Лига Эстония Сезон 40

Форум: Форум Лиги rss-feed

Обсудите вашу лигу, кто будет фаворитом на победу в лиге в этом сезоне? Кто будет повышен / понижен, какая ситуация в кубке?

Вернуться к списку форумов

H65 (40)

ee Taavi >> Четверг Апрель 14 - 09:24

Omaasi kas keegi üldse ostab enam, krediitidega pole eriti midagi teha, kui sul on 100 olemas ei pea kunagi juurde tekitama endale

ee Taavi
Администратор сообщества
Зарегистрировано2014-01-17
ee FC Pusa
ee onuelver >> Четверг Апрель 14 - 14:30

No popularityt tahaks rohkem juurde et kunagi Albaanias ka stata täis tuleks. Enamus ju botid ning vähesed teisedgi ei too eriti rohkem publikut kui 150k. Raha tuleb aeglaselt. Kui nüüd FA3 tellin siis ei saa ma enne järgmise hooaja lõppu ühtegi uut noort osta väga. Peaksin tolle itaallase kombel satsi siis rauku täis ostma jälle?? Too etapp on juba korra läbitud et laipade abil end ülespoole upitatud ning siis hakkas see vastu. Praeguse satsiga CL Q2 on raske läbida hea kui mingigi punkti kätte saab. 

ee onuelver
Продвинутый
Зарегистрировано2014-09-02
ee Puka City Strikes Back
ee onuelver >> Пятница Апрель 15 - 05:26

Asi läheb siin hapuks- Anarch on ka vallandatud ning Torni ja Anomaalia pole hulk aega sees käinud ning arvavad et see vahepealne puutumatus veel kehtib.  Nii on varsti meil 10 klubi pluss dj speed vaid järel.

ee onuelver
Продвинутый
ee Balthazor >> Воскресенье Апрель 17 - 14:21

Mängid võidu peale, teed hunniku viike. Paned "settle for draw" ning saad hooaja suurima sauna meeskonnalt, keda peaks suutma vahel ka võita. Ei oska enam seda mängu, kuigi midagi pole nagu juba aastaid siin muudetud.

ee Balthazor
Продвинутый
Зарегистрировано2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Taavi >> Воскресенье Апрель 17 - 17:00

Väga lihtne mäng , paned hea meeskonna kokku ja mängid 5-3-2 :D

ee Taavi
Администратор сообщества
ee FC Pusa
ee Balthazor >> Воскресенье Апрель 17 - 18:24, Отредактирован Воскресенье Апрель 17 - 18:25

Mul on veel suht-koht parim meeskond läbi klubi ajaloo, kui teistega võrrelda, vanasti oli mul kogu aeg üks liiga nõrgimaid rivistusi. Aga vahest ongi see 5-3-2 kurja juur, paremate tulemuste aegu sai rohkem 4-3-3 mängitud. Praegu pole tasemel kolme ründajat, Topuzov liiga noor ja Onyali liiga vana, Vavveti sai täna esimest korda üldse väravale pihta sel hooajal.

ee Balthazor
Продвинутый
ee Dünamo Tallinn
ee Taavi >> Воскресенье Апрель 17 - 21:09, Отредактирован Воскресенье Апрель 17 - 21:16

No sa alati seal 6nda koha kanti, ma ei tea miks te onuelveriga mõlemad neid kehvasi noorendusi teete, ostate väga kehvakesi endale...ajate paariks hooajaks palgad alla, lahmid cateringi teise staffi, paarsada milli hooajas ja 2 hooaja pärast saate 4 ülikõva mängijat osta 

Tournament playerite ostmisel pole sul ka mõtet, neid tasub siis osta kui sa oled kindel et need sind eesti liigas ka kõrgele viivad, maksad 100m keskmike eest kui 130m saaks häid, võta 1 hea mid, 1 hea fw ja hea keeper, ülejäänd agressive,modest,teamplayer,selfish jne... Sul 125m eest ostetud mid kellest pole mingit kasu, maksad 20m peale ja oleks teamplayer 6.5 talent tema asemel kõmmutaks 20 assisti korraliku forwardiga

ee Taavi
Администратор сообщества
ee FC Pusa
ee onuelver >> Понедельник Апрель 18 - 03:54

Mul pole kunagi siukest pappigi olnud et nii kallitest kari kokku osta :D kui vanad korraga ära müüks siis kukuksin kohe välja ning jääks kahe liiga vahele kõikuma. Teine liiga on lihtsalt liiga nõrk ja sealt ei tule ka publikut niipalju et tasuks seal istuda.

ee onuelver
Продвинутый
ee Taavi >> Понедельник Апрель 18 - 05:57, Отредактирован Понедельник Апрель 18 - 05:59

Ostad prügi kokku ju kalli hinnaga :

https://rockingsoccer.com/en/soccer/info/player-2193584/employment

https://rockingsoccer.com/en/soccer/info/player-2032641

https://rockingsoccer.com/en/soccer/info/player-2275264/employment

Hea ost sul :

https://rockingsoccer.com/en/soccer/info/player-2259594/employment

Kui rahaga probleeme pane cateringi teine staff, nagunii sul kedagi head ei ole, teenisid vahepeal 10 hooaega järjest rohkem raha kui mina või veenus näiteks

Keeper 200m

Kaitseliin 400m

Keskväli 450m

Rünne 500m

Selliste rahadega võid juba CL võidu ära kobistada, ma müüsin vanurid maha oli mul ainult 800m mu praeguni poolik ja ründaja ning mõned YA3 noored. Nüüd 5 kuud hiljem mul on igas liinis väga hea mängija ning paar varumees isegi,400m eest mehi müüa + 300m väärtuses farmi mängijaid.

