Liga ţării Polonia sezonul 17

Forum: Forumul Ligii rss-feed

Discută despre liga ta, cine este favorită la câştigarea titlului? Cine va promova/retrograda? Cum te descurci în cupă?

Întoarce-te la forum

Important Kolejne sezony w RS-71 (3621)

pl MAT >> sâmbătă octombrie 19 - 20:51
Ograniczenia dla wyższych poziomów budynków

Posiadając Nowoczesny kompleks treningowy (poziomy od 11 do 16), Nowoczesny ośrodek szkolenia młodzieży (poziomy od 11 do 16) oraz Centrum zdrowia (od 11 w górę) zarząd nie będzie sprawdzał twoich finansów. Co oznacza, że jesteś odpowiedzialny za to aby mieć wystarczającą ilość pieniędzy do utrzymania tych budynków.

Jeśli koszty utrzymania są zbyt wysokie, to istnieje opcja zburzenia budynku o poziom w każdym momencie. Zajmuje to 24 godziny i w trakcie tego czasu burzenie może być anulowane.

Jeśli drużyna ma negatywny stan finansów, to zarząd zdecyduje o zburzeniu jednego lub więcej budynków. Kiedy to się rozpocznie, gracz dostanie 14-dniowy okres, podczas którego będzie mógł cofnąć burzenie pod warunkiem uzyskania dodatniego stanu finansów.

Budynek, który został zburzony może zostać odbudowany za 50% kosztu i czasu budowy.

pl MAT
Utilizator
Înregistrat2014-06-04
dk Mystic Warrior Copenhagen
pl Sidney68 >> luni octombrie 21 - 12:05

Dzięki za info !

pl Sidney68
Utilizator
Înregistrat2013-01-26
pl ŁKS Łódź
pl Allocer >> sâmbătă octombrie 26 - 09:35

ale mi sie grupa w LE wylosowała, wpierdol :(

pl Allocer
Utilizator
Înregistrat2013-09-29
pl Poland Alloces Force
pl Vordum >> sâmbătă octombrie 26 - 12:42

Przecież Łotysz i Rusek są do ogrania

pl Vordum
Utilizator
Înregistrat2013-06-12
pl Wolni Kłaj
pl Mario >> sâmbătă octombrie 26 - 18:06, Editat sâmbătă octombrie 26 - 18:06

Przecież ty Allocer się znalazłeś w grupie LE pierwszy raz od nie wiem ilu sezonów. To już sukces. Jak uda się jeszcze jakieś punkty powyrywać to już w ogóle będzie ponad stan

pl Mario
Utilizator
Înregistrat2014-08-07
pl MKS Wataha Poznań
pl Nefix >> duminică octombrie 27 - 06:16

Znalazł się bo miał bezpośredni awans bo nasza liga za wysoko stoi. Teraz szuka wymówki za potencjalne zjebanie rankingu hehe

Grając od początkowych faz eliminacji można trafiać serio drużyny poziomu 3 ligi naszej i stukać punkty

pl Nefix
Utilizator
Înregistrat2013-09-19
pl Twierdza Wrocław
pl MAT >> duminică octombrie 27 - 07:45

Tylko w eliminacjach trzeba być rozstawionym, bo można trafić na takie z którymi ciężko zremisować choćby mecz. Ale na rozstawienie w dwóch pierwszych rundach trzeba zagrać z kilka meczy w eliminacjach lub zdobyć trochę punktów w fazie grupowej. 

@Allocer zdobądź trochę punktów to będziesz miał łatwiej w eliminacjach w następnych sezonach.

pl MAT
Utilizator
Înregistrat2014-06-04
dk Mystic Warrior Copenhagen
pl Allocer >> duminică octombrie 27 - 09:12

no nie wiem czy szukam wymówki, jak dostałem rozstawienie jako 4, czyli "chłopiec do bicia", i faktycznie nim jestem. Od kilku sezonów zmieniam strategię więc samo dostanie sie do tej fazy grupowej LE to juz sukces.

Notabene, chyba za sam "pobyt" w fazie grupowej są punkty do rankingu. 

pl Allocer
Utilizator
Înregistrat2013-09-29
pl Poland Alloces Force
pl Nefix >> duminică octombrie 27 - 22:28

Nie ma chyba nic za pobyt. Zresztą sukcesu też nie ma bo dostałeś się dzięki mnie i Nurkowi. Nie ma za co XD

pl Nefix
Utilizator
Înregistrat2013-09-19
pl Twierdza Wrocław
pl Allocer >> luni octombrie 28 - 19:30, Editat luni octombrie 28 - 19:31

zeby dostać sie do tej fazy grupowej, musiałem zająć te 3 miejsce, to był ten "sukces". nigdzie nie napisałem, że moim sukcesem jest gra w LE.

Poza tym za poprzedni sezon miałem 4 miejsce w współczynnikach klubowych gdzie dołożylem ponad 7 punktów. Wiadomo że dołożyliscie z nurkiem sporo więcej, ale to i tak więcej niz cała tu śmietanka ligowa ;]

więc brzydko mówiąc, "nie zesraj się" ;]

pl Allocer
Utilizator
Înregistrat2013-09-29
pl Poland Alloces Force
pl Nefix >> luni octombrie 28 - 19:42

Pierwszy raz dostałem pod postem disslika wiec chyba jednak sie zesram XD

W tym sezonie nagroda za 3 miejsce bedzie wycieczka na "potyczke z dziecmi z bulerbyn"* moze byc ciezka przeprawa w 1 rundzie

*- nie dotyczy nie rozstawionych

Podsumowujac skoro juz znalazles sie w grupie tych przez ktorych liczbe dzielony jest wypracowany wspolczynnik to mogles zapewnic chociaz 11 grajkow. Nic wiecej

pl Nefix
Utilizator
Înregistrat2013-09-19
pl Twierdza Wrocław
pl Vordum >> marţi octombrie 29 - 15:09

A to akurat prawda, jak ktoś jest w europejskich pucharach to powinien działać dla dobra wszystkich, a posiadanie podstawowej jedenastki do pucharów jest ważne...

pl Vordum
Utilizator
Înregistrat2013-06-12
pl Wolni Kłaj
pl Mario >> marţi octombrie 29 - 18:03

Znaczy żeby nie było - Allocer i tak ma lepszą jedenastkę niż pewnie 12 zespołów w polskiej lidze, więc to nie tak, że sabotuje wasze wysiłki, tylko nie musi robić nic więcej, bo mu na to sami pozwalacie własnymi składami XD

pl Mario
Utilizator
Înregistrat2014-08-07
pl MKS Wataha Poznań
pl Vordum >> miercuri octombrie 30 - 08:57

Tak ale tu nie chodzi o polską ligę tylko o puchary. Awansujesz do pucharów, zwłaszcza do fazy grupowej to powinieneś się wzmocnić...

pl Vordum
Utilizator
Înregistrat2013-06-12
pl Wolni Kłaj
pl Allocer >> miercuri octombrie 30 - 09:54

Bez przesady. Nie będę robił transferów pod LE jeśli mam inny plan na swój klub.

Zawsze możecie te 3 miejsce zająć i w następnym sezonie spróbować szczęścia :P

pl Allocer
Utilizator
Înregistrat2013-09-29
pl Poland Alloces Force