eşleşmelerde Tekirdağspor'a denk gelmezsen, ben senin yükselmeni garanti görüyorum.Bu sıralar hazırlık maçı yapma, sakatlık falan çıkmasın.

Umarım 2. ve 4. / 3. ve 5. ya da 2. ve 5. / 3. ve 4. kendi aralarında eşleşiyordur da Tekirdağspor ile uğraşmak zorunda kalmazsın. :D
tr Sainz
Amador
Inscrito2013-03-30
sco Raisdemort >> quarta maio 8 - 21:15
Bu aralar elimde olsa maç bile yapmayacağım :D Tekirdağspor 'u ilk maçta yendim ikinci maçı 3-2 kaybettim. Eşleşirsek çok ortada olacak mücadele.

Playoff sistemi güzel duruyor, umarım bir üst lige çıkabiliriz =)
sco Raisdemort
Amador
Inscrito2013-04-04
sco Raisdemort >> sexta maio 10 - 18:12
Enteresan bir maç oldu. En azından iki tarafın sakatlıklarının da süresi çok uzun değil.
sco Raisdemort
Amador
Inscrito2013-04-04
sco Raisdemort >> domingo maio 12 - 17:35
Sainz şampiyon oldu, tebrik ediyoruz =)
sco Raisdemort
Amador
Inscrito2013-04-04
tr Sainz >> segunda maio 13 - 21:46
Acayip bir lig olmuş, uzak kaldım maalesef.

Teşekkür ederim.
tr Sainz
Amador
Inscrito2013-03-30
tr IOnestaR >> segunda maio 20 - 13:58
selam arkadaşlar yeni sezonda herkese başarılar..
tr IOnestaR
Amador
Inscrito2013-04-08