Liga ţării România sezonul 65

Forum: Forumul Ligii rss-feed

Discută despre liga ta, cine este favorită la câştigarea titlului? Cine va promova/retrograda? Cum te descurci în cupă?

Întoarce-te la forum

Sezonul 15 (33)

ro SpYnAlL >> miercuri martie 4 - 15:15
nici eu nu prea mai pricepe''' :p sunt meciuri in care am posesie.faze,etc...,etc, si sunt mai bun ca echipa adversa,dar degeaba :)))
ro SpYnAlL
Utilizator
Înregistrat2013-06-03
ro Jeicky >> miercuri martie 4 - 16:31
Nu chiar random, dar nu departe.
ro Jeicky
Utilizator
Înregistrat2013-02-07
ro FC Univ Craiova
ro RSM >> miercuri martie 4 - 20:29
Parcă aş fi într-un film absurd..
ro RSM
Admin comunitate
Înregistrat2013-03-19
ro RS FC
ro sanrensei >> luni martie 9 - 17:05
Toate analizele imi spuneau ca ma bate Craiova la minim 2 goluri diferenta. Se pare ca azi am dat numai 6-6. Sorry Jeicky.
ro sanrensei
Utilizator
Înregistrat2014-01-11
ro Jeicky >> miercuri martie 11 - 14:40
beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeepppppppppppppppppppppp
ro Jeicky
Utilizator
Înregistrat2013-02-07
ro FC Univ Craiova
ro RSM >> miercuri martie 11 - 17:59
Se pare că echipa mea e de retrogradare..
ro RSM
Admin comunitate
Înregistrat2013-03-19
ro RS FC
ro Luiza Campioana >> miercuri martie 11 - 18:03
wawa!victorie in deplasare!!!poate scap de retrogradare:)
ro Luiza Campioana
Utilizator
Înregistrat2013-02-09
ro Minerul Lupeni
ro Jeicky >> miercuri martie 11 - 19:15
Tu(Luiza) vorbesti numai 2 la leu in ultimul timp.
ro Jeicky
Utilizator
Înregistrat2013-02-07
ro FC Univ Craiova
ro Luiza Campioana >> joi martie 12 - 21:02
dc flaviule?pai nu vezi ce rau merg in ultimul timp?acum,sa fie toate bune,fac egal cu ultima clasata!Bvo Vlad!
ro Luiza Campioana
Utilizator
Înregistrat2013-02-09
ro Minerul Lupeni
ro Jeicky >> sâmbătă martie 14 - 16:38
Incep tot mai des sa-mi pun intrebarea daca si rezultatele sunt random ca si prostia aia de raport ?!?!
ro Jeicky
Utilizator
Înregistrat2013-02-07
ro FC Univ Craiova
ro RSM >> sâmbătă martie 14 - 17:17
Dacă te referi la analiza dinaintea meciurilor, mi se pare cea mai inutilă funcţie a jocului. Nu ia în considerare setările tactice suplimentare, acelea fiind importante. Ca o "superstiţie", de fiecare dată când am analizat un meci am luat bătaie, fără excepţie..

Cât priveşte meciul de azi, nu speram la mai mult de un egal, dar ai avut suficient ghinion încât să iasă cum a ieşit. Mi-e foarte greu să cred că au fost atât de relevante schimbările pe care le-am făcut în ultimele zile încât să te bat la tine acasă.
ro RSM
Admin comunitate
Înregistrat2013-03-19
ro RS FC
ro Luiza Campioana >> sâmbătă martie 14 - 21:06
pai nu e bataie de joc simulatorul asta ?am inteles ca tot se reconstruieste ,se vrea ceva nou,dar sa termini 2-2 acasa ,cu 4 goluri marcate e prea de tot !in ce manager mai e asa?joc managerdefotbal de 8 ani,am avut si acolo dezamagiri,dar bataie de joc ca aici niciunde!inteleg ca echipa mea e mai slaba decat altele,dar nici cu cele in care am valoarea lotului dublu,posesie,statistica de partea mea sa nu castig e pre mult chiar si pt mine !E pacat ca sunt manageri care doresc sa ajute la dezvoltarea jocului(si no ajuta pt 0,5 credite in plus)iar cei care sunt,,la varf'' ne trateaza ca pe niste pioni.Ii trimit mesaj cu idei lui Vincent de Boer ,se bucura,imi spune ca sunt f bune si de cateva sezoane astept ca macar 1 sa fie pusa in aplicare.s aveti spor,bucuria de a juca,dar cred ca iau pauza macar cu activitatea...
ro Luiza Campioana
Utilizator
Înregistrat2013-02-09
ro Minerul Lupeni
ro SpYnAlL >> duminică martie 15 - 20:04
pfff, am avut lovitura libera in ultimul minut de joc si D-l arbitru nu ne-a mai lasat sa executam,putea fi un 1-0 :p, se umbla la arbitri nu gluma :)))))
ro SpYnAlL
Utilizator
Înregistrat2013-06-03
ro Jeicky >> marţi martie 17 - 14:26
Am ucis primavara.:(
ro Jeicky
Utilizator
Înregistrat2013-02-07
ro FC Univ Craiova
ro sanrensei >> marţi martie 17 - 17:54
Cine nu e activ, se duce incet, incet, dar sigur.
ro sanrensei
Utilizator
Înregistrat2014-01-11