Balthazor >>
Четверг Январь 15 - 18:42, Отредактирован
Четверг Январь 15 - 18:47 Järgmisel hooajal tulevad minu luuserid ka siia tappa saama. Pole vaid kindel, kas enam minu juhtimisel, mul neist juba suht kõrini. Kindlasti ei ole ma pretendent tagasi Meistrikasse ronima, praegusest oma margi täistegemisest mulle aitab ja mõtlen, et never ever. Selle meeskonnaga kolmandas mütata ma kindlasti ei kavatse, sinnalangemise korral jätan nad raudselt.
Oli teil vaja eelmise hooaja lõpus kõigil tipus nii ära kustuda? Praegu oleks siin mul palju huvitavam näha, kas mu koosseis siin saaks uue mootoriga veel hakkama või võitleks ka viimaste seas.
Ahjaa, Andy kommentaari paranduseks: säraTU punane latern. Pole mitte millegi üle särada peale selle, et mingi imeliku vimka tõttu on mul õnnestunud igalt meeskonnalt punkt kätte saada, mis ühele pika puuga viimasele just kuigi loomulik ei tohiks olla. Pigem eelistaks 3-4 kõvema vastu nullil olla ning lähemaid meeskondi ikka võita, mitte närveerida et kas saan liiga eelviimase vastu viigi kätte või mitte, oleks ehk loomulikum.