Balthazor >>
Вторник Апрель 8 - 03:11, Отредактирован
Вторник Апрель 8 - 03:26 Värkude trenn pidi kõige aeglasemalt üldse kulgema, nagu üldfoorumist lugesin. Kaitsjad vist kah aeglasema arenguga.Poolikuile ja ründajaile tuleb enamasti 0,05 tärni pea iga parandamisega juurde, noorele ründajale paaril korral isegi 0,1. Värkudel ja kaitsjail tihti ei tulegi juurde nähtavalt(samas mu kaitsjad ja kiiprid pärinevad YC varasematest aegadest ning neil talenti seetõttu ka vähem).
Kas teil tuleb ka noortekast mängijaid üht tüüpi seeriatena? Mul tulid algul vaid poolikud ja kaitsjad, siis tuli 4-5 värkut jutti ning siis mitu ründajat. Nüüd paar viimast on olnud taas poolikud.
Ise vaataks selle järgi, et kumba mul rohkem vaja oleks, endal kalduks asi küll värku poole, sest teine värku mul ikkagi suht nõrk oma 2,3-2,5 tärniga. Tõenäoliselt läheb oma 2 hooaega vähemalt, et 3 tärnini jõuda, siis hakkab Enel juba ära kukkuma. Poolikute kohalt mul järelkasv olemas ning ei välista, et müün peagi Rätsepa maha ning teen Stennust põhimehe. Aga eks sa tea enda mängijaid ja nende seise paremini. Mul pole vist pääsu mõnest uuest transfer recordist, loodan et saan ikka mõne parema mehe.