Raha tuleb meil sisse samamoodi, mul tuleb isegi vähem sest maksan isegi rohkem palkasi, ei ole nii et suurtematel on suuremad staadionid ja sponsorid, kõik on kõigile sama.

Cateringi võid staffi panna pooleks hooajaks, tuleb ainult paar tuhat XP kaotust mängijatele aga sul ei ole nagunii kedagi head kes nüüd sul heaks mängijaks kasvaks

ee Taavi
Администратор сообщества
ee FC Pusa
ee Balthazor >> Понедельник Апрель 18 - 18:09

Ma ei ole neid mängijaid, keda olen tahtnud, pea kunagi kätte saanud, ikka lõpetavad mingis Portos või M.Jacksonis vms kindlas klubis. Samuti on hulk underbide tagasi lükatud, ju eeldavad, et mul raha ropult. Lõpuks pead lihtsalt võtma, keda veel saadaval ning üle maksma, muidu jääb jälle auk meeskonda nagu Tammlehe eel, kui keskvälja augu tõttu teise liigasse matsatasin. Rahadega pole ma kunagi olnud hea majandaja. 

Kusjuures ma isegi arvasin, et jõuan stabiilseks keskmikuks ja eurokonkurentsi, aga see põlvkond tundub omadega olevat metsa läinud, pealtnäha mitte just tugevamate Kosmose ja Tartu vastu pole juba pikemat aega ühtegi võitu tulnud. Need kunagised regulaarsed 6.-7. koha kanti hooajad polnud mul kindlasti liiga 6.-7 sats, heal juhul 8. tugevuselt, aga sähvatas vahel esimesse poolde ka, nüüd pole aga 6. kohale veel asja olnud. Kaalun kogu põlvkonna mahamüümist hooaja lõpus, sest juba on osade mängijate "parim enne" käes ning ajaks, kui võimalikud juurdeostud tasemele jõuavad, lootusetult vananenud. Kui juba teise liigasse minna, saab ehk Neemelole ka paar hooaega põhis kirja enne kui ta ära müüa ja siis korralikum uus värku osta. Mingit koondise materjali temas pole, kuigi oli ST nagu. Hetkel on ta listis 28. ehk kuskil juunis-juulis tuleb ehk järgmine ST. 

ee Balthazor
Продвинутый
ee Dünamo Tallinn
ee onuelver >> Понедельник Апрель 18 - 22:15

Ah nüüd plaanitakse seda teha mille eest mind kogu aeg on hoiatatud?

ee onuelver
Продвинутый
ee Balthazor >> Вторник Апрель 19 - 04:23

Vahe on selles, et ma pole paar hooaega kedagi juurde ostnud ja kui nüüd ostan, siis tolleks ajaks kui nad valmis on, pole praegused enam kõlbulikud. Parem nad siis enne lõplikku vananemist ära müüa.

ee Balthazor
Продвинутый
ee Dünamo Tallinn
ee Taavi >> Вторник Апрель 19 - 07:38

SPL ostab aint paar mängijat hooaja jooksul, müügil neid palju :D otsima pead, oma 4-5 hooaega läheb, mul oli 5 hooaega otsingus athletic kaitsja, algul ostsin ühe kehvema,hiljem nägin paremat ja ostsin selle ka endale

ee Taavi
Администратор сообщества
ee FC Pusa
ee Balthazor >> Вторник Апрель 19 - 18:11

Ma olen ka viimased aknad eelkõige just kaitsjaid otsinud, hetkel pole mul pmst kedagi pingilegi panna peale kahe vanuri ning ega see viies(Käkk) pole ka selle liiga tasemel ju. Imekombel on just kaitse see, mis ainsana püsti seisab, muidu oli see alati "vaeslaps".

Nüüd on veel puudu viigid Alkohoolikute ja Chargersiga ning siis täispakett olemas. Kunagi õite ammu olid botiliigad viike täis, ju siis mõni tegi ka selle ära, ehk isegi topelt.

ee Balthazor
Продвинутый
ee Dünamo Tallinn
ee Balthazor >> Суббота Апрель 23 - 18:57, Отредактирован Суббота Апрель 23 - 19:20

Ei tea, mis neil nüüd hakkas? 25 mängu jooksul ei saadud esikaheksa klubide vastu ainsatki võitu ning nüüd 2 järjest? Hiljaks pole jäädud?

Eks endist Reinhardi ootab sarnane saatus nagu Austrias hetkel 9. kohal olevat FC Wien #5, kus pärast kauaaegse omaniku lahkumist ilmus sama tegelane, müüs maha kõik vähegi perspektiivikad mängijad, ostis klubi täis 30+ vanureid ja lasi jalga. Siis tuli teine rändtirts kes juhtis klubi korra medalile(Euroopast sai ta nulli), mullu suutsin ta medalilt ja Euroopast välja jätta ning tänavu polnud klubist suurt midagi järel, paari päeva eest pages rändtirts #2 uppuvast klubist ja võttis sealt veel 3 kobedamat mängijat(sh värku) kaasa. Ka Reinhardi praegune juht pole üheski klubis üle 2 hooaja kestnud. Nii et paar hooaega ja see klubi ilmselt kaob tippseltskonnast püsivalt. Kas Anarchi uus juht suudab püsivama ja toimiva klubi üles ehitada, saab näha. Muidu peavad Chargers ja Navi seda tühikut täita suutma, Anomaalia ja Torni ei tundu niipea huvituvat promotsioonist.

ee Balthazor
Продвинутый
ee Dünamo Tallinn