Imi >>
Четверг Март 18 - 17:14 Szia, üdv a játékban :)
A bajnokság most ért épp véget, úgyhogy jegyeladás sincs. Majd ha kezdődik az új szezon és meglesz a bajnoki sorsolás, akkor lehet majd újra jegyeket eladni. De azt is csak a hazai bajnoki időpontja előtt 3 nappal lehet elkezdeni. Ha az emlékem nem csal, akkor ezt úgy lehet, hogy más csapatok meccseire veszel jegyet és cserébe el tudod küldeni a te meccsed linkjét, hogy vegyenek tőled is. Ez némi időbe telik (vagy ha beruházol egy VIP tagságra, akkor egy kattintással ez megoldható.)
A meccsekre felkészülni úgy lehet, hogy felszórod a kezdőcsapatot és elmented a felállást. A taktikát szerintem az elején még nem kell állítgatnod, jó az alapbeállításokkal is. Előbb kezdd el kiismerni magad a játékban, olvasgasd a Segítséget, sok hasznos dolog fellelhető ha visszaolvasol a fórumban pl.
A játék az 5-3-2-es felállást preferálja leginkább. A helyedben szereznék be kölcsönbe 1 kapust minél jobb blokkolás értékkel ( 5 fölötti legyen legalább), illetve 1 középpályást minél jobb passzolással (6 vagy jobb) és 1 csatárt minél jobb góllövéssel. (6 vagy jobb) Ezekkel tönkrevered az 5. osztályt. :)
Az épületeknél első sorban a stadion+büfé+ajándékbolt hármast érdemes fejleszteni, bár asszem a utóbbi 2 csak 3-as stadionnál jön a képbe. De ezek hozzák idővel a nagy pénzeket. Aztán másodlagos prioritásként az Edzőközpont, harmadlagosként mehet a többi. De ez csak az én preferenciám.
Hogy minél több néződ legyen, ahoz a népszerűséget kell növelni. Ez mindenképpen nő ahogy telnek a szezonok, de lehet "gyorsítani" is. Ehez az kell hogy a hazai meccseidet meg kellene nyerned, legyen 2-3 népszerű tulajdonságú játékosod akik mindig pályára lépnek, és az ajándékbolt+alkalmazott is erősen tudja ezt növelni. Ha kihagytam valamit, akkor valaki úgy is kijavít majd :)
Kérdezz nyugodtan, bár inkább javasolnám erre a Van egy kérdésem topikot :)