Лига Эстония Сезон 82 [2]

Форум: Форум Лиги rss-feed

Обсудите вашу лигу, кто будет фаворитом на победу в лиге в этом сезоне? Кто будет повышен / понижен, какая ситуация в кубке?

Вернуться к списку форумов

Hooaeg 17 (88)

ee tonis >> Понедельник Июнь 29 - 09:54
Nagu mainitud sai, et siin mängus kõik võimalik. Vajalikul hetkel liidri vastu 2-1 võit ja veel võõrsil. Veerikuga järgmine kodus, kes ainuke liigas kellelt pole punkte saanud, 3x 0-1 kellad. Preaguse vormi pealt võtab ka talt need punktid :P
ee tonis
Продвинутый
Зарегистрировано2015-02-22
ee Andy >> Понедельник Июнь 29 - 16:55
Vigastustega on jah siin mängus, nagu loteriiga, erilist muud põhjendust ei näe hetkel. Finaali jõudmine karikas oli väga suur kordaminek, kuna poolfinaalis oli väga tugev vastane. Siiski valisini taktika selle, et kaotada ei olnud mul midagi ja läksin täiega peale. Paraku praegu ei ole väga usutav siit finaalist midagi välja tuua. Nagu liigamängud on näidanud ei tassi mu noor puurivaht. Kuigi väga palju isegi ei ole lekkinud. Aga igamäng väristab ühe ära. Ründeliin ka ei ole suutnud oma kvaliteeti maksma panna. Muidugi olen ka üritanud mänguaega anda meestele kelle on punnid veel teenimata. Aga tundub, et pean üleminekumängudele minema. Mis teha vigastused on see hooaeg palju mõjutanud ja meeskond oli suuteline mängima top kolme. Kuid tundub, et mu väravaht on legomees. Hooaja algus katki ja nüüd jälle. Loodan, et peagi valmim healht center hoiab poisse vähe värskemana järgmine hooaeg. Kuigi ilmselt ei oleks ka üks hooaeg madalamas mängimine paha. Sest Keskväli ja Kaitseliin vajab pisikest täiendust seega oleks madalamas kindlasti parem noori endale kasvatada. Ja vanemad mehed saaksid kuskilt väärikalt oma karjääri lõpetada! Aga eks paistab kuis asi läheb. Olin see hooaeg vähe lohakas ka taktika seadmisega. Suvi teem oma töö ! Edu viimastel mängudel !
ee Andy
Новичок
Зарегистрировано2013-07-25
ee tonis >> Вторник Июнь 30 - 13:16
Meeskond kuskilt kõva dopingu laksu saanud :D Järjest võidud 1. ja 2. kohaga ning tänase võiduga Veeriku üle sai märgi ka maha: kõigi vastu vähemalt 1võit. Tundub, et saab ka järgmisel hooajal siin peavalu valmistada. Raha muidugi pole ning tiim ka suht vana. Vaatab, mis teha annab järgmiseks hooajaks.
ee tonis
Продвинутый
ee anarch37 >> Вторник Июнь 30 - 17:23
Järgmisel hooajal jääd WADA-le vahele :D

https://www.wada-ama.org/
ee anarch37
Продвинутый
Зарегистрировано2013-05-26
jm Haile Selassie I >> Вторник Июнь 30 - 18:33
palju sa sellest jutustad siin juba... saa aru, inimesed unustavad lainupi vahel panna lihtsalt :D
jm Haile Selassie I
Продвинутый
Зарегистрировано2013-03-17
ee tonis >> Среда Июль 1 - 13:55
O uus Sheriff linnas? Mainisin 2x erinevas kontekstis liidri üle võitu, ajab ikka marru küll eks. Lendad siin kurjustaval toonil peale ning lisad lause lõppu naerumärgi... Väga omapärane lähenemine. Nime oled meeskonnale tõesti vastava leidnud.
ee tonis
Продвинутый
jm Haile Selassie I >> Среда Июль 1 - 14:33
ära nüüd solvu.. kõik on ok
jm Haile Selassie I
Продвинутый
Зарегистрировано2013-03-17
ee Taavi >> Среда Июль 1 - 18:51
Mul on hea meel et Aashole üles tagasi tuleb , harjumatu täitsa ilma temata , oleks nagu koguaeg platsis olnud
ee Taavi
Администратор сообщества
Зарегистрировано2014-01-17
ee FC Pusa
ee Taavi >> Вторник Июль 7 - 11:36
mustad kassid vist alla nüüd ei liigu :D
ee Taavi
Администратор сообщества
ee FC Pusa
ee Taavi >> Вторник Июль 7 - 11:36
mustad kassid vist alla nüüd ei liigu :D
ee Taavi
Администратор сообщества
ee FC Pusa
ee tonis >> Вторник Июль 7 - 17:39
Sai ennast vähe välja elada. Ega arvata oli, et ta alla ei kuku kuna meeskond korralik ning sattus ta üldse üleminekule läbi ebaõnne.
ee tonis
Продвинутый
ee Andy >> Среда Июль 8 - 15:07
Teine liiga on hea, siit väga lahkuda ei taha. Ülevalpool ei saaks ilmselt hakkama. Üritan vähe jällegi värsket verd tuua satsi. Ja proovida mehi vähe paremini mängima panna, tuumik mulle väga meeldib. Kuid taktika otsimine on selline, et möödunud hooajal midagi kindlat välja ei kujunenud, Kui mehed olid terved siis 433 oli päris kena. Aga jah vigastused mängivad suurt rolli, kahjuks on see teema suht seosetu, kes ikka vigastada saavad, need ka saavad. Võiks mingi suurem seos olla vastupidavusel vms. Eks ta näha ole kuis see järgmine hooaeg kulgema hakkab. Loodedavasti saan lüngad ära täita ja lahingu anda !
ee Andy
Новичок
Зарегистрировано2013-07-25
ee tonis >> Суббота Август 1 - 11:38
Annan oma tiimi ära, on kedagi kes tahaks üle võtta? Üks välismaalane juba ootab.
ee tonis
Продвинутый
ee Balthazor >> Суббота Август 1 - 18:36
Võtad siis ehk kolmandast mingi uue tiimi üle? Seal on mõned klubid, kellega ei oleks hirmu, et välja kukud, liiga hakkab juba tühjaks jääma. Või plaanid ise ka mujal õnne proovida?
ee Balthazor
Продвинутый
Зарегистрировано2013-12-01
ee Dünamo Tallinn
ee tonis >> Воскресенье Август 2 - 12:10, Отредактирован Воскресенье Август 2 - 19:19
Kui keegi üle tahab võtta, siis annan lihtsalt ära ning uut ei plaani küll võtta. Kui tekib mõte mõni uus tiim võtta, siis kindlasti võtab parema kui praegune oli.
ee tonis
Продвинутый