Лига Эстония Сезон 79

Форум: Форум Лиги rss-feed

Обсудите вашу лигу, кто будет фаворитом на победу в лиге в этом сезоне? Кто будет повышен / понижен, какая ситуация в кубке?

Вернуться к списку форумов

Hooaeg 15 (95)

ee antwonfisher >> Вторник Февраль 17 - 19:39
Hetkel on mu meeskond, kes liigas kõige vähem võitnud ja kõige vähem kaotanud (mõlemas kategoorias jagan seda vastavalt siis vihatud ja ihatud tiitlit) :D
ee antwonfisher
Продвинутый
Зарегистрировано2013-05-28
ee Chargers
ee Kaarel >> Среда Февраль 18 - 15:37
Tasa sõuad, kaugele jõuad :D
ee Kaarel
Продвинутый
Зарегистрировано2013-12-25
ee Anonüümsed Alkohoolikud
jm Haile Selassie I >> Пятница Февраль 20 - 17:38
Uskumatu, et ma 2.35* väravavahiga liiga liidrilt punkti kätte sain.
jm Haile Selassie I
Продвинутый
Зарегистрировано2013-03-17
ee Taavi >> Пятница Февраль 20 - 21:58
joppas räigelt sul et kaitsjad 9 lööki ära blokkisid ja ülejäänud mööda läksid :D ainult 1 löök läks raamidesse
ee Taavi
Администратор сообщества
Зарегистрировано2014-01-17
ee FC Pusa
ee Balthazor >> Суббота Февраль 21 - 07:01
Midagi on viltu, kui Augur nii varakult juba liidrikohta ründab- ju kukub hooaja lõpul välja hoopis :D
ee Balthazor
Продвинутый
Зарегистрировано2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee Taavi >> Суббота Февраль 21 - 10:44
Neil kosmosega läheb rebimiseks, kosmos väga heas hoos , euroopas sai ka ühest kõvast tegijast jagu :D ei usu eriti et tartu seal vastu peab , aga võiks , oleks huvitav vaadata , mina jään vast nüüd järgmised 5-6 hooaega relegatsiooni kohaga mässama peale seda hooaega ja siis pisike noorendus :D
ee Taavi
Администратор сообщества
ee FC Pusa
ee Taavi >> Суббота Февраль 21 - 14:50
Auguri vastu punkt korralikult ära kobistatud :D nüüd tükk aega vist talt punkte ei saa :D

