Andy >>
Понедельник Июнь 29 - 16:55 Vigastustega on jah siin mängus, nagu loteriiga, erilist muud põhjendust ei näe hetkel. Finaali jõudmine karikas oli väga suur kordaminek, kuna poolfinaalis oli väga tugev vastane. Siiski valisini taktika selle, et kaotada ei olnud mul midagi ja läksin täiega peale. Paraku praegu ei ole väga usutav siit finaalist midagi välja tuua. Nagu liigamängud on näidanud ei tassi mu noor puurivaht. Kuigi väga palju isegi ei ole lekkinud. Aga igamäng väristab ühe ära. Ründeliin ka ei ole suutnud oma kvaliteeti maksma panna. Muidugi olen ka üritanud mänguaega anda meestele kelle on punnid veel teenimata. Aga tundub, et pean üleminekumängudele minema. Mis teha vigastused on see hooaeg palju mõjutanud ja meeskond oli suuteline mängima top kolme. Kuid tundub, et mu väravaht on legomees. Hooaja algus katki ja nüüd jälle. Loodan, et peagi valmim healht center hoiab poisse vähe värskemana järgmine hooaeg. Kuigi ilmselt ei oleks ka üks hooaeg madalamas mängimine paha. Sest Keskväli ja Kaitseliin vajab pisikest täiendust seega oleks madalamas kindlasti parem noori endale kasvatada. Ja vanemad mehed saaksid kuskilt väärikalt oma karjääri lõpetada! Aga eks paistab kuis asi läheb. Olin see hooaeg vähe lohakas ka taktika seadmisega. Suvi teem oma töö ! Edu viimastel mängudel !