Mul oli tutorialis tehtud 150c mängija ka üks põhimehi, aga vahest on nood madalamad krediidivennad lihtsalt ajale jalgu jäänud. Alustasin omal ajal Meistriliiga struggleriga ning algul oli mul põhis ikka mõni alla 3 tärni mees küll. Seega oli algselt 3,2* vend mul kõva lisa tiimi, kuid mõni hooaeg hiljem jäi ta kehva talendi tõttu noorematele veidi jalgu. Parimal mängijal oli 3,65 tärni, tollase koosseisuga kukuks ma kolmandast vist kolinal välja :D Puka Cityl on juba oma mehi 7, kel vähemalt 3,65 tärni ja 3 laenumeest veel lisaks, sinna poleks 3,2* ja 25-aastase tüübiga mingit täiendust loota. Kui oleksin alustanud tollal ise kolmandast, oleks selline mängija olnud vist kohe meeskonna tähtmängija, mõnel botil polnud siis ühtki kolmetärnist meest.
Hetkel saaksin teha oma scout offices peaaegu kolm 350c mängijat.
Eelvaateid: 18a ründaja 2,45-4,45*, talent 3,65
18a poolik 2,25-3,75, talent 3,7 (mul üsna samade näitajatega, kuid parema talendiga 17a poisid olemas)
Puka City jaoks oleks nad praegu jah veel hea täiendus, aga tal pidi olema vaid 120 krediiti. 500c omad kannatavad veel võrdluse minu noortega välja, kuna võib saada 15-aastasi ja paremate fixed skillidega noori, kes küll talendilt juba kaotavad mu oma noortele. Kui ma need 1.3M SO7 jaoks ohverdan, pole ma siiski kindel, et ei saa 17-aastast keskpärast noort, kes iial mul põhisse ei jõuaks.