TC10 hakkab lõpuks valmis saama! 70+ päeva ikka julm :D

Upgrading
1 days 13:21:12
ee Taavi
Администратор сообщества
ee FC Pusa
ee onuelver >> Воскресенье Февраль 22 - 09:04
Mida ma oma 1 milliga teha saakski, kui noortekas level 6 valmis:
Training complex 8 ligi 3 milli
Health center 6 üle 2 milli
Stadium 5 üle 2,7 milli ning vaid 2 mängus üldse olnud küllalt publikut
Fanshop 5 ei saa enne staadioni teha
Scout 3 125K, aga milleks?
Catering 3 100K see ehk tasub nüüd uuendada ära
Office 773K see uus asi, mis alles 2 hooaja pärast vist tööle hakkab?
Nii et catering, aga mis paari päeva pärast edasi teen?
ee onuelver
Продвинутый
Зарегистрировано2014-09-02
ee Puka City Strikes Back
ee Taavi >> Воскресенье Февраль 22 - 10:17
kogu TC jaoks
ee Taavi
Администратор сообщества
ee FC Pusa
nz Luke Broadcast >> Воскресенье Февраль 22 - 11:06
scout. credit playerid on väga kasulikud
nz Luke Broadcast
Новичок
Зарегистрировано2013-09-18
ee Kaarel >> Воскресенье Февраль 22 - 11:20
@ onuelver
Müü oma mängude pileteid uutele vaatajatele. Võta mingi uus liiga ette ning osta sealt mängudele pileteid, nii on uued vaatajad garanteeritud ning saad sealt kergelt täismaja kätte + popularity tõuseb kiiremini. Pärast seda ehita endale uus stata.
ee Kaarel
Продвинутый
Зарегистрировано2013-12-25
ee Anonüümsed Alkohoolikud
ee onuelver >> Воскресенье Февраль 22 - 13:22
Piletimüügiga olen tegelenud süstemaatiliselt algusest peale. Praegune staadion valmis alles jaanuaris ning on saanud 2x8000 (kolmas on karikamäng). Bottide vastu tuleb lives vaadates vahel üle 5000 ka ära. Popularitylt olen liigas 2. kohal Tööjõureservi järel, kes alustas 5 kuud enne kui ma selle klubiga alustasin, 2 on hiljuti alustanud ning ühest saab varsti vist bot nagu veel 5 klubi on.
Credit player, kelle tutorialis tegin, oli saast ning lõpuks müüsin ta ära kuna ta ei suutnudki mul põhimeheks pingilt tõusta. Ning paremat kui too ma ei saaks kah, sest hetkel krediite alla 120. Pole nende murdosade pärast väga ka juurde rabelenud esilehel.
TC ei tule kõne alla enne hooaja lõppu, kui TV-st ehk 2 milli ära kukub. Põhimehi kelle eest mill võiks ehk tullagi, ei taha müüa kuni pole piisavalt head järelkasvu.
ee onuelver
Продвинутый
Зарегистрировано2014-09-02
ee Puka City Strikes Back
ee Balthazor >> Воскресенье Февраль 22 - 16:17
Mul oli ka ühel hetkel niisugune seis, et järgmiste asjade jaoks raha polnud ja tekkis seisak. Siis päästis mind praegune koondislane välja, kelle müügist sain nii palju, et sain järjest mitu upgrade'i ära teha igale asjale
. Sul piirab edasist kindlasti see, et pool liigat on botid, kes ei too staadionile publikut. Vahest tuleks kaaluda korra teist liigat külastada, saad staadioniga edasi?
ee Balthazor
Продвинутый
ee Dünamo Tallinn
nz Luke Broadcast >> Воскресенье Февраль 22 - 19:16
mul on kõik credit mängijad peale 500cr ründaja väga edukad olnud, kõik olnud mingil hetkel key playerid...torres (150), bieber (250), m.veskimäe (250), r.veskimäe (350), jordan (350) siiani põhis

praegu on i. veskimäe (750) tiimi üks parimaid...500cr ründaja t.veskimäe vist müüsin üks hooaeg liiga vara ära, oleks tema eest saanud korralikuma raha...

üks 500cr väravavaht m.veskimäe on veel pundis alles ja tema tuleb ka kindlasti väga hea
nz Luke Broadcast
Новичок
Зарегистрировано2013-09-18
ee Balthazor >> Воскресенье Февраль 22 - 21:38
Mul oli tutorialis tehtud 150c mängija ka üks põhimehi, aga vahest on nood madalamad krediidivennad lihtsalt ajale jalgu jäänud. Alustasin omal ajal Meistriliiga struggleriga ning algul oli mul põhis ikka mõni alla 3 tärni mees küll. Seega oli algselt 3,2* vend mul kõva lisa tiimi, kuid mõni hooaeg hiljem jäi ta kehva talendi tõttu noorematele veidi jalgu. Parimal mängijal oli 3,65 tärni, tollase koosseisuga kukuks ma kolmandast vist kolinal välja :D Puka Cityl on juba oma mehi 7, kel vähemalt 3,65 tärni ja 3 laenumeest veel lisaks, sinna poleks 3,2* ja 25-aastase tüübiga mingit täiendust loota. Kui oleksin alustanud tollal ise kolmandast, oleks selline mängija olnud vist kohe meeskonna tähtmängija, mõnel botil polnud siis ühtki kolmetärnist meest.
Hetkel saaksin teha oma scout offices peaaegu kolm 350c mängijat.
Eelvaateid: 18a ründaja 2,45-4,45*, talent 3,65
18a poolik 2,25-3,75, talent 3,7 (mul üsna samade näitajatega, kuid parema talendiga 17a poisid olemas)
Puka City jaoks oleks nad praegu jah veel hea täiendus, aga tal pidi olema vaid 120 krediiti. 500c omad kannatavad veel võrdluse minu noortega välja, kuna võib saada 15-aastasi ja paremate fixed skillidega noori, kes küll talendilt juba kaotavad mu oma noortele. Kui ma need 1.3M SO7 jaoks ohverdan, pole ma siiski kindel, et ei saa 17-aastast keskpärast noort, kes iial mul põhisse ei jõuaks.
ee Balthazor
Продвинутый
ee Dünamo Tallinn