Лига Эстония Сезон 77 [2]

Форум: Форум Лиги rss-feed

Обсудите вашу лигу, кто будет фаворитом на победу в лиге в этом сезоне? Кто будет повышен / понижен, какая ситуация в кубке?

Вернуться к списку форумов

Hooaeg 8 (337)

ee Taavi >> Воскресенье Февраль 16 - 14:20
Ma nii palju aega küll ei leia...pokker võtab nii palju aega ära :D
ee Taavi
Администратор сообщества
Зарегистрировано2014-01-17
ee FC Pusa
ee Taavi >> Воскресенье Февраль 16 - 14:38
Kas sellisest mängijast võib üldse asja saada või peale hooaja lõppu kohe müüki? Või annan 2 hooaega veel laenule ja müün siis?

http://rockingsoccer.com/en/soccer/info/player-358653
ee Taavi
Администратор сообщества
ee FC Pusa
nz Luke Broadcast >> Воскресенье Февраль 16 - 14:43
no ei saa asja sellest kuidagi....
nz Luke Broadcast
Новичок
Зарегистрировано2013-09-18
ee Taavi >> Воскресенье Февраль 16 - 16:24
Aga kas targem hoida veel laenul või müüa maha hooajavahetusel?

Laenamine toob pm palga tasa
ee Taavi
Администратор сообщества
ee FC Pusa
nz Luke Broadcast >> Воскресенье Февраль 16 - 16:35, Отредактирован Воскресенье Февраль 16 - 16:36
targem on vallandada, sa jäädki treenima teda...või siis üritada müüa poole hooaja pealt. samas see summa on nii väike, et pigem ikka vallanda....

a ta on sul praegu laenul väljas, eks siis ürita müüa hooaja lõpus. äkki saad 50k
nz Luke Broadcast
Новичок
ee Balthazor >> Воскресенье Февраль 16 - 16:54
Tõlke poolel võin natuke ehk abiks olla, kuigi mu inglise keel pole ka teab mis tasemel. Ning ajaga on nii ja naa- mingitel perioodidel seda napib.
Seda kõnealust mängijat võib ju müüa üritada, kui veab, maksab mõni bot ehk isegi 30 tonni ära. No Eesti 4. liiga bottidele oleks ta korralik täiendus isegi :D ise olen kõik mille väärtus 0 pole, müüki lükanud ning mingi kopika kätte ka saanud hiljemalt teisel katsel. Ma pole küll kindel, kas väljalaenatud mängijat siin poole hooaja pealt müüa saab.
ee Balthazor
Продвинутый
Зарегистрировано2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Taavi >> Воскресенье Февраль 16 - 18:05
Mu mõte oli et mõttetu teda 30k eest maha müüa kui saaksin 2 hooaega veel laenule anda ja siis 200k eest ntx maha müüa
ee Taavi
Администратор сообщества
ee FC Pusa
nz Luke Broadcast >> Воскресенье Февраль 16 - 18:22
usu mind, 2 hooaja pärast see 200 000 ei ole mingi summa ja sul pole teda mõtet hoida. ise juba müüsin 2.6* ja 21 aastased maha hooaja alguses, kuna lihtsalt polnud ruumi neile ning ega ma nüüd väga kaua mänginud ei ole...
nz Luke Broadcast
Новичок
ee Taavi >> Воскресенье Февраль 16 - 18:26
Okei , eks viskan hooaja lõpus müüki kui laenult tagasin on , äkki boostib oma value 100k peale ära isegi
ee Taavi
Администратор сообщества
ee FC Pusa
nz Luke Broadcast >> Воскресенье Февраль 16 - 19:02
endal on 4 mängijat välja laenatud praegu, kahest võib isegi omale tiimile kasu olla tulevikus. oleks võind rohkem laenule saata ja noori turult juurde osta, järgmisel hooajal saadan kindlasti 10 mängijat laenule...
nz Luke Broadcast
Новичок
ee Taavi >> Воскресенье Февраль 16 - 19:46, Отредактирован Воскресенье Февраль 16 - 19:49
Ma alles lastekingades siin mängus et pole nii palju järgmine hooaeg saata vist :D

pealegi , alla 2* mehi nad eriti võtta ei tahtnud , isegi kui raha miinimumi panin

Selline vennike on laenul , ei saanud alles jätta endale kuna laenumehed + bloembergen ja kartowski vms on kindlad varumehed mul.

Ei tea ainult kui palju nendest meestest asja saab , kas üldse 5 tärnini kunagi jõuavad?
ee Taavi
Администратор сообщества
ee FC Pusa
nz Luke Broadcast >> Понедельник Февраль 17 - 05:20
mul jõuab 5* vast kõige esimesena Bieber, aga mängudes tast kasu küll pole :D Torres samas kõigis kuues mängus olnud minu parim...täna ka aitas välja tassida
nz Luke Broadcast
Новичок
ee Taavi >> Понедельник Февраль 17 - 05:25
Ma sain boti vastu napi 1-0 võidu :D haige kuidas meeskond ei funksi...maha müüma ründajad vist
ee Taavi
Администратор сообщества
ee FC Pusa
nz Luke Broadcast >> Понедельник Февраль 17 - 05:29
mul on 9.30 üsna tugeva boti vastu karikamäng (kuigi 4.1 liiga), aga siiski päris 2* sats ei ole, FC Tallinn #6. Päris palju varu läheb sisse, kui nad nüüd ei suuda, siis küll kaotan rahaliselt...
nz Luke Broadcast
Новичок
ee Taavi >> Понедельник Февраль 17 - 05:32
Karikas saab publiku tulu ka muidu?

Ja vaatasin et Veerikul ei vedanud lotoga üldse :D ML vastane kohe ees
ee Taavi
Администратор сообщества
ee FC Pusa