Liga ţării Letonia sezonul 55

Forum: Forumul Ligii rss-feed

Discută despre liga ta, cine este favorită la câştigarea titlului? Cine va promova/retrograda? Cum te descurci în cupă?

Întoarce-te la forum

34. Sezona (79)

lv Namejs >> miercuri noiembrie 1 - 11:24

Lielākā haļava tajā spēle, ja par haļavu sauc kaut ko ar ļoti mazu iespēju notikt un lielu veikmses faktoru, ir tavi pirmie vārti, Dainix. Neesmu redzējis malējo winger aizsargu vārtus šādā līmenī jau ļoti ilgi.

lv Namejs
Nou venit
Înregistrat2014-07-06
lv Dainix >> miercuri noiembrie 1 - 11:41

Tas ir tikai normāli ka wingers ieliek banku pie stūra sitiena.

lv Dainix
Utilizator
Înregistrat2014-04-15
lv SK Latgols
lv valentain >> miercuri noiembrie 1 - 12:10

Es vārtu secībai nepievēršu uzmanību. Ja iestājas penalty pēc gūtajiem vārtiem, tad tas samazina nākamā eventa iespējamību un nav svarīgi, no 1:1 vai 3:0 dabū to 3:3, jo pretiniekam arī viss panāktu tikai pie viņa iespējām ieslēdzas. Pie 1:0 vai 3:0 mainās tik savējo iespēja iesist un nemainās pretinieku

lv valentain
Utilizator
Înregistrat2014-07-12
me FC Valentain
ua Spiegs >> miercuri noiembrie 1 - 21:54

Es agrāk pievērsu - man bija sezona, kad gandrīz pusi no ielaistajiem vārtiem zaudēju no 85. minūtes līdz spēles beigām. 3 līga, spēlēju ar jauniešiem apmēram vidējais vecums 22-23, taktikā iezaudējam, un arī pozīcijas pieredzē visiem zaudējam. 

Tad kādu laiku tam nepievērsu uzmanību, līdz ieviesa taktiku ''ātrie vārti'', ļoti iespējams, ka tur kaut kas tomēr ir apakšā.

ua Spiegs
Utilizator
Înregistrat2014-09-16
lv Modžahedi
ua Spiegs >> miercuri noiembrie 1 - 22:23

Bet tā Vincents malacis, izgudrojis kaut ko mūsu loģikai neatkožamu, veiksmīgi nostartēju EK un izveļos no līgas, neko nemainu un netieku atpakaļ, iztirgoju labākos un ceru, ka izdosies noturēties 2. līgā, bet tā vietā pārliecinoši uzvaru, lai gan citi ir pastiprinājušies.

Ar Mozambikas līgu identiski, ar lieslisku sastāvu neuzvaru, izdomāju naudas papelnīšanai paņemt atsdlodzi un negaidot uzvaru. 

ua Spiegs
Utilizator
Înregistrat2014-09-16
lv Modžahedi
ua Kristaps >> joi noiembrie 2 - 06:58

Nez, nez zinot, ka pamatpazīmes ir ņemtas no reālās dzīves/futbola un redzot jaunās specialitātes, tad manā uztverē ir diezgan loģisks tāds scenārijs. Un par savas loģikas un spēles loģikas sakritību jau ilgas sezonas spriežu pēc Rītdienas, Latgola, Zvezda "panākumiem". Manuprāt, ir daudzas nerakstītās sakarības un dažādu pazīmju kombinācijas, kas dod papildus bonusus spēlē vai negatīvu ietekmi un komandas ar visiem šķietami vājākiem spēlētājiem izdodas uzvarēt visiem šķietami stiprākas komandas. Varbūt es braucu auzās, bet pagaidām tas šķietami man dod kaut kādu man apmierinošu rezultātu.

ua Kristaps
Utilizator
Înregistrat2013-02-11
lv SK Liepājas Metalurgs
ua Kristaps >> joi noiembrie 2 - 07:09

Bet šosezon arvien vairāk pamanu, ka mūsu LV komandas no 1. līgas (būs jāpavēro arī 2. līgu) arvien vairāk stagnē spēles taktiskā ziņā, manuprāt, tas atspoguļojas arī EK rezultātos. Izskatās, ka liela daļa samierinājušies ar citiem nevajadzīgu spēlētāju pirkšanu un standarta 5-3-2. Taktiskā ziņā tik divas komandas kaut ko mēģina un izskatās, ka retais tik skatās TOP klubu spēles un pamana jaunas tendences utt...garlaicīgi un neefektīvi, tāpēc jau daudziem interese samazinās un kļūst par antīkām mēbelēm.

ua Kristaps
Utilizator
Înregistrat2013-02-11
lv SK Liepājas Metalurgs
lv valentain >> joi noiembrie 2 - 22:18

Par sevi varu pateikt, ka pērku citiem nevajadzīgus lētus spēlētājus, kuriem nevar daudz vērtība nokristies. Tā kā ne par ko necīnos, tad arī pretinieku nepētu, līdz ar to taktiski neizpaužos. Ir Māliņš un Endzelīns, mēģināju vienaudžus ST nopirkt, bet pagaidām pat pie 400M ir loterijas un nevienu nedabūju. Tā kā neesmu konkurētspējīgs, neko par Eirokausiem nedomāju. Bet gan man atkal būs klubs, ar kuru varēs cīnīties. Izlasei gan pretiniekus papētu un arī analīzes veicu. Un kurš būs, kurš izlasi pārņems? Nevadīšu tak mūžīgi

lv valentain
Utilizator
Înregistrat2014-07-12
me FC Valentain
lv Qwov >> vineri noiembrie 3 - 06:25

4-4-2 šobrīd nav ne par matu sliktātks veidojums par 5-3-2. Atšķirība gan tā, ka jāprot pielietot.

lv Qwov
Nou venit
Înregistrat2015-05-25
lv valentain >> vineri noiembrie 3 - 12:17

Man arī 523 ik pa brīdim patīk

lv valentain
Utilizator
Înregistrat2014-07-12
me FC Valentain
lv Ar4ers >> sâmbătă noiembrie 4 - 14:04

Izskatās, ka Laachiem draud bankrots.

lv Ar4ers
Utilizator
Înregistrat2014-12-30
lv Rīgas Dinamo
lv Qwov >> sâmbătă noiembrie 4 - 20:56

Latgols atā? 20 komandu līgu tomēr vajag?

lv Qwov
Nou venit
Înregistrat2015-05-25
lv Dainix >> sâmbătă noiembrie 4 - 21:55

Nav attā, sezona pat pusē nav. Ja izslēgtu haļavas faktoru, tad es būtu mierīgi top 5, bet kaut vai spēlēšu 2.līgā būšu pret 20 komandu līgu un punkts! Vnk pēdējās 2 sezonas, ja skaita arī šo tad 3 nav laika spēļu un pretinieku pētīšanai.

lv Dainix
Utilizator
Înregistrat2014-04-15
lv SK Latgols
lv Dainix >> duminică noiembrie 5 - 09:19

Un par spēlēšanu 2.līgā nemaz nesatraucos, jo Latvijā esmu izcīnījis pilnīgi visus iespējamos titulus (5x virslīga, 3x kauss, 4x superkauss, 5x u21 kauss) un nav vairs ko pierādīt. Vienīgi jāizcīna eiropas tituli.

lv Dainix
Utilizator
Înregistrat2014-04-15
lv SK Latgols
lv Dainix >> duminică noiembrie 5 - 17:48

3 cilvēkiem skaudība!??

lv Dainix
Utilizator
Înregistrat2014-04-15
lv SK Latgols